+1 yılBravo, aynen, bazı erkekler kendilerindeki herşeyi normal görüyorlar baskalarına göre kusur gibi algılanabilecek şeyleri, ama başkalarında görünce de de kusur olarak görüyorlar, ben de muzdaribim bu tür hemcinslerden, tavırlarından. Neyse şahsi firkrim, genel olarak kadınlarda kıl, tüyün az olmazı, pürüzsüz ciltlerininin olması onların dişilik, genetik bir özelliği olarak algılandığı için doğal olarak öyle daha normal karşılanıyor. Seven beğenen kişi bunları normal karşılayacaktır, ilişki için sorun olarak görmeyecektir bence yani soğuma falan olmaz. Ama illa görüntü olarak kötü mü derseniz bölgeye göre değişir. Özellikle bıyık, çene yani genel olarak yüzde olması görüntüyü bozuyor. Ama resimdeki ise saçın uzantısı gibi, kulağa yakın yerlerde olması, üzerine saç da gelince çok dikkat çekmez bence. Öte yandan bence göbek ve göğüs etrafında, açık giyiniyorsa, görünüyorsa görüntüyü bozuyor. Kollarda tüy gibi inceyse pek farketmiyor. Bacaklarda dizden aşağısı eğer açıksa görüntüyü bozuyor. Eller ve ayaklarda varsa hele hiç iyi durmuyor tam erili anımsatıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hormon bozukluğu olabilir, genetik olabilir ben doğal karşılarım bu durumu, o kişi de eminim çok rahatsız oluyordur bu durumdan zaten. Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok.
20 Yorumla
+1 yılo sırada fikir belirten erkekler:
122 Yorumla
Soran+1 yılTeen wolf yasaklanan sahne
- +1 yıl
Kadın dediğin ince belli olur aga
Iy kadın da kol kılından iğreniyorum diyen erkeğin kolu cidden 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok olursa itici görünür gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır beni soğutmaz.. ama hastalığı yoksa bakımlı olmalı kendine saygısı olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılorman gibi killari olan erkekler bir zahmet konusmasin karsindaki kisinin temiz olmasini istiyorsan sende temiz olmak zorundasin. sen kil icinde olurken karsinindakinin temiz olmasini beklemek kadar mantiksiz ve sacma bir sey yok. neyse sinirlendim erkolar iste bunlar yuzunden sinirimi bozmayayim
20 Yorumla
+1 yılArtık biz kadınlar olarak sakallıyız erkekler köse lazerde çözüm değil ki yüze yaktıralım muharrem abi gibi geziyoruz arada beğendiklerımıze bıyık burarız o kadar 😀
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kolumun kılına bile laf söylerse ben ondan soğurum. Burada en sessiz sakin dediğim bile bile bir yorun yazmışlar acımasız. O zaman kendi de yapsın nasıl pürüzsüz olur öğrenelim
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde normal görülüp kadınlarda neden normal görülmüyor bunu hala anlamış değilim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBenimki soğumaz hatta yüzüme bir kaç kez oağda yapmıştı bende ondan soğumam bir keresinde sakalını cübbeli Ahmet Hoca gibi uzatmıştı çok komik olmuştu
10 Yorumla
+1 yılkendi açımdan soğurum diyemem. ama kıl , tüy kadında hiç güzel durmuyor.
eskiden beri kadın vucudu zerafetin, güzelliğin semboludur, sanat eserlerindede var bunlar
00 YorumlaBen erkeğin baby face olmasından tarafım şahsen ya da az buçuk sakalı olabilir. Ben rahatsız oluyorum çünkü, o da olabilir ama yine de saygı duymalıyız birbirimize.
00 Yorumla
+1 yılYüz tüyü beni bile soğutur arkadaşımda ailede olanları gördüğümde midem bulanıyor küçük birseyse erkek de takmaz ama yani killi falan iğrenç
00 Yorumla
+1 yılYüz tüyü feminen durmuyor ben bile hoşlanmıyorum erkekler haklı
08 Yorumla- +1 yıl
Pick me ne ya 15 yas ergen
Soran+1 yılYok aşkım senden büyüğüm pick me ne demek diye internetten aratabilirsin 😘
- +1 yıl
Insanlar farkli fikirlerde olabilir onlara damga yapistirman seni gayett ergen yapiyor... bu yasa kadar lazere gitmediysen otu agla
Soran+1 yılEğer bu damgalamaksa yüz kılları olan kızlara maskülen diyerek sen de bir damga yapıştırdın :D ayrıca insanların sosyo ekonomik durumu olmayabilir bu şekilde otur ağla demen de aşağılamaya giriyor kimin ergen olduğunu kanıtlamış oldun 😭😭😭
- +1 yıl
Damgayla ne alakası var bu kadar kıllı olmak kadınsı durmuyor bu herkes için oyle hatta tıp için bile oyle muhtemelem hormon dengesizligi vardır ne damgası...
- +1 yıl
Bu arada her şeye para buluyorsunuz ama yüz seansına bulamıyorsunuz öyle mi her şeyi fakirliğe bağlamayın allah aşkına
Soran+1 yılPick me 'lik de herkes için kabul gören bir tanım o zaman damga yok hem o kadar kişinin içinden bir sen alındın üzerine biliyor musun 😂 her şeyi fakirliğe bağlamayalım mı ayyy cidden yok seninle tartışılmaz hahahhahahahah iyi günler kendimi yoramam
- +1 yıl
Aynen ya sosyal medya olmasa ilkokul düzeyi ingilizcenle pick me yi bilip bana söylecektin sanırsın la da büyüdüler bana... benden büyüksün madem kendi paranı kazan gitte aldır yüzünü kendi kendine bakamıyorsan benim suçum ne?
bel kılsızım demek ki ben fikir belirtebilir ve takılabilirim evet yüz tüyleri beni soğutur problem?'''!1!
01 YorumlaBaşıma öyle bir olay geldi depar atıp kaçtım oradan
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kılına tüyüne kimse karışamaz tabi ama alınmalı bence özellikle de fotoğraftaki gibiyse😅
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılHayır aslında insanlık hali fakat maymun gibi olmasını da istemem
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılevet. zaten tek tük bir kaç yerinizde çıkıyor onlarıda alın yani
011 Yorumla- +1 yıl
@jsena sana bu güne kadar kaç tane sevgilim olduğunu söylesem kaçıyla beraber yaşadığımı söylesem inanmazsın. Tüm bundan sonra senelerdir evliyim. Tabiki bir kadının nerelerinde tüy çıkıyor çok iyi biliyorum. Dediğim gibi ama çıkan tüylerinizi herhalde erkeklerle kıyaslamıyorsunuzdur umarım.. Zira erkeklerle kıyaslayacak kadar kıl varsa vucudun da bir terslik vardır sne bi baktır ona 🤣
Soran+1 yıl@jsena aşkım boş ver anlatamazsın hayatına bu kadar kadın giren birinin tek tük birkaç yerinizde çıkıyor demesi oldukça komik
- +1 yıl
@jsena sa saçma sapan konuşmayın :) ben lisede ünideyken bir gencin lazere ulaşması okula helikopterle gelmesi gibi bir şey di :) şu anda eşimin genital bölge hariç neredeyse hiç bir yerinde siyah tüy çıkmaz, kollarda bacaklarda filan şeftali tüyü denen o ince tüylerden farkı yoktur. Bazı şeyler genetik. Siz anladığım kadarıyla 1 haftada pala bıyık çıkan arkadaşlardansınız. Olabilir, kıskanmayın bu kadar :) bir erkek olarak sizden daha fazla çıplak kadın vucudu incelemişimdir buna emin olabilirsiniz :)
- +1 yıl
N*mussuzluğuyla da bu kadar gurur duyan bir insan daha görmedim ama şöyle ki, bu dediğiniz gibi genden gene değişir, evet ben tüylü bir insandım ve böyle olan bir sürü insan var. Örneğin kolunda çıkan tüy yüzünden sizin gibi varlıklar yüzünden kısa kollu giyemeyen arkadaşlarımı tanıyorum. Yani tek tük yerimizde çıkmıyor arkadaşım gördüğün kişiler öyle diye herkesi öyle sanma. d
- +1 yıl
@jsena namussuzluk? anladığım kadarıyla cidden 18 yaşındasın. normal bu sığlığın. ama yinede haddini bilmeni tavsiye ederim sana.
diğer meseleye gelirsek kolunda tüy çıkıyor ise çözümü kısa kollu giymemek değil. basit bir sprey ile de kurtulabiliyorsun bundan. ve tekrar diyorum. hormonal bir bozukluğu yoksa bir kadında erkek kadar çıkmaz. çıkar diyorsanız orman gibi gezen kişilersiniz galiba. kaç kadın gördün omzunda sırtında komple gögüs bölgesinde hatta parmaklarında bile kıl çıkan? cidden erkegenlik yüzünden s*dik yarıştırıyorsun şu anda - +1 yıl
Önüne gelenle birlikte olmak normal ama bunu anormal gören kişiler mi sığ? Beyniniz başka bir yerinizde çalışıyor onu anlıyorum. Diğer konuya gelecek olursak, sprey veya daha güzel yöntemler var ama bunu yapmak zorunda değiliz? Erkekler de yapsın o zaman, neden sadece kadınlar için düşünüyorsunuz bu çözümleri? Parmağında kıl çıkan kadın yok mu sanıyorsun sen? Bence hayatında kadının k sini bile görmemişsin. d Sırtında, elinde, parmağında, omzunda.. Her yerinde tüy var insanların zaten, bazısı sarı olur bazısı siyah. Ama senin gözlerinde bir problem var bence. d
- +1 yıl
Haliyle evet yani bakımlı olsun isterim güzel görünmeli
00 Yorumla
+1 yılYani bence o kadınj görüp değerlendirmem gerekir
00 Yorumla
+1 yılTabiki soğutur nasıl ben kendime bakım yapıyorsam oda bakmalı bu biraz saygı ile alakalı
00 Yorumla
+1 yılkıl olacak tabiki. bakım yaparsın alınır onlar bende de olan şey sende de var.
00 Yorumla
+1 yılKıl nedense kadında kötü görünüyor biraz temiz ve bakımlı görünmek göze daha hoş görünüyor
00 Yorumla
+1 yılBizim yaradılışımızda kıllı olmak var sizin tok tam tersi olmamış mlsf 😀
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadında tüy olmamalı şartları el verdiğince tabi bizde olması anormal değil
07 Yorumla- +1 yıl
Kes
- +1 yıl
Hşşşşş
- +1 yıl
Ya hayatım sanki tamam haklısın desem kıllarını almıcaksın bizim gibi kıllı dolaşıcaksın da neyi savunuyosun sen kendin daha pürüzsüz olmadığında rahat edemiyon bana neyi savunuyosun balım anlayamadım
- +1 yıl
Önce seviyeli konuşun lütfen ve tabii ki de siz ne deseniz de ben alacağım rahat edemem dediğiniz gibi. Ama ben benim asıl isteğim kadın kadar erkeğin de bundan rahatsızlık duyması. Kolları, bacağı, direkt vücudu orman gibi olmuş bir erkeğin o tüyleri almayıp iğrenç iğrenç dolaşması cidden mide bulandırıcı.
- +1 yıl
Beni bi takip edip bi soruma baksana deniz kenarında çekildiğim sence böyle bi problemim var mı
- +1 yıl
Sonra çıkabilirsin takipten istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüneşte sararmış yüz tüylerini geçtim, görseldeki gibi simsiyah yüz kıllarına sahip bir kadının tek çaresi lazer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bilm3m ama tuylu killi hatunlar daha seksi gelir bana. Daha atesli kadin olduklari jesin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar nasıl 1.50 boyuyla 1.80 adama laf ediyorsa bizde kızları pürüssüz istiyoruz.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@jsena burada bir soru sorulmuş ve cevap verdim. Asıl sen niye üstüne alındında buraya geldin baya zoruna gitmiş belli.
Cevap sahibi+1 yıl@jsena Soruyu okuma zahmetine girseydin anlardın "Erkekler o kadar kılıyla nasıl böyle şeylere takılabiliyor" yazmış.
Soran+1 yıl150 olup 190 diye tutturanlar için de çok farklı düşünmüyorum kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@jsena Soru zaten kıyas yaparak sorulmuş. Düzgün bir soru olsaydı düzgün cevap verirdim. Hâlâ anlamadıysan söyleyim madem kızlar yerden bitme boylarıyla uzun erkek isteyebiliyorsa erkeklerde maymun gibi olup pürüssüz kız isteyebilir. Bu kadar basit.
Cevap sahibi+1 yıl@jsena Estağfurullah, iyi günler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoltuk altı ve yüzde olmadığı sürece her yerde olabilir
00 Yorumla
+1 yılYa erkeklerde hadi neysede kızlarda çok aşırı garip duruyo mflfmfkndkdk
20 Yorumla
+1 yılerko ne allah aşkına ya bunları kim öğretti sizlere. Erko diyen bir kızla hayatta konuşmam :
02 Yorumla
Soran+1 yılAy nolur konuş ya ağlarım
- +1 yıl
erko.. ıyyyy ne berbat
Tek kelimeyle hayır. Çünkü insanlar kusurlarıyla güzeldirler kusursuzu herkes sever
00 YorumlaEvettttttttttttttttttttt kadın mı erkeekmi belli değil
00 Yorumla
+1 yılHerkesin var alıyoruz sadece
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes almak zorunda mı
- +1 yıl
Mutluysan alma ozguvensiz hissetmemek icin alıyoruz genelde
+1 yılhem de nasıl öyle böyle değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılYani kadında hoş olmaz
00 Yorumla
+1 yılSoğurum. Bu benim elimde olmayan bir şey
00 Yorumla
+1 yılErko olmadığım halde beni bile soğutur
00 Yorumla
+1 yılKimisinin sakalı benden gür
00 Yorumla
+1 yılBen erkek olsam soğurum
00 Yorumla
+1 yılEvet, kötü bir görüntü..
00 Yorumlakötü görünüyo cidden maymun gibi
02 Yorumla
+1 yılSoğutur iğğğğreennnççççç jajdjsjjdjd
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYoo sakalli güzel işte
00 Yorumla Neden sorın olsunki takılmam
00 Yorumla
+1 yılyuzde olmasi kotu ama baska yerde olabilir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok belli olursa sogutabilir bence ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzü tüylü arkadaşımı ağda yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşko erkekler degil de ben bile sogurum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Ne alaka doğal olun yeter
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılhayır, saçmalama.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı tüy tabiki
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak kötü duruyor cidden
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet soğutur
00 Yorumla Kusturur
00 Yorumla
+1 yılSoğutur tabii ki
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğutur
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soğurum
00 Yorumlaİğrenç
00 Yorumla
+1 yılSoğutmaz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılSoğumam
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler