Saçlarının uzamamasının altında birçok neden olabilir. Unutma ki saçların da senin tükettiğin besinleri kullanarak uzuyor. Bu nedenle vitamin, mineral, protein tüketimine dikkat etmelisin. Ayrıca saçlarının hızlı uzaması için bol bol su tüketmeyi de ihmal etmemelisin.
Bu süreçte saçlarına yoğun işlemler yaparak uzatmak yerine saçlarını besleyecek, uzamasına destek olacak bitkisel yağlar kullan. Hindistan cevizi yağı, Hint yağı gibi doğal yağlarla maskeler yaparak saçlarının sağlıkla uzamasına destekte bulunabilirsin.
Kırık saç uçları saçlarının daha fazla uzamasını izin vermeyebilir. Biliyorum ki, saçlarının uzadığı bir dönemde cansız görünüm ve kırıklar nedeniyle saçını kestirmek istemezsin.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi
Ben bu nedenle sağlıklı uzayan güçlü saçlara kavuşman için sana Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisini kullanmanı önereceğim. Saç ve tırnak sağlığında etkili Biotin olarak bilinen B7 vitaminini içeren formülüyle kırıklarını kestirmene gerek kalmadan, hayalindeki saçlara sahip olabilirsin. Uzun saçlarınla göz kamaştırmaya ne dersin? ❤️
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçların uzamama sebebini bulup ona göre çözüm oluşturmak gerekir. Benim de kızıla boyattıktan sonra senelerce uzamadı saçım. Birçok saç maskesi tarifi uyguladım, beslenmeme de dikkat ettim ama faydası olmadı. Vitamin eksikliğim de yoktu.
Sonra tavsiye üzerine Elidor'dan saç tipime ve sorunuma uygun olarak sağlıklı uzayan saçlar serisini kullanmaya başladım. Çok faydasını gördüm ve artık uzun saçlarımla daha havalıyım. Ayrıca saçlarımı yıkarken saç diplerime masaj yapıyorum ve 2 ayda bir de saç uçlarımdan kestiriyorum. Böylece yenilenmesine destek oluyorum.
Bir de bunlara ek olarak Elidor'un Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi'ni kullanmanı tavsiye ediyorum. İçeriğinde saçları besleyip onaran keratin ve saçların sağlıklı, hızlı uzamasına yardımcı olan çam terebentin yağı bulunuyor. Kullan ve sonra yumuşak ve uzun saçlarına dokundukça bizi hatırla 🌺
Uzun saç kullanmayı çok seviyorum. Uzun ve bakımlı saçların yeri bende bambaşka. Saç uçlarım güçsüz olduğu, çabuk yıprandığı ve zaten ince telli olduğundan çabuk kırıldığı için geç uzuyordu. Ben de hemen bu duruma el attım. Birçok doğal maske denedim. İçeriğine yağlar vitaminler ekledim. Ama saçların ince telliyse bu gibi maskeler bir sorunu düzeltirken diğer bir soruna neden olabiliyor. Örneğin benim saçlarımı çok ağırlaştırıp sönükleştiriyordu bu bakım rutini. Böyle durumlarda güvenilir markaların uzmanlıklarına sığınmak lazım :)
Elidor'un yeni çıkan serisinden Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Kremi'ni bir tavsiye üzerine denedim. Çok memnun kaldım, çok ile yaradı. İçinde var olan çam terebentin ile saç uçlarım daha sağlıklı, saçlarım daha uzun oldu. Benim hızlı uzayan saçlarımın sırrı Elidor Serum Bakım Kremi oldu açıkçası. Kesinlikle denemelisin. 🌸
saç uzatan derken saçın daha hızlı uzamasını istiyorsan badem yağı kullan eğer saç çıkartmak için diyorsan zeytinyağı ve yılan yağı kullan zeytinyağı sünnettir saç çıkarma saçı besleme onarma gibi özellikleri var. Hakiki zeytinyağı olsun ama.
Her gun sac diplerini masaj et, saclarini haftada maksimum 1 en fazla iki kez yika (vucudunu tabi hergun), yikanmadan once ilik bir sicaklikta sac diplerini hindistancevizi yagi ile masajla, isiticilardan uzak dur, saclarini yikadiktan sonra cok narin tara, sert taraninca saclarin kopar, ve sonrasinda herhangi bir yag ile sac uclarini besle hergun
ben saçlarımın daha bakımlı hızlı uzaması için intense keratin eczanesinin saç uzatma setini kullanıyorum saçlarım hem onardı hem de daha hızlı uzuyor.
@canercan212 duş alirken siguk su kullanirim ama sacimi sicak suyla yikarim bilmiyom bana soguk suyla yikarsam sacim sert olcak gibi geliyi belki ole olmuyo ama bilmiyom
soğuk su deriyi kalinlastirip mikrop öldürür. . ama ben hassas olduğumdan hiç dayanamam .. saçımı da önce sıcak ıslatıp yıkarım soğukla masaj yaparım ama ılık yani soguk dediğim.. dus konusunda çok tembelim
Gerçi ben bir ara avon argan yağlı seriyi komple kullanmıştım. Her ürününü o ara saçım hızlı uzadı. Ama iyi besleniyodum o arada hangisi etkili oldu bilemiyorum
En İyi Cevaplar