+1 yılHiç kimse çirkin değildir normalde hiç bir insan için böyle yorum yapmam ama sorduğun için söylüyorum mankenlik demek estetiksel kıvrımlara sahip olmak demektir sıkı ve göze hoş gelen bir fizik ister fiziğin kötü değil ama mankenlikniçin çok yetersiz spor yaparak şekillenmen ve sıkılaşman lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDümdüz gözüküyorsun. Fizikle alakalı takıntılı bir insan değilim şahsen. Ama dikkat çekici bir vücut istiyorsan tabiiki sporla sekillenebilirsin. Bence bu tarz sutyen tercih etmemelisin. Onun dışında göbek var vs diyenlere kulak asma. Nerde varmış göbek, kendilerine baksınlar :)
20 Yorumla
+1 yılBiraz egzersiz yapıp şekillenmeni ve dolgunlaşmanı öneriyorum. Her olumsuz yoruma olumsuz cevap vermişsin, bu soruyu sorunca herkesin "mükemmesin" demesini mi bekliyordun?
Hip dips var sende. Oraları doldurup, bel bölgeni de incelttin mi daha iyi olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz yoruma nasıl olumlu yorum vereyim kafanız mı güzel 😂 bana hakaret eden insanlara tesekkür mü edeyim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Sana bisey diyimmi belki çok güzel bi kizsindir ama yemin ederim bu pozun o eşofmanın üst kısmının büzülmesi libidomu öyle bi düşürdü ki
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki lslflf
Soran+1 yılEski tayt eskidi
Soran+1 yılİçe çeksem göbekli durmam 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılManken vücudu değil ama olmaya bir kaç adım kalmış zamanla o da olur 2 aya kalmaz onu yakalayabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılKendini şekillere çok sokma derim ve mutlu olacağın bir beden için uğraş. Manken gibi olmak için değil.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılvücudun çirkin değil spor yaparsan çok daha güzel olacağına eminim.
03 Yorumla
Soran+1 yılGöbek erisin o zaman 🦄
- +1 yıl
Kadının düşmanı gerçekten kadın nasıl enteresan yorumlar yapılmış göbeğin erimese de gayet güzel vücudun ortalamanin üstünde aldirma olumsuz yorumlara
Soran+1 yılÖpesim geldi seni. Ne yapasın iste çekemezler
Manken mi? Ahahahsaaa🤣🤣🤣🤣
Sütyenin rengi sadece güzel gerisi fos bebişim016 Yorumla
Soran+1 yılGöbegim var sadece gerisi tamam sekerim Drye gitmeni tavsiye ederim kdkd
Soran+1 yılPuhahha benm göbekli halim 64 cm sekerim 😂 mankenler cok kalcalı olmaz belleri ince diye popolar belirgin durur ezik 😂 yag tulumlarıyla sohbet zor 😂
- +1 yıl
Ay özgüvene bak... 20 yaşında Askerden yeni gelmiş oglan vücuduna benziyor senin vücudun ve gelmiş kendini bana övüyorsun. bana ne senin vücudundan? Evet manken olmak istiyorsan git başvur bak senin manken ajansının kapısından içeri bırakıyorlar mı... dikdörtgen vücuduyla kendini Çağla Şikel sanıyor😂😂😂
Soran+1 yılOf ne kıskanc kö. pek cıktın he 😂😂 kudur kudur 😂 su memelerle beni askerden cıkmıs oglana benzettin haha bu kadar da havlma, 😂😂😂 zaten modellik yapıyorum manken olmak istiyorm kezo 😂
Soran+1 yılBeni görürsünde seni görmek cok zor 😂
Soran+1 yılKızım ben senin gibi ezk degilim kendime güvenmeden böyle bir soru sormam mümkün mü 😂 spor ve estetik hepimize sart özellikle donbililere 😂
Soran+1 yılBelki sormak istedim snane küpek 😂 dombili misin yoksa çeyn ondan mı kadar zortlaman 😂😂
- +1 yıl
Bebişim sen önce git tahsilini al önce git bir kitap oku eğitim al sonra gel burada Benimle laf çarpıştır doğru dürüst yazmayı konuşmayı bile bilmiyorsun konuşmaların 10 yaşında ergenliğe daha girmemiş çocuğun konuşmaları gibi git kapasiteni IQ Seviyeni biraz daha genişlendir sonra gel tamam mı
Soran+1 yılDombili dombili 😂 haha bana yag tulumu akıl veriyor kız az sen de totonu kaldır da yagları erit vucudun biseye benzesin zorltlayıp millete havlayacagına 😂 iki üni mezunuyum ayrıca calısıyorum havhavcık 😂
Değil kanka idmanlı değilsin spora git hafiften baklava çıkmıycak şekilde karın kası çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun karın
+1 yılKötü , dur bi dakika bu aynınvücutmu diğer sorudakiyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı deglz ondanda iiym
Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Klasik kadın vücudu. Manken falan hiç değilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılMankenim mi dedim ya klasik kadın vucudu böyle degil dombili olarak
Soran+1 yılSarkma degil o göbek tayt sıkıstıgı İcin o sekilde durmus tek tek acıklıycam gram yorumlama yeteneginiz yok
Soran+1 yılOlablir
- Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Ama sporla hemencecik şekil alır gibi de duruyor
00 Yorumla
+1 yılVücut hatların kötü değil fakat spor yaparak daha iyi forma kavusabilirsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılFiziğin kötü değil ama sanki verdiğin poz olmamış, boyun baya uzun görünüyor.
