hoşlandığım bir çocuk var daha doğrusu ilk o bana bakıyordu sonra ben farkettim hoşuma gittiği için bende baktım ve çocuk istisnasız hergün 2-3 kere bakan bir çocuk arkadaşları da bana bakıyor o olamdığı zamanlar, pazartesi günü bir erkekle konuşurken gördü beni ertesi gün yüzüme bile bakmadı dibinden geçtim yokmuşum gibi falan zaten erkekle konuşurken gördüğünde biraz modu düşmüş gibi hissetim cidden öyleymiş bana hergün bakan çocuk yokmuşum gibi davrandı o davranışımdan sonra,
bugünde gözümün içine baka baka 2 tane kızla konuşuyordu ben yanından geçtim kafasını çevirip baktı bende gördüm ve iyice deliye döndüm gözümün içine baka baka yapıyor o kadar belli ki kasıtlı yaptığı kıskanmış yaptığıma kırılmış ve intikam almak için oda beni mi kıskandırıyor? ben böyle anladım davranışlarından
bir de ne zaman yanında bir kızla konuşsa yandan yandan bana bakıyor ben baktığım için görüyorum doğal olarak, bana bakıp kıskanıyorum muyum diye mi kontrol ediyor napıyor amacı ne?
ve bugün sırf bu davranışı yüzünden ağladım umarım birdaha yapmaz
bugünde gözümün içine baka baka 2 tane kızla konuşuyordu ben yanından geçtim kafasını çevirip baktı bende gördüm ve iyice deliye döndüm gözümün içine baka baka yapıyor o kadar belli ki kasıtlı yaptığı kıskanmış yaptığıma kırılmış ve intikam almak için oda beni mi kıskandırıyor? ben böyle anladım davranışlarından
bir de ne zaman yanında bir kızla konuşsa yandan yandan bana bakıyor ben baktığım için görüyorum doğal olarak, bana bakıp kıskanıyorum muyum diye mi kontrol ediyor napıyor amacı ne?
ve bugün sırf bu davranışı yüzünden ağladım umarım birdaha yapmaz
kıskandırmaya çalışıyor
başka bir neden görüşte açıkladım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne