Güzellik & Bakım Çantanızdan ayırmadığınız bir kozmetik ürünü var mı? AwfulGirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Nereye gitsem yanımda diyeceğiniz bir ürün var mı? Dudak balmı, parfüm, nemlendirici benim bunlar :D Çantanızdan ayırmadığınız bir kozmetik ürünü var mı? Cevapla Parfüm Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kozmetik ürün kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Eceeee70 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çantalarım genelde küçük olduğu için sadece ruj tasıyabilirim 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Parlatıcı gunes kremi parfüm maskara hep cantamda olur 0 0 Yorumla
zeynepbla Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dudak balmi kuru bide islak pecete olmassa olmazlarimdan 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok evde yapar çıkarım yanımda taşımam çünkü çanta kullanmayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Dudak balmı, el kremi, kendi karışımım olan kolanyam 😅😅 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Ben bütün makyajımı rujlarımla yaptığım için onları ayırmam yanımdan 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Ruj olmadan yapamıyorum 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ruj ve dudak kalemi mutlaka olur cantamda 0 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 308 cevap paylaştı. El kremi ve güneş kremi ikisi hep vardır. 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Genel olarak parfümüm ve el kremim çantamda olur. 0 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yakinda sogujlar baslayinca El Kremi olur 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Deodorant, el kremi, rimel, dudak nemlendiricisi. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Rimel, dudak nemlendirici, ruj ve el kremi var. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Şeffaf maskaram 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. DeoEl kremi Parfüm Gloss 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Parfüm, ıslak mendil , ruj 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eyeliner her çantamda 1 tane var 0 0 Yorumla
Öykü2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Rujum hep cantamda 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Ruj olmazsa olmazın mi Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Parfüm 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Tint ve parfüm 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dudak parlatıcısı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kozmetik ürün kullanmıyorum
Çantalarım genelde küçük olduğu için sadece ruj tasıyabilirim
Parlatıcı gunes kremi parfüm maskara hep cantamda olur
Dudak balmi kuru bide islak pecete olmassa olmazlarimdan
Yok evde yapar çıkarım yanımda taşımam çünkü çanta kullanmayı sevmiyorum
Dudak balmı, el kremi, kendi karışımım olan kolanyam 😅😅
Ben bütün makyajımı rujlarımla yaptığım için onları ayırmam yanımdan
Ruj olmadan yapamıyorum
Parfüm krem ve lip balm
Lip balm.
El kremi.
Ruj ve dudak kalemi mutlaka olur cantamda
Roll on ve güneş kremi
El kremi ve parfüm sadece bunlar
El kremi ve güneş kremi ikisi hep vardır.
Genel olarak parfümüm ve el kremim çantamda olur.
Dudal balmı, parfüm, günlük ped
Yakinda sogujlar baslayinca El Kremi olur
Deodorant, el kremi, rimel, dudak nemlendiricisi.
Güneş kremi ve parfüm
Gloss ve kas sabitleyici
Hiç bişi yapsam evde yaparım sadece
Rimel, dudak nemlendirici, ruj ve el kremi var.
Parfüm ve ruj 💄
Şeffaf maskaram
Deo
El kremi
Parfüm
Gloss
Ayna bile var ne yok ki qldjnd
Parfüm, ıslak mendil , ruj
Eyeliner her çantamda 1 tane var
Ruj, Nemlemdirici , Kapatıcı
ruj, krem, fondöten kapatıcılar, allık.
Rujum hep cantamda