Güzellik & Bakım Düz saçlarımı nasıl bu hale getirebilirim? lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Düz saçlarımı nasıl bu hale getirebilirim? Düz saçlarımı nasıl bu hale getirebilirim? Cevapla Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Saç kremi kullan belli süre sonra böyle oluyor zaten 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Saç kremi kullanın bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Duştan sonra saç köpüğü ve bukle belirginleştirici krem sür scrunch hareketleri yap sonra vigo ile kurut 1 2 Yorumla lodge +1 yıl Ne kadar süre kıvırcık kalır saçım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçının yapısını bağlı aslında Yorumla
Ruannal Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Her gün duzlestircem diye uğraşıyorum 1 saat kolum kopuyor 0 0 Yorumla
BlackSpace48 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bilmiyorum nasıl getirdin ama böyle kalsın iyi olmus 😂😂 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Böyle saçlarım var ben düzleştirmekten yoruldum😒 0 1 Yorumla lodge +1 yıl kıvırcık dalgalı kesinlikle daha güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saç kremi kullan belli süre sonra böyle oluyor zaten
Saç kremi kullanın bence
Duştan sonra saç köpüğü ve bukle belirginleştirici krem sür scrunch hareketleri yap sonra vigo ile kurut
Ne kadar süre kıvırcık kalır saçım
Saçının yapısını bağlı aslında
Her gün duzlestircem diye uğraşıyorum 1 saat kolum kopuyor
Bilmiyorum nasıl getirdin ama böyle kalsın iyi olmus 😂😂
Böyle saçlarım var ben düzleştirmekten yoruldum😒
kıvırcık dalgalı kesinlikle daha güzel
Saç köpüğü kullan
Dü daha iyi