00 Yorumla
+1 yılBiraz emek harcarsan forma girebilir, gene de kötü değil.
00 YorumlaManken değilde ufaktan bir dansöz vücudu diyebiliriz hafif gobekli
04 Yorumla- +1 yıl
hangi dansozun memesi boyle guldurme bizi
- +1 yıl
yanlissin uzgunum jaja
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu manken vücudu değilde saati 120TL görüntülü yapıyorum vücudu
14 Yorumla
Soran+1 yılHep onlarla konustugndan alısıksn 😂
Cevap sahibi+1 yılhafif göbeğin var çok güzel bence bıngıl bıngıl :)
Soran+1 yılEritecegm 😂
Cevap sahibi+1 yıleritme bence çok hoş çok büyük haz verir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz bişey göbek var sanki :/azıcık karın egzersizi yaparsan daha iyi olacaktır
06 Yorumla
Soran+1 yılO karın gitmio
Cevap sahibi+1 yılSpor yaptın mı peki? :/
Soran+1 yılYapıorm
Cevap sahibi+1 yılO zaman o göbek neden öyle :D
Cevap sahibi+1 yılİçimizde spor yapmayı bilmeyen mankenler var :/
Cevap sahibi+1 yılGittin sanırım açıkçası mankenlik sadece göbek ve göğüs değil buradaki insanları ciddiye alma ben de takılıyorum biraz güleriz diye, mankenlik için bir çok kriter var yürüyüş, bacak boyu, yüz güzelliği vs ama daha iki gün önce eski bir manken kimseye bu mesleği tavsiye etmiyorum çünkü artık kazandırmıyor daha çok ek gelir gibi kalıyor demişti, yani öyle çok da renkli bir dünya değil
+1 yılBelin ince değil göbeğin hafif var ve göğüslerin biraz küçük bence
05 Yorumla
Soran+1 yılEe mankenler nasıl oluyor? Belim bir tık incelicek okey mankenlerin de gögüsleri ve popoları kücük olur baska bir eksigim yok
- +1 yıl
Manken gibi değilsin maalesef , göğüslerin bir tık büyük olmalı boy kilon kaç? Özelden konuşalım istersen sormak istediğim bi kaç şey daha var
Soran+1 yılNe alaka manken gögüsleri kücük olur sen kendin istedigin vucut yorumunu yapıyorsun benden kücük memeli mankenler var. Sana yazacak kadar düsmedim beni kıskırtmaya calısarak istedigini alamazsın
- +1 yıl
Bi kaç özel bölge ölçüsü soracaktım ama vazgeçtim yorum yapınca direk sana yavşayan erkeklerle karıştırdın Kezban seni. burada çıplak foto atıp güzel olduğunu mu sanıyorsun? Bildiğin erkek vücudu işte böyle bel mi olur ya erkek beli gibi kalın , kalçan hiç seksi değil biraz daha yesen göbeğin fışkıracak , hafif meme var nenemde de o memeden var. Neyse seni bi daha muhattap almayacam ne yazarsan yaz cevap vermeyecem zaten artık
Soran+1 yılPuhahahahahah kedi ciger misali böyle de R yapılmaz 😂😂 sen git de önce kıllı göbegini tras et doblocu göbegini erit bana öyle yaz sen de abazasın istedigin olmayınca nasıl kudurdun yemezler bu numaraları dayı 😂
skinny fat dediğimiz bir vücut yapın var. Biraz spor ve kardiyo ile onlyfans bile yapabilirsin ama bunu düzenli uygulaman lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece göbek var
Soran+1 yılSpor yapamıyorum bel fıtıgım var
+1 yılkollar zargana gibi göbek şekilsiz ten rengin vitaminsizlikte bi garip zorlasan guccide model olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılVitamin eksikligim yok bana keko ağzıyla konusma 😂 manken olabileceğim yerler var senin o da yok
- +1 yıl
women
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöbek yok da belin kalın kıvrımlı bir vücut için spor yapmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün Abaza toplanmış yorumlara mantıklı sorular sorulunca niye bu kadar görüş paylaşilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla bizim peteğin şekli senin vücut şeklinden daha güzel ya.
