bilgilendireyim istedim; Suan itibariyle kulaklarım delinmiş bulunmaktır..
Ve hiç bir ağrı sizi hissetmedim. Deliksiz herkeze öneririm..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küpe bayanların olmazsa olmaz güzellik aksesuarlarından biridir. Yüz şekline uygun güzel bir küpe takmalısın. Altın olması da şart değil. Değişik bir hava katar sana. Zayıf yüzlü, uzun saçlı bayanların büyük halka şeklinde küpe takmalarına bayılıyorum.
Neden yakışmasın ki. Deldirmelisin bence.
güzel olur takı kadının süsüdür kadına yakışır ama sen bundan rahatsızlık duyuyorsan gereksiz görüyorsan zorunlu değil kendine yakışanı beğendiğini kullanman daha doğru
Deldirmek istemiyorsan ya tutturmalı ya da mıknatıslı küpe takabilirsin .Deldirsende canın fazla yanmaz ;)
yok istiyorum aslında ama kararsız kaldım yakısır mı diye :))
Cevap
16Cevap
deldirmesen de olur bence. çoğu kızın taktıkları kötü küpeleri görünce hiç takmasalar iyi diyorum. sade bir tarzın varsa küpe takmaman daha da güzelleştireblir. ki zaten çok istersen deldirmedn takılabilenler de var.
hmm iste bi farklı bi cevap.
uygun renk ve modelde küpe kadına her zaman extra bir güzellik katar. Kesinlikle güzelliğinize güzellik katacaktır! tavsiyeme güvenin! sonucu sizden öğrenmek isterim cevabınızı bekliyorum, teşekkürler...
Bayanlara küpe yakışır tabii.ama neredeyse 10 cm çaplı halka küpeler bana biraz itici geliyor :D Yani yüz şekline göre güzel bir küpe olabilir :) Ama illada takmalısın diye bir şey yok..
Olmazsa olmaz değildir, ama küpelerimle yaşadığım aşk bambaşka
bence korkma, hem şimdi uyuşturuyorlar sanırım daha kolay. Benim ise doğduğum anda ebem sağolsun :D hiç hissetmedim :D
bence bayanlar küpe cok yakısıyor tabiki deldir örnegin davete gideceksin ve elbise giydin aksesuar takacaksın kesin kolye gibi kolye sadecv olmaz onun yanında da küpe sart ...
halka küpeyi kulagında görünce
allam ben niye bu güne kadar beklemişim diyeceksin
Bence çok hoş olur ..çok da canın yanmaz emin ol ..
En yakıştırdığım takılardır :)) Magnetle felan başlama direk deldir gitsin
Olmazsa olur. Magnetli küpelerde var. Hani tek kulak deldireceksen olabilir ama her yerini deldiren kızlar itici geliyor.
sonuç olarak memnun olmalısınız sanırım? zaten istemediğiniz zaman küpe takmazsınız olur biter :))
evet memnunum. ama detaylara cok dıkkat eden bırı olarak küpe takmadığım zamanlar ufak delik gözukucek :P o hoş değil
olmazsa olmaz degildir
ancak bazi kiyafetlerle gercekten cok guzel duruyor
benim 4tane deligim var kulagimda ben seviyorum bence yaptir
yakışmaz olur mu istersen kepçe ol kadını gösteren en güzel takılardan biri
Bayanların küpeleri hiç bir zaman dikkatimi çekmez. Bence gereksiz..
tebrikler sonun da oldu yani :)))
evet sonunda teşekkür ederim :)
Deldir tabi ki kulaklarını; her kulak yapısı için çok güzel küpe çeşidi var sonuçta.
bncde deldir.. çok güzel hatta üstte doğru birden fazla deldir tak daha hoş =)
Bence evet. Küpeyi çok severim. Ancak kulaklarını düzgün bir yerde, tercihen bir tıp merkezinde ya da iyi bir piercingci de deldirmen iyi olur.
imla kılavuzu terk
tamam kötü birşey yaptınız demiyorum sanırım fazlasıyla ciddisiniz yada bana karşı önyargınız var :)
küpesiz kadın mı olur allahaşkına bence hemen deldirmelisiiinnn
:D hemen..
evett ama sakın gümüşçüye deldirme yara olur bakk :D
tıp merkezinde deldrmeyi dusunuyorm
iyi edersinn :D
çok şaşırdım demek ki kadınların % 99 u küpeyi seviyormuş . yani ben bu denli önemli olduğunu bilmiyordum veya bakarken yeterince dikkat etmemişim
bence çok önemli . ve halka küpeler cidden çok hoş duruyo . ya da küçük bihter küpeleri var. onlardann. elbiseleri tamamlıyolar kesinlikle..
normalde takı takmayı cok sevmeyen bırı olarak oldukca cok küpe cesidi var ve takmak ıcın sabırsızlanıyorum :
o zaman bi an önce deldirmelisin.
Ben cokk sevıyorum küpelerımı hemde büyük koca koca takarım her gün bırını ben kadına küpe yakıştığını düşünen ve küpe kolleksıyonu olan bırıyım .
delimisinnn? küpesiz olur mu tatlım, tabii ki olmazsa olmazlardan bir tanesi !
Deldir dene , bir süre küpe takmayınca zaten kapanıyor :)
evet, bayanlarda küpe apayri bir hava katiyor
şuana kadar niye takmadın?
gerek duymadım
Ben deldirtmeyi düşünmüyorum yinede. :)
Küpe, kadının aksesuarıdır..
Takılmalıdır..
bu yaşa kadar küpe takmamış bir bayan. Enteresan
cidden değmez. şart değil bence .
güzel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar