Arkadaşlar hairjen diye bir şey varmış kullanan var mı? tüyleri azaltmada etkili mi? tavsiye eder misiniz? boşa para vermek istemiyorum
Kullandım etkili
Faydasını görmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karınca yağ şimdi işinie yaramaz çocukken sürülecekti. hairjen işe yarıyor. tüyler ilk ay azalıyor. sonra 2. ay dahada azalıyor. sonra 3. ayda tamamen sıfırlanıyor. https://hairjen.co/images/hairjen-basindan.jpg
Bugün sipariş ettim 3 iş günü içinde gelecek. Kullanıp görücem
kaç aya görülüyormuş etkisi
Doyurucu bir cevap göremedim. Zzzzeynp isimli arkadaş sipariş verdiğini söylüyor. Elinize ulaştı mı ürün? Memnun kaldınız mı? Nereden sipariş verdiğinizi de öğrenebilir miyim?
Cevap
4Cevap
5taneliyi siparis ettim geldi ve siseler yarim 😱 bildiginiz dokulmus yarim doldurulmus ya da kutular yirtik hic biyerden onayli değil hic bir sertfika biseyide yok bildiginiz merdiven alti hediye argan yagi gelicekti bide soZde 😒 kanmayin bu dolandiricilara benim gibi karin ca yumurtasi yagi kullanmaktan farki yok gidin aktardan alin lazer gibi hic değil zaten bir ise yaramiyor malesef
Sakın almayın.Sinirden delirdim boş geldi resmen şişe dökülmüş! Ambalajı yırtık içinde! Ne onayı ne amblemi var! şimdi iade etmeye çalışıyorum 2 gündür dönmediler!
ben sipariş verdim elimede ulaştı ama dahalık kullanmadım bir ankette okudum herkes çok memnundu bakalım... gerçi tam olarak nasıl kullanılıcağınıda bilmiyorum...
Arkadaşlar bende gördüm alsam mi almasam mi karar veremedim kullanan arkadaşlar varsa cevap yazarsa sevinirim tesekkurler
valla benimde bugün elime gecti kullandım beklicez artık :)
arkadaşlar bu ilacı bugün gazete reklamında gördüm kullanan var mı?
nereye kullancağına bağlı
Göbek ve yüz
elbet etkılı olur.tüylenme aşırımı
yok canım o kadar değil ama rahatsız oluyor insan. siz kullandınız mı
yok :) ben göbeğimdeki kıllardan memnunum ama bırı kullanıyordu memnundu
boş ver bilmediğin şeyleri.
bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?