01 Yorumla
+1 yılBizi ilgilendiren kısmı assası yukarı seni ilgilendirir oda kapalı olduğuna göre yorum yok
00 Yorumla
+1 yılDüz bir vücudun var ben giremedim şahsen kusura bakma
01 Yorumla
Soran+1 yılHatice abla yaglı degilim en azından
Spora başlayıp biraz şekilendirirsen bence güzel olabilir kare iniyor gibi duruyor şu an çay bardağı gibi olursa gayet güzel olur
00 Yorumla
+1 yılHani kırmak istemem ama değil bence 🙏 ama çoğu erkeğin arzuladi bir fizigin var 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılThanks
- +1 yıl
Rica
Böyle bisey belli olmuyor soyunup domalman lazim
00 Yorumla
+1 yılVitaminsiz çıroz seni
10 Yorumlamankenler böylemi oluyo
10 Yorumla
+1 yılÇok güzelmisin Allah nazarlardan saklasın birde KS şov yapmasaein
00 YorumlaBen travesti vücudu sandım. Çok zayıfsın aslında mankenler de zayıf zaten.
00 Yorumla
+1 yılGerçek den öyle manken gibi çok hoş fizik;) aslan veya yay fiziği gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Lütfen olumsuz yorumlara kafanı takma♡♡
Gizli Üye(30-35)+1 yılEh isde bel daha ince olsa daha da guzel olabilirsin 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılböyle manken fiziği mi olur bro güldürmeyin allasen
115 Yorumla
Soran+1 yılSadece bel bölgem bir tık kaln
Cevap sahibi+1 yılbacakların ve belin düz, göbeğin var ve spor yapmış bir vücut değil sarkık duruyor tenin. manken fizikleri bambaşka olur
Soran+1 yılMankenlerin bacakları da düz oluyr ve vucudum sarkık degil 38 kgyim 😂
Cevap sahibi+1 yıltenin öyle duruyor, ışıktan da olabilir bilmiyorum. çok zayıfmışsın gerçekten :D boyun kaç ki
Soran+1 yıl165 bu kiloda sarkmak imkansız
Cevap sahibi+1 yılfarklı ışıkta çekip atar mısın soruya , merak ettim çünkü dümdüzsün ve böyle manken fiziği olmaz
Soran+1 yılGoogle yaz bak manken fizigi DİE beni ugrastıma
Cevap sahibi+1 yılSDLKFJLSKJFLKSDF kaç tane manken fizikli kızı bırak görmeyi yattığımı bilsen ağzın açık kalır. neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum senin için söyledim. dümdüz tahta gibi çıkmışsın diyip kalbini kırmak istemediğim için merak ettim. buradaki insanların fiziğini görmek gibi bir derdim yok size mi kaldım allasen :D
Soran+1 yılTotom la güldüm desem 😂 mankenler de tahta gibi kilolu olsalar manken olmazlar yarıldım Şu an bide yatms sallıyor kdşaldkfjfj
Cevap sahibi+1 yılsığır kardeşim benim, mankenler zayıf olur ama hatları olur, uzun bacakları olur, göbek bölgesinde derileri seninkisi gibi sarkmaz, beli kıvrımlı olur. sen bildiğin dümdüz tahtasın. otur ağla gerçekler bunlar, bana öğretiyor bir de kezban ya :D
Soran+1 yılKusa taksam bu beyni kus bile kabul etmez jslskfkdldl hem tahta diyor hem sarkık diyor dkdkkd cok sal. ksın 😂 ahah cok eglendim kskdjfjkdc
Cevap sahibi+1 yılSAJDHFJKSDF yazık sana. ne mezunusun lise mi :D dümdüzsün ve hiç spor yapmadığın belli, göbek bölgende deri sarkması var :D tamam andaval olabilirsin ama kör de olma be bro xd bu ülkede ne mal biter ne de kendini zeki zanneden mal oğlu mallar :D
Soran+1 yılEzik ve keko ksldkfk bide kızlarla yatms 😂 galiba rüyada 😂 Türkce hocan olsam seni dersten gecirmem kalkmıs benim eğitim seviyemi sorguluyor abaza djdkdldl
