dökülen saç gen üzerinden dolayı dökülüyorsa hiç bir şey yapılamaz ama fiziksel bakımsızlıktan dolayı dökülüyorsa organik katı hindistan cevizi yağı veya pirinç suyu ile saç yıkamak
Ducray anaphase+ saçı muazzam şekilde besliyor, çok güzel hacim veriyor. 4 ay kadar kullandım, dökülmenin önüne geçmesi konusunda pek iş yaptığını söyleyemem ancak kalitesinden memnundum. Ducray bitince Vichy dercos energisan almıştım, hala bunu kullanıyorum. ilk yıkamada biraz işe yaradı, dökülmeyi yavaşlattı demeye kalmadan dökülme yine aynı hızda devam etti. Şampuanlar saça destek sağlıyor ama tek başına yeteri verimi alacağını sanmıyorum bunu söyleyebilirim. Mezoterapi ve prp nedir araştırmanı öneriyorum. Bu ikisi saç çıkartıyor diyorlar ancak kimi ise gereksiz olduğunu, saç ektirmenin daha garanti bir yol olduğunu savunuyor. Saç işi sıkıntılı biraz. 🙂
İncelmis sac diplerinize hftada iki kere cok az olmak sarti ile vazelin kullanabilirsiniz, kalinlasiyor ve dokulmus alanlarda tekrar azda olsa sac cikiyor,