Sonucu merak ediyorsanız saçım şu an böyle ve kestirmeye kıyamadım valla. d
Erkeklere kısa saç mı yakışıyor yoksa uzun saç mı?
Sonucu merak ediyorsanız saçım şu an böyle ve kestirmeye kıyamadım valla. d
Şu an saçım çeneme kaday geliyoy çayıma kahveme girmesi dışında bi derdim yok :p genel olayak çok hoşuma gidiyoy ama kısa hâlimide beğeniyorum kararsız kaldım sizce nasıl bi saç modeli yapmalıyım?
Bu da çok kısa değil ama olşun. d
Kısa saç ama sana uzun da yakışmış 😅
Rica ederim 😍
Son fotodaki uzunluk iyi bencee
Kısa saç iyidirr. Ben de kestircem dkdjd
Tişikkürlerr😇
Cevap
3Cevap
Uzun saç tabi ki
bende bu görüşten yanayım fikrini paylaştığın için tişekkür ederiim
Rica ederim
Kısa ve dağınk
Ne boş bi vaylıkşın yha 🥰
Boş.
Konuşma tarzın, emoist suratın, bunların uyumsuzluğu, başka yorumlarda da seni görüp tiksinmişliğim vs vs.
emo değilimde bebiş şivem seni neden rahatsız ediyor anlamış değilim genel olarak pozitif enerji saçan tebessüm dolu bi insanım ama fotoğraflarımda ciddi pozlar veriyorum bunların uyumlu olmasının gerektiğini düşünmüyorum bu benim kararım seni memnun etmek gibi bi zorunluluğum yok değil mii ayrıca benden tiksindiğin için sana acıdım ne diyim yazık neyşeki herkesin IQ seviyesi yüksek olmak zorunda değil senide anlıyorum etrafındaki insanlara sabır diliyorum sana da başarılar dilemek istiyorum bu tarz dileklere çok ihtiyacının olacağı belli :p
Kardeşim yakışmıyor. Rahatsız da olmuyorum, rahatsız oldam engel atar yoluna bakarım. Sana göre elbette öyle, ama bana göre de kalıbının adamı durmak daha doğru. 19 yaşına gelmişsin, milenyum kuşağını değil 2010 facebook dönemlerindeki emoları hatırlatıyorsun bana. Çok şükür çevrem beni sever, sayar. Sözüm geçer, dinlenir. Yeri gelir ben de yakın çevremde şımarıp şaklabana dönerim. Ama sosyal medyada ilgi/dikkat çekme ihtiyacı hiç çekmedim, yapmacık olmadım. Senin bana verdiğin görüntü buydu, yorumladım. Olumsuz yorumlara kapalıysan hiç atmamalıydın kendini.
ben kısa saç mı uzun saç mı diye sordum senin cevabın boş bi varlıksın tiksiniyorum filan bunlar olumsuz yorum değil saygı çerçevesini aşıyor resmen hakaretler hani akıllı bi varlıksan bunu düşünebiliyor olman gerekiyor ikiside kötü olmuş yakışmıyor filan desen inan bana sorun etmezdim çünkü herkes beğenmek olumlu yorum yapmak zorunda değil ama saygı çerçevesini kırmaya hakkın yok hani ayrıca senin yakıştırmanı beklemiyorum benim hoşuma gidiyor öyle yapıyorum birilerinin dikkatini çekmeye çalışmak gibi bi çabam yok hani zaten beğenilen bi fiziğe ve yüze sahibim nefes almam bile yetiyor bunun için bunu az çok anlayabiliyor olman gerekiyor birilerinin dikkatini çekmek gibi bi çabam asla olmadı ben özelden abilerimle hatta kurumsal şirket sahipleriyle yetkilileriyle konuşurken bile bu şiveyi kullanıyorum kimse senin gibi nefret kusmuyor ayrıca gerçekten yapmacıkda değilim içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum inan bana beni çok seven büyük bi kitle var burada birinin sevip sevmesi ya da ilgi duyması zerre kadar umrumda değil
