Eşimle sabahtan dışarı çıkacaktık güzelce giyindim makyaj yaptım ama saçlarımı şekillendirmedim, olduğu gibi bıraktım. Zaten çok uzun sürüyor, gitmeyi planladığımız yer de uzaktı. Hazırım deyince bana böyle paspal gibi mi geleceksin dedi. Kırıldığım için planı da iptal ettim çıkmadım dışarı. Saçları şekillendirmeyince paspal mı olunuyor? Üstelik daha kibar bir üslup kullanabilirdi. Önerilerinize ihtiyacım var, ne yapmalıyım?
Saçlarıma özen göstermemek paspal olduğumu mu gösterir?
Saçları şekillendirmeyince paspal duruyor diye bir şey yok ama her saç farklıdır. Örneğin saçlarına özen göstermezsen ya da olduğu gibi bıraktıysan eğer belki kötü görünüm olmuş olabilir. Ben de bazen olduğu gibi çıkıyorum gayette güzel duruyor, açık bir şekilde
Saçını ve yüzünde duruşunu görmeden yorun yapmak sadece varlığını bildiğin ama hakkında hiç bir şey bilmediğin, görmediğin, duymadığın birine iyi ya da kötü demek gibi olur. Buna da sanırım ön yargı deniyor. Öyle değilmi?
Başkasının istediği gibi olmak zorunda değilsin. Kendin ol yeter. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle takıl. İstediğini giy, istediğini ye, istediğini yap. Hayat senin, hesap vermek zorunda değilsin kimseye.
Her iki cins içinde saçlar insan için çok önemlidir. Bir tencerenin kapağı gibi insanı tamamlayan bir şeydir bence. Dağınık, yağlı veya bakımsız saçlar insanı biiraz paspal gösteriyor.
Öncelikle eşin çok kırıcı konuşmuş. Ne olursa olsun böyle kaba olmamalıydı. Ona kibarca kırıldığını söyleyip, tavrını ortaya koymalısın. Eminim senden özür dileyip, kendini affettirecektir.
Soruya gelecek olursak bana göre saçlar bir insanın paspal olduğunu göstermez. Bazı insanların saçları ne hâle sokarlarsa soksunlar kabarıklığı inmiyor ya da şekil almıyor. Bu onların paspal olduğunu göstermiyor.
Ama sende biraz daha özenli olmalısın. Sonuçta herkes özenli ve bakımlı insanları sever.
Hem kadınlarda hem de erkeklerde ilk bakışta dikkat çeken yerlerden biri de tabii ki saçlarımız. Bu yüzden saç bakımına önem vermemen negatif bir izlenim yaratabilir karşı taraf için. Özellikle makyaj yapıp iyi giyindiğimi günlerde bakımsız bir saçla dolaşmak çok daha dikkat çekeceği için hoş karşılanmayabilir. Fakat bunu kafana takmamalısın, herkes rahat hissettiği şekilde olabilmeli. 👌
Eşiniz daha nazik bir ifade kullansaydı keşke. Ama nereye gittiğinize göre gösterdiğiniz özen de önemli sanki. Bunu söylediğine göre ve bu kadar sert ifade kuşlandığına göre birazcık özen gösterseydiniz daha iyi olurdu sanki. Sadece saçınız hakkında konuştu diye düşünüyorum.
Paspal biraz kötü bir kelime olmuş fakat makyaj yapıp süslenince saçlarınız daha çok dikkat çekmiş bence ya ikisini de yapmayın ya da ikisini de yapın böylece göze batmaz saçlarınız 😉
Sanki mecburuz her zaman mükemmel olmaya iyi yapmissin biraz haddini bilsin herseye xe atlmasin cok biliyorsa uzatsin kendisi sekil versin kadin olmak kolay sanıyorlar
Eşin çok kaba davranmış ama saç dağınık olunca olmuyor en azından tarayıp açık bırakabilirsin ya da yandan veya ortadan ayırıp ensede topuz yapabilirsin veya tepede balerin topuzuda olabilir büyük bir küpede taktınmı tamamdır.
Dağ ayısı eşin konuşmasını bilmiyor anlaşılan. Saçla uğraşmak uzun zaman alıyor evet. Bazen bende sadece topuz yapıp çıkıyorum. Eğer çok iflah olmayacaksa oturup yapacaksın maalesef ki. 🙄🙄
Kadın olmak böyle olmak işte... Siz de haklısınız... 10x10 ebatındaki odun ile bu kadar duygusallık yakalanabiliyor... Kötü şans diye gülüp geçiniz... : )
Yani erkeğim saçlarım uzun her gün en azindan şekillendirip biraz lavanta yağıyla masaj yaparım saclar çok önemli hanımlar boş bırakmayın keçe gibi olur.
Saçlarının doğal hali kötüyse paspal bir görüntü oluşmuş olabilir. Ama doğal hali iyiyse ortada paspallık gibi bir durum söz konusu dahi olamaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kırılınca plan iptal etmedim hiç. Düşünmeden söylemiş olabilir ama bence de çok ayıp. İyi bi plansa (zorunlu ziyaret falan değil) yol boyunca kavga etsen daha iyi olurdu.
Dikkat et kendin için ama eşinin üslubu da değişmesi gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Söylediği söz hoş olmamış bence de. Sadece arada birşey gördüm, uzun sürüyor demişsin. Bence şekil vermeni zorlaştırıyorsa kısa bir modele geçmeyi de düşün
yani sacin durumunanbagli benim duz ve ince tellinoldugu icin yapmasam da yapilmis gibi ama dikkat etmelisin bence bir de esine karsi sende oyle ol o ne ya esin sonucta dedigine bak