Güzellik & Bakım Bu devirde tırnak yaptırmak lüks mü oldu? GigiKuş Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eskiden 2 haftada bir yaptırırdım şimdi gereksiz masraf gibi geliyor. Bu devirde tırnak yaptırmak lüks mü oldu? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Evet biraz lüks oldu 0 0 Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben de yılda bir kere jel protez tırnak yaptırırım 2 ay kalır Tırnağımda o kadar lüks hayat yaşamıyoruz her hafta tırnak yaptıralım 0 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Porsiyonu küçült dedikleri dönemde maalesef bu lüks oldu... 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu devirde her şey lüks oldu ki. 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet biraz lüks oldu
Ben de yılda bir kere jel protez tırnak yaptırırım 2 ay kalır Tırnağımda o kadar lüks hayat yaşamıyoruz her hafta tırnak yaptıralım
Porsiyonu küçült dedikleri dönemde maalesef bu lüks oldu...
Bu devirde her şey lüks oldu ki.
Yio heekes yaptırıyor
Fiyatlar yüksek
Hayır
Para varsa yaptırılır gayet hoşlar