Cevap sahibi+1 yıldm kutularımda senin gibi 150 tanesi mesaj atıyor görüldü bile atmıyorum kezban seni skldfjklsdf ama suç bende, böyle dandik bir yerde dandik birini ciddiye neden alıyorsam :D
Soran+1 yılSalla bebegm salla 😂 bana mesaj atsan dönmem bile sana 😂 kızlarda yoklukta ldlslfkg
- Güzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılBelin kalın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yıl64 cm
+1 yılSenin vücudundan daha iyileri var sorry
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesten iyisi var
Güldürme beni. Nerenle bakiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı yerden seninle 😂
+1 yılPoşetin şart olduğu bir vücut
010 Yorumla
Soran+1 yılKafaya pset takılır beyninde züğürt 😂
- +1 yıl
Bende onu diyorum. Ortada züğürt olan beyin var doğru
Soran+1 yılYüzümü göstermek istemedm züğürt bey 😂 beyin züğürdü 😂
- +1 yıl
Yüzünü göstermene gerek yok zaten
Soran+1 yılGörmedigin yüze pset geciremezsn beynsz 😂
- +1 yıl
Sana şart bunu biliyorum
Soran+1 yılHavla 😂
- +1 yıl
İdtediğin kadar karaktersizleşelirsin
Soran+1 yılSen nasılsan ben öyle 🦄
- +1 yıl
Yav he he
+1 yılmaalesef manker değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılManker 🤪
+1 yılİyisin ama bişi diyemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSutyenin rengi güzel
00 Yorumla
+1 yılGuzel manken gibisin
00 Yorumla
+1 yılSkinny fat sin. malum ödem de var.
00 Yorumlaaman tanrım dıdım
00 Yorumla
+1 yılBiraz da Spor yaparsan neden olmasın 🤔
00 Yorumla
+1 yılYoklukta gidersin ama mankenle alakan yok
00 Yorumla
+1 yılAcabasimi var kanka🙂aynn mankensin
00 Yorumla
+1 yılEhhh
Basen lazım biraz00 Yorumla
+1 yılKonu mankeni olur evet, ya da vitrin mankeni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYandan yemiş manken ne mankeni ya
029 Yorumla
Soran+1 yılBakireym
Cevap sahibi+1 yılBacak arana demedim fiziğine dedim yandan yemiş diye
Soran+1 yılSadece göbegim var baska sorun yk
Cevap sahibi+1 yılGöbek var popo yok vücut sıkı değil göğüs destekli daha sayalım mi
Soran+1 yılVucudum sıkı popom kücük manken popoları kücük olur belleri ince kilolu olmazlar of. Siz kendi istediginiz sekli bana söylüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYok kendi istediğim şekil değil sadece komik olmussun manken fiziği falan bildiğin dümdüz biseysin işte
Soran+1 yılMankenler de düz ya beynini bir yer de mi unuttun sadece göbegim var 😂
Cevap sahibi+1 yılLa bı yürü git manken görmesek kendini manken diye kaltiracak bize ac bakalım Victoria mankenlerine bak bı kendine bak yandan yemiş seni
Cevap sahibi+1 yılLeş gibi sarkık gobegiyle kendini cacık sanıyor buda
Soran+1 yılHer gün bakıyorum senden daha fazla bilgim var keko 😂 ananla karıstırma beni düzgün konus aç Google denen bisey var 😂
Soran+1 yılOkuma yazması da yok sadece göbegim var bel ölcüm 64 😂 bana les gibi göbek diyor ya 😂
Cevap sahibi+1 yılKomik seni egonu burada abaza erkekler üzerinden tatmin etmeye çalışıyorsun burada bile istediğin cevapları alamayinca da gururundan deliriyosun pohhhh gibisin güzel degilsin
