daha kalın çıkar uğraşırsın alma epilasyona git diyenler var ama epilasyon için iki sene beklemem lazım rahatsız oluyorum kötü duruyo dimi almam gerekiyosa neyle almalıyım help
Kendin ağda yapabilirsin bi sakıncası olmaz ama epilasyona gitsen daha iyi tabiki iki sene üç seneyi ne yapacaksın gidecek mi gidecek onlar ve şu dönemde gitmeni önermem yarım kalırsa daha da kötü olur çünkü
Sakın almaya kalkma. Ciddi ciddi kalınlaşır. Saç gibi olur. Bizler berberde ütüleme ve cımbız ile alma hatta ip ile yolum yaptırıyoruz. Ama orman gibi oluyor iki ayda. Epilasyon iyi ve güvenilir. Ne yazık ki ülkemizde erkek epilasyon olayı daha ciddi değil. Ve ayıplanıyor. O da aşılacak bir durum ilerde ama ben görürmüyüm bilmem. Sen kendin müdahale etme bence.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bi kez az bişey denedim sonra bıraktım hemen.. sorduğum çoğu kişi al diyo ama sonrasında uğraşcak olan benim cidden bilmiyorum kararsızım neyse çok teşekkürlerr
Cildiye doktoru ile görüş bence. Rahatsızlığını alenen dile getir. Kıl dökücü krem vs verir. Artık cildiye doktorları herşeyi rahatlıkla çözebilir. Epilasyon ikinci aşama olsun bence. Bende yaklaşık 5-6 senedir bir sebepten cildiyeye gidiyorum. Azda olsa ilerledik. Siz doktor kontrolünde yapın. Kalınlaşır güvenin.
bu kadar yakından ve bu kadar detaylı bir kamerayla atmışsın burası KizlarSoruyor milletten ne bekliyorsun skjdnfakjsngesdg alma dediğim gibi sıklaştırmaktan başka bir işe yaramaz bir de yanak tüylerinle uğraşmış olursun boş yere