Az önce izlediğim bu tiktok videosunda kadın saçları koyu renkliyken erkeklerin onu sarı saçlı haline göre daha ciddiye aldığını söylüyor. Sizce de bu doğru mu?

Az önce izlediğim bu tiktok videosunda kadın saçları koyu renkliyken erkeklerin onu sarı saçlı haline göre daha ciddiye aldığını söylüyor. Sizce de bu doğru mu?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆şimdiye kadar duyduğum ilginç sorulardan biri daha, söylermisiniz insanın saçın rengine göremi ciddiye alıyorlar, böylesi bir saçma sapan bir şey daha duymadım.
Cevap
9Cevap
Renkli daha güzel ama ciddiyetle ilgisi yok
Bence doğru söylemiş.
Tabi ki tek kriter olamaz ciddiye alınmak adına ancak anadan doğma orjinal sarışın kadın sayısı tüm dünya genelinde oransal olarak daha azdır diye düşünüyorum.
Burdan şu sonuç çıkabilir; bir kadın orjinalinde sarışın olmadığı halde saçlarını boyatmıştır ve bu durum onun kendi güzelliğine bakımına ekstra önem verdiği izlenimi uyandırabilir.
Doğal olarak kadını sığ bir şekilde sadece fiziksel özelliklerine odaklanmış olarak değerlendirebilir.
Onlar kim ki ya da benden baskasi kim
Ciddiye almiyorsa kapı sapı derim
Eğer tuhaf bir görüntü oluşmamişsa renkle alakası olacagini sanmıyorum
Tiktok kullanan biri simsiyah saçları da olsa kaale alınmaz.
Kesinlikle 👏🏼👏🏼👏🏼
3, 5 insan yüzünden genellemek saçma
👍👍
@xPsychopath Şaka yaptığını varsayıyorum.
hayır tabikide
Lan tiktokta akıllı adam mı var da benim haberim yok?
güzel video yapanlarda var
Geçen kazayla girdim girmemle çıkmam bir oldu.
girmenle çıkman bir olduysa herkesin kötü video yaptığını nerden çıkardın
Bir tane istisna rastlamaz mı be? Sağda solda önüme çıkıyor videoları.
Bir kadının saç rengi bunu ciddiye almak için önemli değil önemli olan o kadının zekası o kadının dürüstlüğü o kadını sevecenliği
İlginç bir bakış açısı.
Daha çok kişinin anlatımına bağlı.
Alakasi yok
olabilir
Ya ne alaka ne alaka
alakası dahi yok
Ne alaka
biz napalim
Alakası yok kadınlar her zaman güzeldir
Boş yapmış
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?