Bak derdini anlatırken o şımarık çocuksuluğun nasıl da gitti? Benim seni kızdırma amacım zaten seni bu şekilde konuşturmak içindi, bu şekilde konuştuğun zaman çok daha dinlenesi, dikkat edilesi birisin. Ha bir de, uzun mu kısa mı diye soruyor olman bir şey değiştirmiyor, kendine ait üç adet fotoğrafın var. Amacın kendini göstermekti, soru sormak değildi bence. Her neyse. Olgunluk iyidir, bu şekilde olduğu gibi. Kendine iyi bak
Bebiş gibi konuşmak olgunluğa zeval vermiyor derdimi anlatırken konuşma tarzım değişmiyor sadece seni adam yerine koyduğum için sana saygı duyduğum için seninle rahatsız olduğun şekilde konuşmak istemedim konduğun yeri beğenmediysen özür dilerim ayrıca kendimi sergilediğimi söylemişsin ne kadarda olgunsun kıskançlıktan bi tarafın gocunuyor kıyamam kuzum ben sana he amacım kendimi göstermek olsa erkeklere yorum yapmayı kapatırım ya da giderim nasılıma filan atarım hani bunun için özel kategori bile var keşke azıcık mantıklı düşünebilsen ama ne diyim Allah herkese her şeyi aynı miktarda vermiyor senin kabahatin değil sana kızamıyorum yinede tişekkür ederim ha ayrıca konuşmamdan kızdığım yargısına varmışsın ama inan bana yüzümde gülücükler var senin için o gülücükleri kaybedecek değilim o kadayda ciddiye alınmayı hak etmiyoyşun :p ilgi çeken insanları kıskanmak konusunda sana başarılar dilerim ben bu ilgiyi aldığım nefesle bile çekiyorum herhangi bi forumda masum temiz bi niyetle soru sorarak senin gibi fesatlık peşinde koşma ihtiyacı duymuyorum 😇
Hahhah sen ilgi çeken insan mısın? Ah… ne kadar da alıngansın. Gerçekten çocukmuşsun pek muhattap olasım yok, fotoğraf atacaksan git nasılıma at buraya atma o zaman. Kendinle çelişiyor tutumsuz cevaplar veriyorsun o yüzden tek tek her söylediğini cevaplamakla uğraşamayacağım. Ergenliğinden çıkman dileğiyle 👋🏻
İlgi çekici olduğumu kabul etmen için profilime bakman yeterli aslında ama kabul edememen normal neyse sen bilirsin dış görünüşümle ilgi çekmeye çalışacak biri değilim sen öyle düşünüyorsan yapacak bir şey yok sana kendimi ispatlamak zorunda değilim sadece fikir almak için masum bir soru sormuştum bu kadar gocunuyor olman çok üzücü yazık sana keşke çelişen cevaplarımı söyleyebilsen içi boş laflar etmeye alışmışsın neyse vaktimden daha değerli değilsin
Hahhahah “amacım kendimi göstermek olsa erkeklere kapatırım” diyen biri, saç uzun mu kısa mı olmalı muhabbetinde, olmayan yakışıklılığına güvenmesini sağlayan aşırı özgüveni yüzünden kendine ait üç tane fotoğraf koyuyor, sonrasında da “benim ilgi çekiciliğimi kıskanıyorsun” diyerek özgüvenine kat ekliyor. Üstüne çelişkili olduğu yeri soruyor. Ben boş laf yapmam, sadece sen tarafsız bakamazsın.
Olmayan yakışıklılığım mı. ddd timam aldığım iltifatları ya da karşı cinsin bakışlarını görsen... neyse he deyip geçeceğim aynen ben çirkinim olmayan yakışıklılığımla ilgi çekmeye çalışıyorum. dd sen haklısın 😛yüzümü tekrar güldürdün ellerine sağlık tişekkür ederim hayırlı akşamlar dileriim
Bisiklet koltuğu gibi suratın var seni yakışıklı bulan kıza da yazık tabi
Yica edeyim 🥰🥰
Keşke kendi hesabından yazacak cesaretin olsaydı :))
Neden durduk yere kendimi mimleteyim?
Nerdee anca gizliden yazaylay yüzleyini göşteremezley :p tabi best model olşa bile kimse kimseyi dış görünüşüyle yargılayamaz o yüzden takılmadım gizli olmasına ama işte bi insanın güzelliğini kıskanır haseyinden dolayı hak etmediği sözler söyler seçemediği dış görünüşüyle yargılar sonra kendini olgun sanır sadece yazık diyebilirim
Neden mimletecek ne yaptın?
Tartışmayı başlatan benim? Burası anonim kalabileceğimiz bir yer. Şu arkadaki 13 yaş ruhlu arkadaşımız da kendini “çok sevecen” gösterdiği için, çoğunluğu kendi tarafına çekecek. Ben niye çoğunluğa durduk yere zıt düşeyim?
Bence çok komiksin. Kıskandığını düşünüyorum. Neye bu kadar yaran olmuş ki. Onun nasıl konuştuğu nasıl bir fiziği olduğu kimseyi ilgilendirmiyor. Haddini bil
Haddimi öğretmem sana düşmedi. Kaldı ki kıskanabileceğim tek yanı da saçlarının benimkiler gibi dökülmüyor olması. Onu da kıskanabileceğim bin tane erkek modeli var. Arkadaşa kalmadım.
Bana gerçek anlamda samimiyetsiz ve sinir bozucu biri olarak göründü, ben de belirttim. Bu kadar uzun bi tartışma yaşayacağımı bilsem giç yazmazdım.
Başkasına had bildirmekte sana düşmüyor. Kelmişsin anladığım kadarıyla bence kendi durumunla ilgilen kusurlarına bak böylece başkasına sallama ihtiyacı duymazsın
Kel değilim, güçsüz ve dökülüyor sadece. Ve ben onun öncelik olarak karakterine laf söyledim. Fiziksel olarak hakaret etmemi sağlayan şey kedini gereğinden fazla yakışıklı ve minnoş sanıyor olması ve bunu bana “kıskanıyorsun” diyerek belirtmesiydi.
Kel adayısın anladım. Farkındaysan hala had bildirmeye çalışıyorsun. Had bildirmek istiyorsan sitede binlerce abaza var onlarla uğraş bence. burada çocuksu konuşması veya kendini beğenmesi bir problem olamaz bırakın insanlar özgüvenli ve mutlu olsun karışmayın kimseye
Ben hala had bildirme amacı gütmüyorum. Katı eleştirdim, evet. Fakat bu, katı cevap aldığım içindi. Abaza konusuna gelince, onları insan yerine koymadığım için görmezden gelebilmem gayet normal.
Sen katı cevap görmemişsin bence 😂 neyse sen gizliden yorumlayadur benim uğraşacak işlerim var
Kolay gelsin.
Bebiş şivesi ne zaman 13 yaş oldu daha onu bile bilmiyorsun 13 yaşında böyle konuşan mı vay önce onu öğren ya :p bak bi insanın kendini beğenmesi sorun değil aksine meziyettir kimse kendi dış görünüşünü seçemiyor iyi kötü bundan razı olup mutlu olabilmek çok değerli bir şey ben gelipte hiç bir yerde üf çok yakışıklıyım şöyleyim böyleyim demiyorum kendimi filan övmüyorum sadece farklı saç stillerinde fotoğrafımı atıp fikir istedim bundan nasıl bu kadar art niyet çıkarabiliyorsun gerçekten hayret ediyorum
Allah çarpsın kitap gibi hepsini okudum ilk defa küfürsüz kavga görüyorum
Bende hepsini okudum
Taraf tutmuyorum ama
Özür diliyorum
Bisiklet koltuğunda çok güldüm
Özür dilerim yazdığına güldüm sana değil.
@MuratKocumoglu güzel abim özre gerek yok bisiklet koltuğu daha yakışıklı bi keye. dd
Of vallahi çok cekişmeliydi devamı gelir mi?
Yakışana yakışıyo oğlak burcu musun 🤔
Söyle ya🙅♀️😂
Belli ondan sordum🤣
👍👍😂😂
tipine göre değişir.
Kısa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar