Ya hep merak edıyorum nasıl bunlarla tüm gün idare ediyorsunuz kırılmıyorlarmı? Sonra gemek yerken telefonda bı şey yazarken kalemle bişey yazarken zor olmuyormu lütfen beni hemende yadırgamayın sadece merakımdan soruyorum?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
hemen yargilamam takriben 5 dk sonra yargılarim uyar mı? üzerine sertlestirici jel surdurdum o yüzden kırılmiyor. ve yavaş yavaş uzadığı için o duruma adapte oluyosun zorlanıyosun gündelik işlerde. wcden sonra arkadaşlarına kolonya döküyorum. mutfakta minciklanmasi gereken şeyde eldiven takıyorum ya da kasik kullanıyorum çoğunlukla
oha bu kadar yakın olup netlik nasıl bozulmadı yav. bu benim kendi tırnağım üzerinde guclendirici şeffaf bı jel var. yani kalınlığı diyosan bundan dolayı kalın. amaç kırılmaması kendi tırnağının
yok sağlıklı da değiller çok kırılganlar o yüzden kendi tırnaklarım üzerine güçlendirici şeffaf jel surdurttum. o yüzden kirilmadan uzuyolar. siyah pek yakışmıyor elime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ya hep merak edıyorum nasıl bunlarla tüm gün idare ediyorsunuz kırılmıyorlarmı? Sonra gemek yerken telefonda bı şey yazarken kalemle bişey yazarken zor olmuyormu lütfen beni hemende yadırgamayın sadece merakımdan soruyorum?
hemen yargilamam takriben 5 dk sonra yargılarim uyar mı?
üzerine sertlestirici jel surdurdum o yüzden kırılmiyor. ve yavaş yavaş uzadığı için o duruma adapte oluyosun zorlanıyosun gündelik işlerde. wcden sonra arkadaşlarına kolonya döküyorum. mutfakta minciklanmasi gereken şeyde eldiven takıyorum ya da kasik kullanıyorum çoğunlukla
Tm 5 dk sonra yadırgarsın🤣🤣🤣
Valla siz ksdınlar neden kendınıze bu kadar işkence ediyorsunuz zaten güzelsiniz 😊😊
Zorluk değil ki bana keyf veriyo kadınsı şeyler :) topuklular filan.
Anladım sizde haklısınız 😊
bu tırnak protez degıl mı sımdı
oha bu kadar yakın olup netlik nasıl bozulmadı yav. bu benim kendi tırnağım üzerinde guclendirici şeffaf bı jel var. yani kalınlığı diyosan bundan dolayı kalın. amaç kırılmaması kendi tırnağının
bız bozmayız :D ıyı bbakalım
ee çok mu uzun
bide foto bende bile bu kadar net değil
nasıl oldu bu iş
bılemedım bu konu senın sosyal hayatını gunluk yasantını rahatsız edıyor mu etmıyor mu o onemlı
formatı kucultuyor sıte neyse acıklaması zor gostermek gerek
şu an telden giriyom ve bende foto çözünürlüğü baya azaltılmış durumda. çok enteresan cidden
telefon falan azaltır pc den yapıacak ıs
Ben anlamıyorum amaç ne? Güzel mi görünüyor anlamadım. Her şeyleri takma olmuş bu kadınların😏
takma değil
Uzun olunca ne oluyor
eller daha feminen duruyor
Bence daha itici, ürkütücü
bence gayet hoş duruyor, parmakları daha zarif ve uzun gözüküyor. şahsen uzun tırnak beğeniyorum
O tırnaklar ile nasıl çalışıyor veya yemek yapıyorsun bee?
Biraz daha kısa çok daha çekici yapacağı kanaatindeyim.
Takma değil mi onlar çıkar kısalır
Ahhaha
Çok uzun rahatsız edici
Yok bea. Catwoman tırnağı gibi sadece.
Çok titiz sen sorun yok
çok titizm zaten arkalarini goruyon bembeyaz
Guzel görünüyor o zaman
Mezarımı gel kaz sen fiyatta anlaşırız 😄
protez tırnak.
değil
sağlıklı bir yapıya sahipsin bi tik daha kısa olabilir ve siyah oje 🌷
yok sağlıklı da değiller çok kırılganlar o yüzden kendi tırnaklarım üzerine güçlendirici şeffaf jel surdurttum. o yüzden kirilmadan uzuyolar. siyah pek yakışmıyor elime
aslında protez tırnak olduğunu düşündüren o tabaka görünümdü jel güçlendirdi mi peki memnun musun?
tabii ki kirilmiyolar şimdi. sadce görüntü olarak kalın oluyo o kadar
Bence iyi
Knk cok kisaaaaaaa
Şeytanın gölgesi.
evet uzun
Bi tık
Normal
Kalem nasıl tutuyorsun
hahah ne zamandır ders çalışmadığımı fark ettim sınavlar da dayandı. denicem
😂kolay gelsin
Bayaaaa iyi bnce
takma gibi görünüyor