Soran+1 yılBegenmediysen niye yorum yapıyorsun kedi ciger misali 😂 burnunu koklama organı olarak kullan milletin sorusuna burnunu sokarak degil 😂 yüzümü gördün mü konusuyorsun güzellik yüzle olur Allahın canısı 😂
Cevap sahibi+1 yılSorun herkese açık istediğim soruya yorum yaparım senin ezik egonu kaldirmadik diye hirslanma bu kadar
Soran+1 yılAhaha köpek gibi hakaret edemezsin bana haddinii bileceksin adam gibi yorum yap pardon sana agır gelir 😂
Cevap sahibi+1 yılCatliyosun şu an Varya kudurdun hatta istediğin cevaplar gelmiyor diye herkes gömüyo seni 😂😂😂😂 yandan yemiş seni
Soran+1 yılGayette istedigim cevaplar geldi keko 😂 benim derdim seni germesin, 😂
Cevap sahibi+1 yıl12 tane yorum okudum göbekli dansöz sarkık kollu daha sayayım mi istediğin cevaplar bunlar dimi puahahahahahahahahahahaha
Soran+1 yılAhaha onlar herkese öyle yorumlar sallıyor simdi cevap versem bana yavsarlar bide issiz gibi yorumları okumus 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKızların yorumlarını da okudum onlar bizden de acımasız gömmüşler seni ahahahahaha yazık lan sana valla acıdım şimdi
Soran+1 yılAhha sadece görmek istedigin yorumları görmüşsün onlarda senin gibi andaval ve cekemezler 😂 issiz ve keko en sevmedigm ıyyy nasıl oksıjen tüketiyoruz aynı dünyada kusucam 😂🤮
Cevap sahibi+1 yılO kadar zavallisin ki gerçekten acıdım sana
Soran+1 yılBi gizliden cık bakayım kimsin 😂 bu özgüven nerden geliyor kesin tipsiz bir ucubesin bu kadar bana sallıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılEfsane yorum şu abla bizim peteğin şekli daha düzgün yazmış ahahahahahaha koptummmmm
Soran+1 yılHele bakim sana bir seye benzetebilcek miyim mahlukat 😂
Cevap sahibi+1 yılSen çık da özgüvenini görelim 😂😂😂
Soran+1 yılBenşm özgüvenim var en azından bmyle bir soru sormusum haha senin gibi mahlukatlar anca böyle cirkeflik yapar 😂
Cevap sahibi+1 yılYazmayı öğren sakin ol özgüvenin olduğu için gizli olarak sordun harbiden egon kadar biraz da beynin olsaymis
Soran+1 yılSus mahlukat senin gibilerr bu konusma yeterli seviyeniz bu kadar 😂
+1 yılMemeler harika ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme ufak göbek desen almış basinj gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz sporla manken olur
00 Yorumla
+1 yılPek manken vücudu değil maalesef.
00 Yorumla
+1 yılNormal yani
08 Yorumla
Soran+1 yılSen de at gibisin
- +1 yıl
Fiziğin iyiyse bile fotoğraf açın çok kotu
Soran+1 yılAynamda yok ki çekeyim.😂
- +1 yıl
İyisin yinede😉
Soran+1 yılSenin gibi ❤️
- +1 yıl
teşekkür ederim çok nazik ve kibarsın... Keşke açık üye olsaydın da arkadaş olsaydık, 😉
Soran+1 yılYerim ❤️
- +1 yıl
Takıp et istersen
+1 yılKarin kasi calisman lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılBaslıycm
+1 yılKuru tahta
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Bende resmi görünce aynen böyle kahkaha attım
Soran+1 yılKslspfp
9 çocuklu mualla vucudu
02 Yorumla
Soran+1 yıl9 cocuk mu puhahha
guzel degil vücudun
01 Yorumla
Soran+1 yılDedi kezo 😂
- Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil bune böyle 40 var mı
00 Yorumla
+1 yılİyisin çıtır çıtır
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım