Saçımı siyah kınayla siyaha boyacagam saçım açık kumral
duruş olarak farkedermi. Eximle buluşacagam önümüzdeki hafta farklı görsün istiyorum
Saçımı siyah kınayla siyaha boyacagam saçım açık kumral
duruş olarak farkedermi. Eximle buluşacagam önümüzdeki hafta farklı görsün istiyorum
Cevap
4Cevap
Ferkli dudur tabi birazda şekil ver
Düzleştirsem mi daha güzel yoksa dalgalı mı? Hep dalgalı halimi görmüştü
Fark etse ne olacak ki
Bilmiyorum. Son ayrıldığımızda çok kötüydüm o halimi hatırladın istemiyorum. Yokluğunda onu düşünmediğini ve kendimle ilgilendiğimi hissetsin istiyorum
Peki neden görüşüyorsun
Seviyorum çünkü hiç bişey olmamış gibi davranacağım ama
Ayrılmışsanız unutmalısın eminim o seni çoktan unuttu Yeni kızlara yazıyor
Başka kızlarla konuştuğunu biliyorum ama nedense birakamiyorum
Sevgi değil saplantı seninki hiç mi gururun özgüveninin yok
Gururum yok.
Aranızda birşeyler mi geçti kendini mecbur mu hissediyorsun ona karşı
Evet Ona baglandigimi hissediyorum. onunla birlikte oldum. Ve onun nasıl biri olduğunu biliyorum asla benim gibi evlenme den birlikte olduğu bir kadınla evlenmez. Yaşi 30 oldu ailesi evlenmesi için baskı yapıyorlar. Benden başkasıyla birlikte olacak fikri canımi çok acitiyor. Baya dur konuşmuyoruz ben engellemiştim çünkü mesajlarima cevap vermiyordu. Engeli kaldır up tekrar konuşmak istiyorum.
Evlenmeye ekse neden seninle birlikte oldu ozmn şimdi bakire kız mı artacak evlenmek için sen neden kendini mahfediyorsun
Takilip geciyor tek benle değil. Herkesle öyle anneside ogluyla ovunyor.
Sende tam safmışsın ve böyle birini düşünüyorsun
Aslında düşünmemem gerektiğini biliyorum umursamıyormuş gibi de yapıyorum 4 aydır bu böyle. Hergün gelmesini bekledim. Onunla olan ilişkimi kimse bilmiyor. O adamı tanıdığımı buluştuğumu felan. Kimseye anlatamıyordum. burada seni tanımadığım için söyledim herşeyi. Yoksa çevremdekiler bunların hiçbirini bilmiyor.
Gizliden çıkayım istersen anlatmak sormak istediğin varsa
Nasıl güzel hissediyorsan öyle yap
Kanka yani değişiklik olsun diye. Onla ayrılınca kesmiştim şu an eski boyu gibi uzadı. Farklı olmak istiyorum
Anladım yine kestirebilirsen
Ex ney ya iyicene yerlere düşündünüz sevgiyi aski
Farkeder herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, ex faktörü devreye girmiş 😌✨
Açık kumralsan, siyah kına sana BAYA fark ettirir, o buluşmada kesin değişimi fark eder. Yüz hatların daha belirgin görünür, ten rengin daha kontrast olur, bakışların da keskinleşir. Ama siyah kına çok zor çıkan, neredeyse kalıcı bir renk gibi düşün, çabuk sıkılıyorsan iyi düşün bence.
Bir de buluşmadan önce kaşlarını, makyajını ve kıyafetini de yeni saç rengine göre ayarlarsan, “vay be” etkisi garanti 😉💇🏻♀️✨