Güzellik & Bakım Bacaklarımı jiletle aldım, kanıyor ve yanıyor. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Jiletle aldım hep kanıyor bacaklarım sort giyecektim ne güzel yanıyor gibiler şu an Güncellemeler+1 yıl çok derin kesmişim ya Bacaklarımı jiletle aldım, kanıyor ve yanıyor. Ne yapmalıyım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Jilet daha gür ve sert çıkmasına sebep olur biliyosun dimi. 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı. riski seviyorsun değil mi? bir dahakine daha derine dene bakalım kemiğe değecek mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bebek yağı veya ağda sonrası losyon ben ağza ile alırken sen nasıl jiletile alyrsun kalınlaşır 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arda jileti daha önce kullandıysan kolonya ile temizle Yorumla
ZeynepMikaelspn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Jiletle alacagina birdahaki sefer tuh dokucuyle al yaniyorsa da kantoron yagi surebilirsin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Jilet daha gür ve sert çıkmasına sebep olur biliyosun dimi.
riski seviyorsun değil mi? bir dahakine daha derine dene bakalım kemiğe değecek mi
Okurken hissettim o acıyı 🤦🏻♀️bir gün dayan sonra geçiyor
:) bebek yağı veya makina kullan jileti köpükle sonra kullan
Bebek yağı veya ağda sonrası losyon ben ağza ile alırken sen nasıl jiletile alyrsun kalınlaşır
Bu arda jileti daha önce kullandıysan kolonya ile temizle
Jiletle alacagina birdahaki sefer tuh dokucuyle al yaniyorsa da kantoron yagi surebilirsin.
Krem sür ağrıyı alsın
Lazer epilasyona git
Göstersene bi
Kolonya sür yansın
yavaş alman lazım