Güzellik & Bakım Çantanızdan ayırmadığınız her yere sizinle gelen kozmetik ürünü var mı? KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 94 Yapay Zekaya Sor Nereye gidersen yanından ayırmayacağın ürün var mı? Nemlendirici, lip balm, parfüm benim bunlar. Güncellemeler+1 yıl Sayenizde süper soru 😍 teşekkürler beğenen elleriniz dert görmesin Çantanızdan ayırmadığınız her yere sizinle gelen kozmetik ürünü var mı? Cevapla Parfüm Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef.. yüzümü yıkıyorum havlu ile siliyorum yeterli geliyor :D 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nemlendirici lip balm parfüm. Tazelenmesi gereken makyaj malzemelerim için küçük makyaj çantam.🌸 1 2 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 🧿 değmesin bebeğime 💙 Biscolatagirl +1 yıl Ayy ayy sağol bebeksi🌺
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Parfüm , nemlendirici el kremi tarak, ruj, allık 💅🏻 1 3 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 🧿 değmesin çiçeğime Yorumla Blossom01 +1 yıl Sanada balım😚 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 💙💙 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet parfüm, ruj, rimel 1 3 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 🧿 değmesin Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗🌺 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 💙 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 971 cevap paylaştı. Dudak nemlendiricisi, el kremi, ruj, gloss ve rimel. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çantamda 10 tane kadar ruj ve lip balm var ama dudaklarım her zaman kendi halinde kalır shdjd 1 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Parfüm, ruj, el kremi, maskara kapatıcı ve fondöten. 1 0 Yorumla
Lornexer Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl çok makyaj yapmam, kolonya olur mu? :D bu kadar komik olmayı nasıl beceriyorum abi yaaaa şaka mıı? 1 3 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl O da kabul:)) Yorumla Lornexer +1 yıl heh iyi o zaman dalin olsun güzel kokuyor bıcı bıcı :DDDD Yorumla KIZILİNKA +1 yıl Attım tut :DD Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakın bir mekansa dudak - göz kalemi, parfüm yetiyor ama uzaksa her şeyimi alıyorum 🤭 1 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Günlük makyaj malzemelerimin hepsi yanımda olur ek olarak vücut parfümü ve normal parfümüm olur 1 0 Yorumla
neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Nemlendirici ve deodorant bazende gloss bu kadar 🥲 1 0 Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Makyaj yapmıyorum. Sıvı sabun ve el kremi taşıyorum 🤭 1 0 Yorumla
çevrimdışıı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl çantalarım hem mimicik sığmıyor makkaj malzemelrim 1 1 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 💙 Yorumla
MlsZsk Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Parfüm, gloss bu ikisi olmadan sanki ben eksik gibiyim 😅 1 1 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl Aynen öyle 😄 Yorumla
_doksanbirli_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Selpak Islak mendil bunum çok akar diğerleri olmasada olur 😂 1 1 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl Ben de tam oldum olacam hissediyorum😄😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendi karsimim kolonya, nemlendirici, ruj, parfüm ve deodorant. Hepsi bu 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güneş kremi, dudak nemlendiricisi.. 1 1 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl 🧿 Yorumla
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bitane kolyem var gerçek mermi çekirdeğinden yapılma 0 1 Yorumla BeratBozkurt +1 yıl Kozmetik yok Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 884 cevap paylaştı. Arka cebimde bitane selpak bulunduruyorum sayılırsa. Ortalıkta burnum falan akar rezillik olmasın. 0 0 Yorumla
fr12337592 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sprey kolonya ıslak mendil peçete (hayatımın bir parçası) lipbalm 2 0 Yorumla
Elayf234 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Glos dudak kalemi yüz temizleme mendili diş macunu dedorant 1 0 Yorumla
m4rla_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Benim net dudak nemlendiricisi makyaj yapmadıysam eğer güneş kremi 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Sadece ruj veya kalem formu 1 0 Yorumla
ayvegünesx34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Deodorant ve nemlendirici bitti gitti 🙃 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Ruj çoğu zamanda gerek duymuyorum 1 0 Yorumla
bellaumay Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Makyaj malzemesi, fırça, parfüm, el kremi 1 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl hayır yok 1 2 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl Olmasın djfhd Yorumla ertekinst +1 yıl niye ben gariban mıyım kjlsadjhasdas Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Parfum olmazsa olmaz 1 1 Yorumla KIZILİNKA +1 yıl Evet:) Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Onun kokusunu yanımda gezdirmek isterdim 1 0 Yorumla
esilay_guneS Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl El kremi, Mascara, fondoten ve ruj olmazsa olmazım 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Makyaj malzemesi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır yok maalesef.. yüzümü yıkıyorum havlu ile siliyorum yeterli geliyor :D
Nemlendirici lip balm parfüm. Tazelenmesi gereken makyaj malzemelerim için küçük makyaj çantam.🌸
🧿 değmesin bebeğime 💙
Ayy ayy sağol bebeksi🌺
Parfüm , nemlendirici el kremi tarak, ruj, allık 💅🏻
🧿 değmesin çiçeğime
Sanada balım😚
💙💙
Evet parfüm, ruj, rimel
🧿 değmesin
🤗🌺
💙
Dudak nemlendiricisi, el kremi, ruj, gloss ve rimel.
Çantamda 10 tane kadar ruj ve lip balm var ama dudaklarım her zaman kendi halinde kalır shdjd
Parfüm, ruj, el kremi, maskara kapatıcı ve fondöten.
çok makyaj yapmam, kolonya olur mu? :D bu kadar komik olmayı nasıl beceriyorum abi yaaaa şaka mıı?
O da kabul:))
heh iyi o zaman dalin olsun güzel kokuyor bıcı bıcı :DDDD
Attım tut :DD
Yakın bir mekansa dudak - göz kalemi, parfüm yetiyor ama uzaksa her şeyimi alıyorum 🤭
Günlük makyaj malzemelerimin hepsi yanımda olur ek olarak vücut parfümü ve normal parfümüm olur
Nemlendirici ve deodorant bazende gloss bu kadar 🥲
Makyaj yapmıyorum. Sıvı sabun ve el kremi taşıyorum 🤭
çantalarım hem mimicik sığmıyor makkaj malzemelrim
💙
Parfüm, gloss bu ikisi olmadan sanki ben eksik gibiyim 😅
Aynen öyle 😄
Selpak Islak mendil bunum çok akar diğerleri olmasada olur 😂
Ben de tam oldum olacam hissediyorum😄😄
çilekli lipbalmım.. vanilyalı vücut spreyim
ufak bir kişisel bakım çantam var diş furçası deodorant falan.
Kendi karsimim kolonya, nemlendirici, ruj, parfüm ve deodorant. Hepsi bu
Güneş kremi, dudak nemlendiricisi..
🧿
Bitane kolyem var gerçek mermi çekirdeğinden yapılma
Kozmetik yok
Arka cebimde bitane selpak bulunduruyorum sayılırsa. Ortalıkta burnum falan akar rezillik olmasın.
Sprey kolonya ıslak mendil peçete (hayatımın bir parçası) lipbalm
Glos dudak kalemi yüz temizleme mendili diş macunu dedorant
Benim net dudak nemlendiricisi makyaj yapmadıysam eğer güneş kremi
Lipbalm ve doğal çiçek özlü yağım
Minik bir çantada hepsi var.
gloss , dudak kalemi , parfum
Sadece ruj veya kalem formu
Deodorant ve nemlendirici bitti gitti 🙃
Parfüm gloss maskara fondöten
Deodorant ve lip balm
Gloss ve dudak kalemi
Lip gloss parfüm eyeliner