Saç Bakım Erkeklere çok kısa saç mı yakışır yoksa uzun saç mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarımı kısa kestirmek istiyorum fakat yakışır mı bilmiyorum sizce erkeklere kısa saç mı yakışır yoksa uzun saç mı? Erkeklere çok kısa saç mı yakışır yoksa uzun saç mı? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kısa saç daha çok yakışıyor gadası 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bende uzun sacliyim ama kimse beğenmiyor 0 1 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Kestirsem iyi olacak Yorumla
marceline3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben uzun saç yakıştırmıyorum pek arada yakıştırdıklarım oluyor ama genel olarak kısa saç daha iyi bence 1 0 Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yakışıklı olana saçlı da saçsız da yakışıyor tipe göre değişiyor bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kısa saç daha çok yakışıyor gadası
Bende uzun sacliyim ama kimse beğenmiyor
Kestirsem iyi olacak
Ben uzun saç yakıştırmıyorum pek arada yakıştırdıklarım oluyor ama genel olarak kısa saç daha iyi bence
Yakışıklı olana saçlı da saçsız da yakışıyor tipe göre değişiyor bu
Önce mal sağlam olacak
Kısa saç iyidir
yüzünün şekline göre değişir
Uzun daha cekici oluyor