Saçlarım uzun bağlıyorum at kuyruğu gibi tepede dökülme var kazıtıp sarımsak zeytinyağı karışımı sürmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorum folikasit ilacının iyi
Geldiğini suydum doğum kontrol hapının da ezip şampuanına karıştıranlar varmış acaba folikasit içerken suya doğum kontrol hapını karıştırıp gün içinde saçlarıma uygulasam işe yararmı
Geldiğini suydum doğum kontrol hapının da ezip şampuanına karıştıranlar varmış acaba folikasit içerken suya doğum kontrol hapını karıştırıp gün içinde saçlarıma uygulasam işe yararmı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben doğal bitkisel şampuanlar denedim işe yaradı
Markaları nedir?
Bioblas, loreal paris, ve urban care kullanmıştım
Doğal çözüm olarak, doğal yağları önerebilirim. Özellikle çam terebentin yağı dökülmeye en iyi gelen şeylerden biri. Bide saç dökülmesi için bir bence yazmıştım, ona bak 😄
Hayat Kurtaran Saç Bakim Tari̇fi̇m! 🌸💕 ↗
Reklam panosumu burası 😂
İyilik yaramıyor sana da 😆 bu reklam sayılmaz 🤣
O saç ne yaparsan yap dökülecek! Üzgünüm.
Ama neden yani 1 buçuk sene öncesine kadar hiç bir şey yoktu genimde de yok dedem 75 yaşında kap kara saçlarıyla vefat etti adamın dibi görünmüyodu amcalarımda dayılarımda kimsede dökülme yok eşimle kaçarak evlendik o süreçte sitresten başladı dökülmeye şu an bi sıkıntım yok ama dökülme devam ediyor ve dökülen saç tellerine bakıyorum kökleri erimiş gibi görünmüyor bile
Anne tarafında vardır! Hayır bunun DNA’n da olmasıyla alakalı.