Güncellemeler
+1 yıl
Veya daha güzel görünmek için başka neler yapmam gerekiyor
158 70 kiloyum yüzüm fena değil tarzım güzel ama dikkat cekmiyorum etraf tarafından güzelsin denilen biri de değilim kilo verince güzelleşir miyim sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Şu an bile güzel olmalısın gadası
22 kilo vermen lazım yani 15 çok az yine de çok zayıflık sevmiyorsan 16,17 vermen lazım ama zayıflık istiyorsqn 22 kilo vermen lazım
Merhaba Zubeyde. 155 cm boy için ideal kilo sence kaçtır? Okursan eğer sağol
Kaç yaşındasın
25 Zübeyde.
Yani 46,47 fazlası balık etli durur kilonun yakıştığını düşünüyorsan ya da biraz balık etli durmak istiyorsan 51e kadar da normaldir ötesi çok kilolu durur
Gerçekçi yorumun için teşekkür ederim Zübeyde. Evet 51 kg eski kilomdu balık etliydim ama şu an çok kiloluyum, umarım kilo vereceğim. Sağlıklı günler diliyorum
Ben de çok fazla kilo almak isteyen ve kiloyu kendime yakıştıranlardanım ama basenlerim ve göbeğim şiştiğinde o kadar çirkin oluyorum ki sonra spor yapmaya başladım şu an tekrar bıraktım ama spor yaptığım zamanlar 58 kg’a kadar çıkmıştım ve sporla beraber aldığın için o kadar güzel bir fiziğin var da kim ne giyersem giyeyim insanların dönüp tekrar tekrar baktı bir fiziğin var da yani kapılabilir giysem sonra bıraktım kendi başıma 55 56 kiloları çıktığımda o kadar çirkin ve sarkık duruyorum ki yani kilo almak ve vermek istiyorsan güzel bir şeyin olmasını istiyorsan sporla beraber vermeni ya da sporla beraber almanı diyet listelerini uyumanı tavsiye ederim
Önerin için teşekkür ederim, bana da sporsuz olmayacak gibi geldi çünkü. Her zaman giydiğinin sana yakışması dileklerimle ❤
Teşekkür ederim canım💗💗
Sakın bozma minyon tipliler çok seksi oljr sadece yüzeysel ve giyim değişikliği yap saç makyaj gözlük falan
Hedefi 15 kg değilde mesela 3 kg olarak belirle her 3 kg zayifladiginda kendini odullendir ve sağlığın icin yap herseyden once
Kilon. Var kilolusun zayıfla spora git fit bir görünümün olur
Güzelliğin kiloluk ile doğrudan bir ilgisi yok ancak sağlığınız için kesinlikle çok iyi olur
spor yaparak ve dengeli beslenerek verirsen güzelleşirsin
Kendinle barisik ol kilolida oolsan seni seven olur
Sen zatenn güzellsinn kafana takıp da dert etme kendine böyle şeyleri 👍🏻👍🏻
Yüzün kiloluysa eğer tahmin edersin güzelleşeceğini
15 kilodan daha fazla vermen lazım. Ama sağlıklı olmak için. Güzellik zayıflık değildir
55 olursun. Boyuna göre 50’den aşağı olman lazım 45-48 gibi
Sevilen idol insanlara baktığında hiçbirini kilolu bulamıyoruz kültğrümüzde yemekler yağlı kilo almak çok kolay 😄 vermesi bi okadar zor.
Ama çok şeyi değiştiriyor kilo kıyafetler ve kadınlar için makyaj devasa farklar.
Mesele güzelleşmek değil sağlığın olsun. Mesele başkaları için yaptığın değil kendin için yaptıkların olsun.
Foto atabilir misin özelden, ona göre yorum yapıyım.
Gizlisin
Artık değilim
Kiloyla güzellik alakalı değil ama daha sağlıklı daha estetik durursun
boş ver tontiş avrat hep iyidirr adam vurdumu şaap şaap et gelecek 😄
böyle yorumlara hasret kaldık
Evet, çok fark eder
Hayır verme böyle iyisin
Bence güzellik sadece dış görünüş ile olmuyor
Her halinle güzelsin yeter ki gülümse ☺️
Güzelsindir, Ama görünmeyene yorum yapılamaz ki
Buraya atamam
Dm ye gel