Saçın kapatiyorsa kepçe kulak problem değildir ama şunu da belirtmek isterim ki bu resim tam kepçe kulak değil aslında sen sormadan ben farketmek şahsen 👍
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimki böyle işte aşırı kepçe değil zaten Micky mouse gibi de değil öyle
Yapma gözünü seveyim hiç dert edilecek bir konu değil bu ben köse bir erkeğim sakalım var ama çok ince ben ne yapayım peki hadi seninkini hiç istemesen saçın kapatır ama senin bir sorunun kusurun yok ki
Canım anlatamıyorum herhalde sen kepçe kulak sayılmazsın bile dert edecek bişey yok bu arada aramızda kalsın saçını topluyorsan da küçük bir tavsiye at kuyruğu yapabiliyorsun yap
Sen bu fotoyu paylaşana kadar Britney Spears in güzelliğinden kepçe olduğu gözüme çarpmamısti valla yeni öğrendim kepçe olduğunu. Demekki sen de güzel biriysen bence o kepcelik göze batmaz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü kadın benim gibi hep saçlarını açık kullanıyor. Eski gençlik fotoğraflarına da bakabilirsin normalde kepçe bu kadın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır takılma o kadar gadası
Mankenin biri Japon yapıştırıcısıyla yapıştırmıştı. Doğa bekleriz mi neydi ismi.
Sonra hastanelik olalım
Okudum haberi o da olmuş☺️
Yakmıştı kulağını canım 😂😂😂
@oziist34 çok süper Zeki kız☺️
Saçın kapatiyorsa kepçe kulak problem değildir ama şunu da belirtmek isterim ki bu resim tam kepçe kulak değil aslında sen sormadan ben farketmek şahsen 👍
Benimki böyle işte aşırı kepçe değil zaten Micky mouse gibi de değil öyle
Yapma gözünü seveyim hiç dert edilecek bir konu değil bu ben köse bir erkeğim sakalım var ama çok ince ben ne yapayım peki hadi seninkini hiç istemesen saçın kapatır ama senin bir sorunun kusurun yok ki
İyi de iş ortamında falan toplu modeller de kullanıyorum hep açık mı bırakacağım
Canım anlatamıyorum herhalde sen kepçe kulak sayılmazsın bile dert edecek bişey yok bu arada aramızda kalsın saçını topluyorsan da küçük bir tavsiye at kuyruğu yapabiliyorsun yap
Sen bu fotoyu paylaşana kadar Britney Spears in güzelliğinden kepçe olduğu gözüme çarpmamısti valla yeni öğrendim kepçe olduğunu. Demekki sen de güzel biriysen bence o kepcelik göze batmaz
Çünkü kadın benim gibi hep saçlarını açık kullanıyor. Eski gençlik fotoğraflarına da bakabilirsin normalde kepçe bu kadın.
Yüzün güzelse saçlarınla falan bir şekilde kapatırsın dert etme bence
Kulak arkası model kullanamıyorum ama
Kenarlardan iki bukle sarkitarak dikkatleri ordan dagitabilirsin
Nereye kadar? Kepçe olmak istemiyorum bebekken de kepçe ve kelmişim artık kel değilim ama hala kepçeyim
Valla benden bu kadar gerisi senin bileceğin iş artık 😀
itici gelmeyebilir her zaman yani çok ünlüde var ki
cok rahatsiz oluyosan ameliyata gir bence ama okadar göze carpmiyor
uzun burun olup itici olmaktansa kulakların biraz sekilsiz olsun daha iyi bence en azından kulakları kapatibilirsin ama burnunu kapatamazsın :)))
Kulagını yaptırsan bu şefe baska bi yerin gözüne takılcak ah insanoglu ah
saçlar ne işe yarıyor indir kapansın
Hep açık mı kullanacağım
eğer kepçe isen tabiki
Kepçelik istemiyorum
maalesef itici ama ameliyat olursun düzelir
Ameliyat Zorlu mu çok acaba
değil canım bence burun ameliyatından daha kolaydır
Biraz öyle resmideki gibiyse
Evet çıkıklık var
Sen kendini beğeniyorsan problem yok
Ameliyatı var, yaptırabilirsin.
Saçların kapar bence faxla davşeetme
Saçların kapıyorsa sorun yok
Olsun çok severim kepçe kulakları
🤦
Gerçek diyorum kulaklara zaafım var
Belli
Ne anladın
Kulağına baka bilirmiyim
burada mısın
Kulak bantlari var kullanabilirsiniz
Belli olmaz mı
Hayır kulak arkasina yapıştiriliyor trendyolda var
Alayım o zaman sağol
Rica ederim. Ama ameliyatida kolay
Bana tatlı gelir kepçe kulak
Hiç estetik değil kulak arkası topuz, at kuyruğu falan kullanamıyorum iki örgü modelini çok severim mesela ama kullanınca kulaklarım ortaya çıkıyor
Bende de var hiç begenmiyorum yawf
Rahatsız oluyorsan estetik olabilirsin
Hayır değil
olll
Kalsın bence öyle daha güzelsin
bence karakteristik
Gözüme batmaz hiç
Saç kapatır dert etme
Bence tatlı oluyor
Ameliyat ol
Olsun
itici değil