Güzellik & Bakım Sakallar cımbız i̇le alınır mı? İşinDoğrusu Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tamamen hepsini değil de, biliyorsunuz yanaklarda sakal üzerinde bağımsız çıkan kıllardan bahsediyorum. Bunlar için cımbız çözüm olabilir mi? Sakallar cımbız i̇le alınır mı? Cevapla Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ahmettt555 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Alabilirsin ama bu çıkmaması için kesin çözüm değil maalesef özellikle kalın sakal telleri değilde ince olanlar çok acıyor cımbızla çekince, tabi tıraş makinesi ya da bileti göre daha iyi olur ama en iyisi lazer epilasyon olur. 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Olman gereken yerler sakal kısmına girmiyor yanak oluyor. Onlar da alınır zaten. Ben zamanında lazer yaptım çizgi şeklinde çıkıyor şimdi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben abimin sakallarında bağımsız çıkanları alırdım, alınabilir yani. 1 0 Yorumla