Çok heyecanlıyım. Kurumsal bir şirkette staja başladım. Keten bir krem rengi pantolonunu üzerine, beyaz bir gömlek giydim. Nasıl bir makyaj yapmalıyım sizce?

Çok heyecanlıyım. Kurumsal bir şirkette staja başladım. Keten bir krem rengi pantolonunu üzerine, beyaz bir gömlek giydim. Nasıl bir makyaj yapmalıyım sizce?

Kurumsal bir şirketse eğer makyaj bence önemli, çok düğüne gider bir makyaj olmadığı sürece hafif tonlarda makyaj güzel olacaktır bir de kırmızı veya daha koyu bir ruj sürmemeni öneririm 🤗🌷
Kreme uygun kızıla çalan toprak tonlarında makyaj yapabilirsin. Nude bir ruj ve hafif ışıltılı allıkla harika olursun. Stajında başarılar bu arada 😇
Cevap
7Cevap
Bence sade olmalı
Hem kıyafet hem de mevsime uygun olacak şekilde toprak tonlarında hafif bir makyaj şık durur bence <3
Çok bir şey yapma ordan oraya koşturmaktan o makyajın harap olur yani
Giydiğin kombin uyumlu hafif bir makyaj yap çok yapma
Goze hiç kasma far falan. Hafif cilt makyajı ve belli belirsiz bi eyeliner yeterli bence
Lacivert renk giy bak çok önemli birde başında ya da göğüs bölgende kolyede olabilir turuncu birsey tak giy gayet doğal bir makyaj yap hafif olsun gözlerini ön plana çıkar işe yaricaktir hemde çok 😉
Çok abartı olmayan sade bir makyaj tercih etmen çok güzel olur
Hayirli olsun abartı makyaj yapma yeterli
Şeftali tonu doğal görünümlü bir seyler
Makyaj bu kadar önemli mi sizin için?
Sade güzel bir makyaj yapabilirsin
Yapma stajda
Ne dert ama
abartı makyajdan uzak dur ilk izlenim önemlidir
Sade şık
Hafif bir makyaj. Nude ve toprak tonları olabilir
Yapma
bu sen misin