Karşı cinsin yüz tüyleri sizi soğutur mu?

Erkekler o kadar kılıyla nasıl böyle şeylere takılabiliyor biz de insanız ve kıllarımız var neyse soğur musunuz kusursuz erkolarr
Bravo, aynen, bazı erkekler kendilerindeki herşeyi normal görüyorlar baskalarına göre kusur gibi algılanabilecek şeyleri, ama başkalarında görünce de de kusur olarak görüyorlar, ben de muzdaribim bu tür hemcinslerden, tavırlarından. Neyse şahsi firkrim, genel olarak kadınlarda kıl, tüyün az olmazı, pürüzsüz ciltlerininin olması onların dişilik, genetik bir özelliği olarak algılandığı için doğal olarak öyle daha normal karşılanıyor. Seven beğenen kişi bunları normal karşılayacaktır, ilişki için sorun olarak görmeyecektir bence yani soğuma falan olmaz. Ama illa görüntü olarak kötü mü derseniz bölgeye göre değişir. Özellikle bıyık, çene yani genel olarak yüzde olması görüntüyü bozuyor. Ama resimdeki ise saçın uzantısı gibi, kulağa yakın yerlerde olması, üzerine saç da gelince çok dikkat çekmez bence. Öte yandan bence göbek ve göğüs etrafında, açık giyiniyorsa, görünüyorsa görüntüyü bozuyor. Kollarda tüy gibi inceyse pek farketmiyor. Bacaklarda dizden aşağısı eğer açıksa görüntüyü bozuyor. Eller ve ayaklarda varsa hele hiç iyi durmuyor tam erili anımsatıyor.
Cevap
44Cevap
Hormon bozukluğu olabilir, genetik olabilir ben doğal karşılarım bu durumu, o kişi de eminim çok rahatsız oluyordur bu durumdan zaten. Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok.
Çok olursa itici görünür gadası
o sırada fikir belirten erkekler:
Teen wolf yasaklanan sahne
Kadın dediğin ince belli olur aga
Iy kadın da kol kılından iğreniyorum diyen erkeğin kolu cidden 😂
orman gibi killari olan erkekler bir zahmet konusmasin karsindaki kisinin temiz olmasini istiyorsan sende temiz olmak zorundasin. sen kil icinde olurken karsinindakinin temiz olmasini beklemek kadar mantiksiz ve sacma bir sey yok. neyse sinirlendim erkolar iste bunlar yuzunden sinirimi bozmayayim
Artık biz kadınlar olarak sakallıyız erkekler köse lazerde çözüm değil ki yüze yaktıralım muharrem abi gibi geziyoruz arada beğendiklerımıze bıyık burarız o kadar 😀
Benim kolumun kılına bile laf söylerse ben ondan soğurum. Burada en sessiz sakin dediğim bile bile bir yorun yazmışlar acımasız. O zaman kendi de yapsın nasıl pürüzsüz olur öğrenelim
Benimki soğumaz hatta yüzüme bir kaç kez oağda yapmıştı bende ondan soğumam bir keresinde sakalını cübbeli Ahmet Hoca gibi uzatmıştı çok komik olmuştu
Ben erkeğin baby face olmasından tarafım şahsen ya da az buçuk sakalı olabilir. Ben rahatsız oluyorum çünkü, o da olabilir ama yine de saygı duymalıyız birbirimize.
Yüz tüyü beni bile soğutur arkadaşımda ailede olanları gördüğümde midem bulanıyor küçük birseyse erkek de takmaz ama yani killi falan iğrenç
Yüz tüyü feminen durmuyor ben bile hoşlanmıyorum erkekler haklı
Pick me ne ya 15 yas ergen
Yok aşkım senden büyüğüm pick me ne demek diye internetten aratabilirsin 😘
Insanlar farkli fikirlerde olabilir onlara damga yapistirman seni gayett ergen yapiyor... bu yasa kadar lazere gitmediysen otu agla
Eğer bu damgalamaksa yüz kılları olan kızlara maskülen diyerek sen de bir damga yapıştırdın :D ayrıca insanların sosyo ekonomik durumu olmayabilir bu şekilde otur ağla demen de aşağılamaya giriyor kimin ergen olduğunu kanıtlamış oldun 😭😭😭
Damgayla ne alakası var bu kadar kıllı olmak kadınsı durmuyor bu herkes için oyle hatta tıp için bile oyle muhtemelem hormon dengesizligi vardır ne damgası...
Bu arada her şeye para buluyorsunuz ama yüz seansına bulamıyorsunuz öyle mi her şeyi fakirliğe bağlamayın allah aşkına
Pick me 'lik de herkes için kabul gören bir tanım o zaman damga yok hem o kadar kişinin içinden bir sen alındın üzerine biliyor musun 😂 her şeyi fakirliğe bağlamayalım mı ayyy cidden yok seninle tartışılmaz hahahhahahahah iyi günler kendimi yoramam
Aynen ya sosyal medya olmasa ilkokul düzeyi ingilizcenle pick me yi bilip bana söylecektin sanırsın la da büyüdüler bana... benden büyüksün madem kendi paranı kazan gitte aldır yüzünü kendi kendine bakamıyorsan benim suçum ne?
bel kılsızım demek ki ben fikir belirtebilir ve takılabilirim evet yüz tüyleri beni soğutur problem?'''!1!
Herkesin kılına tüyüne kimse karışamaz tabi ama alınmalı bence özellikle de fotoğraftaki gibiyse😅
Hayır aslında insanlık hali fakat maymun gibi olmasını da istemem
Haliyle evet yani bakımlı olsun isterim güzel görünmeli
Tabiki soğutur nasıl ben kendime bakım yapıyorsam oda bakmalı bu biraz saygı ile alakalı
kıl olacak tabiki. bakım yaparsın alınır onlar bende de olan şey sende de var.
Hayır beni soğutmaz.. ama hastalığı yoksa bakımlı olmalı kendine saygısı olduğu için.
Kıl nedense kadında kötü görünüyor biraz temiz ve bakımlı görünmek göze daha hoş görünüyor
Bizim yaradılışımızda kıllı olmak var sizin tok tam tersi olmamış mlsf 😀
Kadında tüy olmamalı şartları el verdiğince tabi bizde olması anormal değil
Kes
Hşşşşş
Ya hayatım sanki tamam haklısın desem kıllarını almıcaksın bizim gibi kıllı dolaşıcaksın da neyi savunuyosun sen kendin daha pürüzsüz olmadığında rahat edemiyon bana neyi savunuyosun balım anlayamadım
Önce seviyeli konuşun lütfen ve tabii ki de siz ne deseniz de ben alacağım rahat edemem dediğiniz gibi. Ama ben benim asıl isteğim kadın kadar erkeğin de bundan rahatsızlık duyması. Kolları, bacağı, direkt vücudu orman gibi olmuş bir erkeğin o tüyleri almayıp iğrenç iğrenç dolaşması cidden mide bulandırıcı.
Beni bi takip edip bi soruma baksana deniz kenarında çekildiğim sence böyle bi problemim var mı
Sonra çıkabilirsin takipten istersen
En İyi Cevap