Havalar soğumaya başlayınca bundan ilk etkilenen cildim oldu. Özellikle yanak kısımlarımda kuruluk oluyor. Neler önerirsiniz?

Havalar soğumaya başlayınca bundan ilk etkilenen cildim oldu. Özellikle yanak kısımlarımda kuruluk oluyor. Neler önerirsiniz?

Eczane bu depantol vermişti dudaklarım için normal elime Norveçli bir marka vardı onu sürüyorum
Ama asıl sıkıntı temizlik takıntım olduğu için her gün banyo yapıyorum bu duru duş jeli sabununu kullanıyorum oda cildimi kurutuyor kuru cilt kaşıntı yapıyor saç derisinde de aynı sanki bitlenmiş gibi hissediyorsun saça yağ kullanacaksın argan yağı vücut ise bu nemlendiricili duş jeli var niveanın creame diye ondan aldım iyi hoş güzel ama durulanırken gitmiyor bedenden
Cevap
4Cevap
Bol bol su içmek gerek gadası. Daha sonra akşam yatmadan önce cildini nemlendirmen gerekiyor.
Nemlendirici kremler kullana bilirsin
Yağlı his bırakmayanları tavsiye ederim
Doğal (gerçek doğal) zeytinyağı sür ve bir süre beklet. Sonra doğal sabunla yıka. Farkı gör. Zaman zaman da zencefil çayı iç. Evinde mutlaka 4-5 tane aloevera saksısı olsun. Başka bir şeye gerek yok
Ecz. Cildine uygun nemlendirici almalısın. Ve kesinlikle su ve uyku düzeni
Cilt tipine uygun nemlendirici kullan su ve meyve tüket
Nemlendirici losyon
Nemlendirici krem kullan, rüzgarda fazla gezme
Care ve nemlendirici çok öneriliyor
Krem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?