Güzellik & Bakım Benim parmaklarım uzun mu sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uzun mu yoksa normal mi diye anlamak istedim yalnızca abartmayın kdkdk. Benim parmaklarım uzun mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. bence normal. 0 0 Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Deve tırnağı gibi maşallah.. nerede büyüttün bu kadar parmakları yol mu yaptın ne yaptın..😁😁😁😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha ne kadar kibarsınız öyle siz 😅 Yorumla captainmurat +1 yıl Bugün sağ tarafından kalktım ne yapalım Yorumla
rmzzmr Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayır kadınlar neden gereksiz yere takıntı yapıyorsunuz bu tarz şeyleri 0 0 Yorumla
BerkaySamet Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Boyun uzun olduğu için mi parmakların uzun ciddi soruyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanlışlıkla birine parmak atsan sakat bırakırsın , o derece uzun 0 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl birine tokat filan atayım deme sakın :D :D :D :D 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yakın çekim olduğu için uzun duruyor kamera etkisi oluyor normal boyda 0 0 Yorumla
samedyaldiz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İyi görünüyor gayet. Ben öyle uzun böyle biri değilim benimkiler kısa mesela ama seninkiler hoş duruyor. 0 1 Yorumla samedyaldiz +1 yıl Uzun boylu* Yorumla
fatherabbot Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Normalin bı tık üstü ama daha uzun parmalı hatunlar var sorun etmenize gerek yok 0 0 Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Serçe parmağın benim orta parmağımdan uzun 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 913 cevap paylaştı. Boyun 1.65-1.70 arası olmali 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Normalden uzuna giden bir yolculuktalar 0 0 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Boyun kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 170 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Boyuna göre normal günde bir sürü kişiye yorum yapıyorum işim gereği😊 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Normal hanımefendi 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Eeevet 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzun 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı. Uzunn 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Uzun evet 0 1 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Birisinin yüzünü komple elinle kapatabiliyo musun Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uzun değil 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Uzun gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
bence normal.
Deve tırnağı gibi maşallah.. nerede büyüttün bu kadar parmakları yol mu yaptın ne yaptın..😁😁😁😁
Haha ne kadar kibarsınız öyle siz 😅
Bugün sağ tarafından kalktım ne yapalım
Hayır kadınlar neden gereksiz yere takıntı yapıyorsunuz bu tarz şeyleri
Boyun uzun olduğu için mi parmakların uzun ciddi soruyorum
Yanlışlıkla birine parmak atsan sakat bırakırsın , o derece uzun
birine tokat filan atayım deme sakın :D :D :D :D
Yakın çekim olduğu için uzun duruyor kamera etkisi oluyor normal boyda
İyi görünüyor gayet. Ben öyle uzun böyle biri değilim benimkiler kısa mesela ama seninkiler hoş duruyor.
Uzun boylu*
Normalin bı tık üstü ama daha uzun parmalı hatunlar var sorun etmenize gerek yok
Güzel bence her yönüyle
Serçe parmağın benim orta parmağımdan uzun
Boyun 1.65-1.70 arası olmali
Normalden uzuna giden bir yolculuktalar
Hayır gayet normal uzunlukta
Nerde kullandığı na bagli
Bi tokat atsan adamın yüzü uçar 🤷♂️😂
Uzun gibi duruyor fotoğrafta
Normal ama güzel değiller maalesef
Bence ideal uzunlukta
Avucuna göre normal bence
Boyun kaç