Çok radikal bir değişiklik olacak bu yüzden kararsızım. Çevremin gözünde özenti olur muyum?

Çok radikal bir değişiklik olacak bu yüzden kararsızım. Çevremin gözünde özenti olur muyum?

Ben koyu kahveden sarıya geçtim. Kimseden öyle bir yorum almadım. Saçlar senin kimseye aldırma.
Tenin esmer değilse yakışır bence geçebilirsin. Tabi artık sokaktaki 10 kişiden 9 u sarışın o ayrı bir mesele. Ama istiyorsan insanları takma boyat gitsin.
Cevap
20Cevap
Hayır ama hepsi yanar küt kestirmek zorunda kalırsın
Demezler
elalem ne diyecek diye iş yapilmaZ. elalem Önce kendi işine baksın. Sinir etmesin bizi. Sende sarıya boyatabilirsin.
Özgün kal bence. Ortalık sarı kırmızı dolu. Milletin gözü siyah saç arıyor ki siyah saç daha asill.
Sarışınlar aptaldır
Çakma sarılar süper aptaldır demiş İmran adlı kankam
Bunu diyen kankama sorarım
Siyah Saç daha çok hoşuma gidiyor. Rus Ukrayna, ingilizleri göre göre bıktım. Değişiklik istiyorsan yaptır. Kime ne...
Bilmiyorum ama dışarıda sana bakan erkekler 3 kat artar
Yakışıyorsa yaptır. Radikal değişimler güzeldir.
Ben geçtim sende geç kimin ne düşündüğü umrumda değil seninde olmasın
Fotodaki sensen eğer kesinlikle siyah kal. Belki kızıl deneyebilirsin ama sarı gitmez.
Demesi ya da dememesi senin için önemli olmamalı diye düşünüyorum 🤔
ozentilikle ne alakası var kendine yakıstırıyorsan yap tabii
Kendi için yaptığın her şey seni ilgilendirir!!! Çevreni değil!!! Kendini öyle görmek istiyorsan ve seviyorsan neden olmasın)
Hayır tabimi neden desinler kendi tercihin sonuçta her değişiklik yapan özenti mi oluyor :)
Saçların çok yıpranır boş ver
Çevren değil de saçların baya yıpranır beybi
Kimin ne düşündüğü çok mu önemli
Saçını siyahtan sarıya boyattığında yandığını görünce gelen pişmanlık hissi
Herkes cevreye bagımlı yasıyor as bunları yaa
Bence siyah daha güzel ve asil
Başkalarını umursama.
Ne alaka yap gitsin
geç gitsin
Özenti dedim bile
Siyah benim saçım guzel
Diyebilir