Güzellik & Bakım Çantandan hiç ayırmadığın makyaj malzemesi hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çantandan hiç ayırmadığın makyaj malzemesi hangisi?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl #SüperSoruşko Güncellemeler+1 yıl Benim ruj ve göz kalemi Çantandan hiç ayırmadığın makyaj malzemesi hangisi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Kızlar en çok ruj taşıyor diye biliyorum çantasında 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Cantama manyaj malzemesi koymam jsjs evde yapar çıkarım oda çok bir şey kullanmam hafif fondeten bir sıkımlık boca etmem göz kalemi ve rimel yetiyor bana 1 0 Yorumla
DeryaArslan17 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ellerim çabuk kuruduğu için vazelinimi ayırmam yanımdan 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir tek lip balm o da makyaj malzemesi sayılır mı bilemem 😅 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Genelde yanıma almam makyaj malzemesi. Evde yapar çıkarım o da azıcık. 1 0 Yorumla
Gizlikızzmı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Makyaj yapmam. Bu yüzden malzememde yok. Yazın tek güneş kremimi sürer çıkarım 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç biri🙄 evde boyan çık yanima almiyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. almam 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. yanıma almıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızlar en çok ruj taşıyor diye biliyorum çantasında
Cantama manyaj malzemesi koymam jsjs evde yapar çıkarım oda çok bir şey kullanmam hafif fondeten bir sıkımlık boca etmem göz kalemi ve rimel yetiyor bana
Ellerim çabuk kuruduğu için vazelinimi ayırmam yanımdan
Bir tek lip balm o da makyaj malzemesi sayılır mı bilemem 😅
Genelde yanıma almam makyaj malzemesi. Evde yapar çıkarım o da azıcık.
Makyaj yapmam. Bu yüzden malzememde yok. Yazın tek güneş kremimi sürer çıkarım
El kremi , parfum, ruj.
Kırmızı rujum eksik olmaz
Hiç biri🙄 evde boyan çık yanima almiyorum
Ruj sadece
Lip balm 👄
Hiçbiri 😂
Lip gloss ve rimel olmazsa olmazım
Lip balm olabilr
Makyaj sevmiyorum ve yapmıyorum
bence ruj
Ruj sanırım