Cilt problemleri olmayan ama tüylü bir yüz sizi soğutur mu? Tüyler tek başına iticilik unsuru mudur?

Cilt problemleri olmayan ama tüylü bir yüz sizi soğutur mu? Tüyler tek başına iticilik unsuru mudur?

Sırf yüzünde tüy var diye soğuyan zaten hiç sevmemiş tipi için sevmiş demek abi gerçekten seven insanlar sakat kalmasına rağmen felçli olmasına rağmen bırakmıyor soğmuyor buradaki insanlar yüzünde tüy var diye soğuyor yemin ederim şaka gibisiniz acıyorum size
Kişiden kişiye değişir tabi ama
bi kız vardı, nereden nasıl denk geldim bilmiyorum tabi
kıllarını almıyordu
yüzündeki vs.
gayet tatlıydı
kendine duyduğu güven ve kendini ifade biçimi
hayranlık uyandırıcıydı.
Bazılarına KIL BİLE yakışabiliyor.
tatlı duruyor ve bu düşüncelerimizi etkileyen bir diğer etkende
nasıl biri olduğu
kendini nasıl ifade ettiği
hayata bakışı vs.
Soruya soruyla cevap verme istiyorum, şimdi bir erkek düşünün adamın kürek kemiklerinde omuzlarında ve göğüsünün kılları tişörtün üstüne çıkıyor, sizce iticimi?
🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 demek aynı şey değil, öylemi? öyleyse tamam.
bu biraz yoğunluğa, rengine falan bağlı bide güzelsen her şey yakışır maalesef gerçekler böyle :c
ve yeri de değişir aslında bende de var mesela yanaklarımda ve bebek saçlarımın etrafında var yüzümün diğer yerlerine tüy dökücü kullanıyorum ama oralara kullanmıyorum hem itici durmuyo hem de doğal bi kontür havası veriyo ve zayıf gösteriyo
Cevap
8Cevap
evet soğutur
teşekkürler :D
Rica ederim :D
bu bayanlarda bir rahatsızlık bildiğim kadarı ile tedavi yolu var tabi ama sakal gibide olmasın ya mümkünse :)
Bizim sakallarda yok rahatsızlık :)
Bence sizinkine hatta yazık değil geçmiş olsun :)
o zaman sorun yok :)
Benim yüzüm öyle, hormonlardan dolayı ve genetik biraz da. Yapacak bir şey yok, öz güveni çok etkiliyor ama.
almayı düşünmüyor musun
Ağda yaptım çeneme falan daha çok oldu gibi, daha belirgin.. cımbızla siyahları alıyorum
Lazere gider biter bakımlı olmak varken tüylü dolaşmasın yani.
@tokuchi çok şükür tüy problemim yok 😂 sakal derseniz de kesiyoruz mecburen.
@tokuchi Bende koyu durmuyor bayan çok bilmiş her insanın vücut yapısı aynı değil.
tuyden zarar gelmez bence ıtıcı olmaz
alma tuylerını sakın sonra sıyahlasıyor ozaman ıtıcı olur
Evet evet evet
Hayır soğutmaz sanki biz çok iyiyiz
Yani yani yinede kadınlar kutsaldır 👍🤗
Cilt önemli
Evet soğutur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?