birisiyle instagramdan konuşuyorum bu kişi bir oyuncu doğal olarak burnu havada benim mesajıma geri döndü iki kere ama iki üç kelimelik cevaplar verdi tekrar mesaj attım iki gündür bakmamış hesabım gizli birşeyimi göremiyor sadece profil fotoğrfm var onu güzel bulduğu için mi yazıyor sizce bana o kadar mesaj arasından sanki şu an dm kutusuna baksa mesajıma cevap verecek gibi hissediyorum ama nedenini bilmiyorum birden çok kızla bu şekilde konuşuyor mudur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya ünlü bir adam tabii ki Bir sürü kızlar yazıyordur şimdi ona sana da ara ara cevap veriyor onlara da veriyor şimdi bir kadına Bir erkek 100 tane mesaj atar şimdi o da ünlü bir erkek olduğu için kızlar ona atıyor ünlü olmasaydı kimse ona mesaj atmazdı veya tek tük atardı
051 Yorumla- +1 yıl
Şöyle düşün şimdi o adam ünlü olmasaydı sen onunla konuşur muydun bak merak içindesin acaba bana neden cevap vermiyor işte ünlü merakı var sizlerde niye kendine daha dürüst bir insan bulmuyorsun mesela o adam ünlü mesela 100 tane kızla konuşacak günde buna nasıl katlanabileceksin bunu hiç düşünmüyor musun sen ya Bu kadar mı toplum olarak cahil insanlar ya
Soran+1 yıl270 bin takipçisi var sadece ve sadece dizisini filmini izleyenler ona yazıyordur öyle 2 milyon takipçisi yok ki belki tek tüktür mesajlar ve beni seçmiştir aralarından olamaz mı öyle olsun lütfen
Soran+1 yılevet ünlü olmasaydı da etkilenseydim yazardım zaten ben çekingen davranmam birisini beğendiysem bir şekilde yazar adım atarım adamı da beğendim bu yüzden yazdım üstelik cevap vermesini de beklemiyordum kısa da olsa cevap veriyor yani
Soran+1 yılkim olduğunun ne onemi var , bak sende bir erkeksin sana ne sorulsa ilgini çeker ve cevaplardın? sadece bunu istiyorum kolay bir soru
Soran+1 yıladam yabancı türk değil nasıl benimle yatsın ki bir şekilde iletişimi ilerletsem daha samimi olabilirim belki. ayrıca her erkek aynı değildir ama bilmiyorum oyuncu olduğu için yattığı kadınlar ya da bu şekilde konuştuğu kadın çok olabilir:(
- +1 yıl
Seninle nasıl mı yatsın ya diyelim ki sana yabancı ülkeden istek gönderdi asaport çıkarttım buradan gittin diyelim ki İtalya yatmayacak mısın adamla Allah Allah seni yatağa atacak bir şekilde ya arkadaş bırak Allah aşkına bana mı öğretiyorsun böyle şeyler ya kendin yatağa girmezsen Ben hiçbir şey bilmiyorum Bu kadar etkilenmişsin soruyu da burada sorduğuna göre kşamları bir şarap içsen adam seni yatağa atar işte bu kadar basit yani bu sana belki Hani biraz garip gelebilir Ama ben doğruları söylüyorum
- +1 yıl
Yabancılarla Türkler yatağa girmiyorlar mı sevişmiyorlar mı sanıyorsun Türkiye'den çok giden var Avrupa'ya sevişmeye biliyor musun sen adam pasaportunu çıkartıyor uçak biletini gönderiyor çünkü para derdi yok ki adamın buradan gidiyorlar Adana'dan veya İstanbul'dan veya işte ne bileyim hangi memleketten olursa olsun gidiyorlar sevişiyorlar yani sonuçta
Soran+1 yılkonuşma ilerlerse ve seninle tanışmak istiyorum biletini alayım gel vs derse sen gel buraya derim :D
- +1 yıl
E gelir senin için gelir ki güzel kadınsan gelir niye gelmesin ki ama sonuçta sevişeceksin işte niye bunu kabullenmiyorsun ki affedersin kuduruyorsun bence Şimdi içinden sevişmek için neden doğruları söylemiyorsun yani hani ben kadın olsam mesela derdim yani çok hoşuma gidiyor adamla ben sevişmek de istiyorum derdim senin yerinde olmuş olsaydım bu konuyu yazmış olsaydım
Soran+1 yılhayır amacım sevişmek falan değil ya gerçekten ciddi hatta böyle bir konuyu açsa sert yaparım çünkü böyle bir niyetimde amacımda yok başında da yoktu olmaz da
Soran+1 yılya adam niye benimle sevişmek istesin ki etrafında ztn bunu yaptığı yapabileceği güzel kadınlar vardır. benim amacım sadece beni farketmesi onun için biraz daha önemli olmak beni hatırlaması , ayrıca neden hep hayran ünlü ilişkisine kötü niyetle bakıyorsunuz tarkanda hayranıyla evlendi hatırlatırım onunla sevişmek için mi konuştu o zmn
- +1 yıl
Bak kendin diyorsun işte etrafında bir sürü sevişmek için kadın vardır diye diyelim ki seninle ciddi düşünüyor ama yine sevişecek O adam başka insanlarla Çünkü ünlü yakışıklı parası var nasıl katlanacaksın Bunu buna bir cevap ver bana kendi ağzınla söylüyorsun işte o adamlar bir de ciddi düşünmez evlenmez evleneceği kişiler bellidir sonunda
- +1 yıl
Seni zaten fark etmiş bakmış iki kelime yazmış geri çıkmış sen yazmışsın iki gün yazmamış adam iki gün yazmadı zamanlarda başka birilerine yazıyordur şimdi o Çünkü 100 tane 200 tane 300 tane 500 tane kadın yazıyordur ona sana sıra gelene kadar diyorum ben kendini niye üzüyorsun bu kadar Türkiye'de yakışıklı adam mı kalmadı işte dediğim gibi Senin amacın o adamla sevişmek
Soran+1 yılbak mantıklı düşün 500 tane kişi yazsa beni nerden görsünde cevap versin taaa aşşağılara inecek kadar işsiz olduğunu sanmıyorum bak 3 milyon takipçisi olsa haklısın değil 500 900 kişi yazıyordur dakikada bana cvp verse öper alnıma koyarım mucize olur ama bu öyle değil takıp ediyorum, dün hiç instagrama girmedi bugün akşamüstü bir hikaye attı sadece ama büyük ihtimalle dmlere bakmadı ne zaman bakar bilmiyorum ama baktığı zaman cvap veriyor çünkü bana bir kere cvp verdiği için istekler kısmı değil birincil kısımdayım dm kutusunda bu da mesajımı görmesini kolaylaştırıyor, ayrıca neden ciddi bir şey olmasın ki bu benim konuşmamla soracağım sorularla sohbetin ilerlemesiyle oluşur.
- +1 yıl
Hayaller hayaller hayaller işte ünlü bir adam yabancı bir aktör yakışıklı bir aktör dediğim gibi milyonlarca sevgilisi var veya binlerce işte her neyse seninle evlense bile o adam bir sürü kadınla yatacak diyorum sana sen buna nasıl dayanabileceksin Bir de bu açıdan bak bir sürü mesaj gelecek şimdi onun telefonuna o adamın bir tane telefonu da yoktur iki tane üç tane vardır bir tanesi sırf çapkınlık içindir
Soran+1 yılevet ben demiyorum ki sadece benimle konuşuyor eminim başka kişilerede cevap vermiştir ama ben şu an benim mesejımı görmediğini bildiğim için attığım meseajı silip aynı mesajı tekrar atacağım ve mesajım üste çıkacak zaten iki kere yazdım ikisine cvp verdi verdiği cevaplar ise thank you, just like that bunlar ünlü olduğu için çok derine inip sohbet edemiyor ama bende ona sohbet edebileceğimiz bir soru sormadım mesela şey desem uyuyamadığında ne yapıyorsun cevabın önemli çünkü denyeceğim desem, cevap verecekse mecburen ne yaptığını yazacak hem tehlike arzetmeyen hemde uzun cevap verebileceği bir soru
- +1 yıl
Ya işte bu dünyada yakışıklı olmak güzel olmak ayrıcalık nedense işte kadınlar buna dayanamıyor yani mantıklı düşünemiyor o adamın binlerce takipçisi var seviştiği insanlar var etrafında ani sanmıyorum seninle ilgileneceğini kıskanmıyorum İnşallah görüşürsün ama sonu sevişmeye gider onu da söyleyeyim sana sevişir atar seni bir kenara
Soran+1 yılbenimle uzun uzun konuşursa bende ona aynı şekilde uzun uzun uzun yazabilirim ben uzun uzun mesajlar yazdığımda o iki kelime yadığında sanki istemiyormuş gibi garip bir şey oluşuyor ve bende konuşmak istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum. kibarlıktan cvp veriyo desem ne alaka cevp vermek zorunda değil ama cevap verincede kısa kısa anlamıyorum niyetini. sevgili olmak sevgili olduktan sonra evlenmeye gitmek çok daha kolay
- +1 yıl
Şimdi Bak güzelim ben de Amerikan şirketinde çalışıyorum amerikalılarla birlikte onlar nezaketen cevap verirler senden hoşlansa da hoşlanmasa da cevap verirler Çünkü kibarlıktır onlar da bizim Türkler gibi değiller bunlar senden etkilendiğini sanmıyorum sen yazdığın için o da sana işte thank you just like that demiş. Sen onu İngilizce Ne söylemişsen o da teşekkür etmiş aynen öyle demiş
- +1 yıl
Seninle uzun uzun konuşmamış zaten iki cümle söylemiş çekmiş gitmiş çıkmış oradan ınstagram'dan çıkmış uzun uzun konuşsaydı senden hoşlanıyor olurdu zaten bak sen de söylüyorsun kısa kısa konuşursa zaten hoşlanmıyor uzun uzun konuşursa benden hoşlandığı anlamını taşıyor diyorsun
Soran+1 yılbiliyorum anlıyorum o kadarını adam kibarlık yapmış belki ama ben bunu avantaja çevirebilirim anlatabiliyor muyum yani dikkatini çekebilirim yazdığım şey ile bu yüzden yardım istedim işte
- +1 yıl
Ben de sana yardım ediyorum diyorum ki etrafında o kadar güzel renkli gözlü mavi gözlü yeşil gözlü beyaz tenli esmer tenli kızlar dururken Türkiye'de seninle neden uğraşsın Şimdi benim elimde diyelim ki çok güzel kızlar var ünlü bir adamım �talya'ya niye gideyim ben başka bir kadın için Türkiye'de bir sürü kız var peşimde o kadar tatlı kızlar neden gideyim işimi gücümü bırakayım
- +1 yıl
Bir de oyuncu aktör yani sana zaman ayıracak durumu yok adamın elinde zaten bir sürü kadın var ne yapsın seni söyle bana tamam güzel kadın olabilirsin ama elinde de bir sürü güzel kadınlar var Avrupa'da çok güzel kadınlar var gittim ben gezdim gördüm seviştiğim kadınlar da var bakma ben KS 'de gezindiğime
Soran+1 yılbende mavi gözlü ve gayet güzel bir kızım bunu kendimi övmek için falan söylemiyorum hesabım gizli ama belkide profil fotografım dikkatini çekti bilmiyorum bu bile avantajım olabilir belki pp beğendi bende bu şekilde mesajlarda ilgisini çekebilirim, ayrıca bana yardım etmek yerine iki dakikada öldürdün tüm umutlarımı ya.(
- +1 yıl
Umutlarını kırmıyorum senin doğruları söylüyorum ben eğer kıskanıyorsam şerefsizim hiç de kıskanmıyorum seninle evleneceğini düşünmüyorum eğleneceğini düşünüyorum buna da sen hazırsan buyur eğlen ve hazır olduğunda düşünüyorum adamı görsen zaten erirsin bu kadar üstüne düştüğüne göre bu saate kadar kaldığına göre bu konu hakkında konuştuğuna göre kuduruyorsun diyeyim ben sana
Soran+1 yılsadece benimle sevgili olmasını istiyorum kudurduğum tek şey bu ve tek isteğim. Amacım asla yatmak falan değil öyle bir kızda değilim yani bu adam normal bir insan olsa ve burada olsa iki dakika durmaz gider sana aşık oldum evlenelim derdim tek fark uzak olması ve tanışmamamız bunuda başarmak istiyorum işte, onun için gerçekten dikkatini çekecek cevap vermeye değer bulacak birisi olmak istiyorum tek amacım isteğim bu
- +1 yıl
Ben de diyorum ki sevgili olduktan sonra zaten sevişirsin sevgili olmadan da sevişirsin diyorum sana ben sen neden anlamıyorsun beni ya kendi kendini kandırıyorsun ya ya adam şöyle işaret etsin yatağa gidersin diyorum ya Deli misin divane misin 🤣🤣 adam buraya gelsin Bir otelde kalsın tıpış tıpış gitmezsen ben hiçbir şey bilmiyorum ya bırak sevgili olmayı evlenmeyi
Soran+1 yılevlendikten sonra tabikide sevişirim ama ben kendimi biliyorum kim olursa olsun asla öyle bir şey yapmam sevgiliyken de yapmam ama o ister diye düşünüyorum o kadar ilerisini düşünemedim maalesef henüz iki kelime konuştuğumuz için
Soran+1 yılo kadar akılsız değilim yatıpta kolay kadın gibi mi gözükeyim ayrıca yatmamda zaten ciddi düşündüğümü her zmn belli ederim
Soran+1 yıliyi tamam hatta dur sana istek atacağım ve cevap yazarsa sana yazacağım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Kanka neden boş işler le boş insanlar la meşgul ediyorsun Kendi ni
013 Yorumla
Soran+1 yıletkilendim ne yapayım
Soran+1 yılhavalı derken dmden yazanlara cevap verecek ama kısa kısa verecek birisi yani havalı her oyuncu gibi ama aynı zamanda kibarda sadece tanınan birisi olduğu için temkinli konuşuyor diyelim
Soran+1 yılişte benimle açık açık konuşamaz çünkü adam ünlü ya onu ifşa edersem konuşmaları paylaşırsam bunları düşünüyorlar sanırım çünkü verdikleri cevaplar hep kısa kısa ayrıntıya girmiyor ben iki kere yazdım ikisinede cevap verdi cevaplar thank you ve just like that sadece bunlar kısa kısa yani
Soran+1 yılof ya ne yapmam gerek güvenmesi için hem tehlike içermeyen bir soru sorsam mesela uyuyamadığın zaman ne yapıyorsun cevabın önemli çünkü deneyeceğim desem, cevap vermez mi bir tehlike içermiyor mesela cevap verirse deneyip sana yazacağım falan derim ordan devam ederim olmaz mı
Soran+1 yıllütfen unutma tarkanda hayranıyla evlendi o da insan bende neden olmasın ki imkansız diye bir şey yok yani
Soran+1 yılo biraz zor benimkinin yine az takipçisi var 270 bincik :D en azından dm kutusunda isteklerde değil birincil kısımdayım.)))
Soran+1 yılben ciddiyim ama keşke sevgili olsak ya tek yolu benimle konuşmasından geçiyor bu yüzden yardım istedim
Çirkin olsan konuşmazdı emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılhesabım kapalı ama sadece profil resmimi görebiliyor
Soran+1 yılprofil resmi en fazla ne kadar büyüyücek ki , acaba erkekler mesaj atmadan önce yani mesajdan önce kızın profiline mi bakıyorlar? eğer kız güzelse mesajı ondan sonra okuyup mu cevaplıyorlar
pembe olduğu için konusuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet ondan konusuyorum baska soru?
04 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa
Cevap sahibi+1 yılAh su guzelligin olmasa bende ki ask olur mu gulum
Soran+1 yılher şey güzellik değil ama güzelliğim için konuşuyorsan bir süre sonra sıkılırsın hatta görüldü atarsın be
Cevap sahibi+1 yılBen sıkilmam tadina bakmadan 😋
+1 yılMümkündür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026