Merhabalar, boyum 170 ama parmaklarım çok kısa! boyu 150 olan kızların bile parmakları benimkinden uzun bunu çok sorun ediyorum artık özellikle işaret parmaklarım çok kısa kaldı. Egzersiz yarar sağlaya bilirmi? çok az bile uzasa bana yeter
Güncellemeler
+1 yıl
Piano çalarken çok zorlanıyorum yarışmaya çıkacak kadar iyi çalamıyorum oysa herkesden çok çalışıyorum
İnternete Yazarsan Çıkacaktır Ama Ele Kan Akışı Saglayan Her Egzersiz Olur. Misal Basketbolcuların Ellerini Gördünmü Devasalar. Ordaki Eklemler Esnedikçe Vücutta Ona Göre Bir Şekil Kazanıyor. Ama Bildiğim Kadarıyla Bu Esneme 20 Yaşında Son Buluyor
170 boyundasin. Ne kadar kisa olabilir ki? Parmak yapin normalden daha kisa olabilir, herkesin uzun parmaklari olmuyor. Genetik yani. Fakat ben takinti yaptigini dusunuyorum, abarttigin kadar kucuk olamaz.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya en çok sorunum işaret parmaklarımda onlar çok kısa egzersizlerin hiç bir yararı olmaz mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ameliyattan başka çaresi yok ben 2.10 cm im ama bütün arkadaşlarımın eli benden büyük
😞
Egzersiz Tabiki Sağlayacaktır Ama Aynı Zamanda ellerin Kalınlaşır
ya kalınlaşsın farketmez yeter ki uzansın nasıl bir egzersiz yapa bilirim?
İnternete Yazarsan Çıkacaktır Ama Ele Kan Akışı Saglayan Her Egzersiz Olur. Misal Basketbolcuların Ellerini Gördünmü Devasalar. Ordaki Eklemler Esnedikçe Vücutta Ona Göre Bir Şekil Kazanıyor. Ama Bildiğim Kadarıyla Bu Esneme 20 Yaşında Son Buluyor
20 yaşıma yeni girdim😞
keşke daha önceden sorsaymışım
genede yapsam biraz yararı olur değilmi?
İnan Tam Bir Bilgim Yok Ama Neden Uzatmak İstiyorsunki. Erkekler Elleri Kücük Olan Kadınları Daha çok Sever
ben erkekler için istemiyorum ki bu konuda çok kompleskliyim rüyalarıma bile giriyor
Yinede çok teşekkür ederim deniycem🙏🏻
Bence Hâlen Olabilir Çünkü İnsan 20 Yaşından Sonrada Büyüyor Lakin Kayda değer Degil Ama Bence Büyüyecektir
Çok teşekkür ederim ümitlendirdin🙏🏻
erkekler penisleri elinde daha büyük gözüktüğü icin kucuk elli kadinlardan daha cok hoşlanır iş sirasinda
Ayy ölücemm gülmekten derde bak 😂😂😂
😁
170 boyundasin. Ne kadar kisa olabilir ki? Parmak yapin normalden daha kisa olabilir, herkesin uzun parmaklari olmuyor. Genetik yani. Fakat ben takinti yaptigini dusunuyorum, abarttigin kadar kucuk olamaz.
ya en çok sorunum işaret parmaklarımda onlar çok kısa egzersizlerin hiç bir yararı olmaz mı?
Olmaz.
Hep böyle umut saçıcı ol🙏🏻
Yok deli sacmalarini gercekmis gibi satayim millete. Ise yaramadigini gorunce de arkamdan sallasinlar.
Bravo.
Bırak sallasınlar insanlar bazen gerçeği kabul etmek istemez.
Insan degil de embesiller olabilir. Lan yalan oldugunu bildiğin seye nasil inanirsin?
Sakinleşmek için
Mantikli hicbir yani yok.
Haklısın ama böyle işte.
Off bırak şu takıntıları. :D
Evet olabilir, yaş kaç?
Genetik bişey de olabilir bu
Çok büyük Sıkıntı-Çok büyük keder.
Saç mı uzatıyon, parmak nası uzayacak
😂😂😂😂😂
Küçük el daha iyi boşver sksjcj
Parmak bu yani uzamasa ne olur bacım
Aa cok tatlii