Şu erkekten hic haz etmiyorum cinsiyet degistirme ameliyati oldu herkes benden bile cok guzel olmus diyor abi bunun neresi guzel dokunsam plastik akıcak

Şu erkekten hic haz etmiyorum cinsiyet degistirme ameliyati oldu herkes benden bile cok guzel olmus diyor abi bunun neresi guzel dokunsam plastik akıcak

Ülkede ipini koparan estetik yapıyor ya ben kınıyorum bu durumu bana ne ya yapmasın kimse jdkskhd. Ülkenin bütün kadınları tek tip artık ya çok komik duruyorlar. Sarı saç estetik burun, dolgu, çene dolgusu, lens vs. Burun ameliyatını ülkenin yarısından fazlası yaptı mk. Hiç de güzel durmuyorlar estetik ben buradayım diyor. Hiçbir estetik müdahalem yok, doğal ve mükemmelim, canım kendim.😄🧚
Sonunda benim gibi düşünen biri
Cevap
14Cevap
Hepsi birbirine benzediği için özelliğini yitirdi bence
Gözlerin lens, saçların boya, dudakların ruj. Bu kadindan, pardon adamdan ne farkin kaldi
Yo degil
Aynen hicbiri değil.
En azindan bunun gibi hic bir yerimde estetiki müdahale yok. Gozlerim de lens degil
Zaten bunun kadar guzel de görünmüyorsun
Dogalim :)
eeee doğalsın madalya mı verelim parası var yaptırmış mikayı gram sevmem kadın düşmanlığından dolayı ama şu an ondan bi farkın yok
Anlatmak istedigim seyi ikinizde anlamadiniz. Neyse cahille sohbet edilmez deyip kapatiyorum
ikimizde anlatmak istediğin şeyi aynı anda anlamadıysak belki sen kendini yanlış ifade etmiş olabilirsin. ifade yeteneğini geliştir
@külllkedisi senin iki katın kadar insan tanımış ve muhabbeti olan, iki katın kadar yer gezmiş, senden daha fazla filmler ve belgeseller izlemiş, kitaplar okumuş 2 tane yabanci dil bilen eğitim fakültesi mezunu bir insana gelmissin cahil diyorsun. Sebep? Tek sebebi ben sana soyleyeyim, sosyal medyada erkek ilgisinden burnu kalkmis lemur gibi pozlar vererek tek iyi ozelligin olan yesil gözlerinle kendine toplumda yer edinmeye calisan vasıfsız bir kiz cocugusun ve farkli görüşlere saygin yok.
@BirFilmKarakteri işte insan eleştiri kabul etmezse nasıl bi başka insana çemkirir temsilisin. Estetiklileri begenmedigim icin beni kötülüyosun işte kaşar bile 97 lira ama bunun gibiler profillerde neden hala bedava inanamıyorum gerçi sizin gibi sazanlar olunca bunlar her zaman daha da revaçta olur :)
Seninki fikir alışverişi değil de haklı çıkmak ve karsidakini mahçup etmek hedefi üzerine duzenlenen bir saldırıya dönüştü. Estetiklileri beğenmediğin icin seni kotulemedim. Sen de estetikliler ile ayni kategoridesin dedim. Iki anlamda da kaşarlar ile ilgilenmiyorum. Sen dogal olduğunu iddia ediyorken sacinin boya ve yüzünüzün makyajli olduğunu unutuyorsun. Bence sen doğal degilsin. Bu kadin, pardon adam da dogal değil. Doğallıktan sıyrıldıgın anda ne kadar yapaylastiginiz beni ilgilendirmiyor ve bu sebeple ben sonuca odaklanıyorum. Sonuç olarak bu abi senden daha guzel görünüyor ve ikiniz de bana çekici gelmiyorsunuz çünkü yapaysiniz.
Yani bu resimdeki kişi aslında bir erkek mi?
Bende söyledim onu. Ama gerçekten benden güzel oldu ya :)
Banada güzel gelmiyorlar, bunun önceki halini görseniz suratina tukurmezsiniz sbdhdnd
Bunlar da çok kötü.
gerçi şu an ki TR kızların bir çoğu yapay
Bence ucube.
Ama bunun doktorunu bilmek isterdim. Bilen ALLAH için söylesin. Beni heralde kainat güzeli yapar o adam
Bizim ülkede böyle tipler niye revaçta çözebilmiş değilim
Hiçbiri doğal güzelliği tutmuyor
erkek mi bu 😮
Evet erkekti simdi kadin oldu
Al yatır koynunda. Ne çok seviyorsunuz doğal olmayanı bir de bayağı iyi demiş erkekliğine tüh senin.
Bencede hepsi tavukların popon benziyor
Bunu bile begendiler burada
Bu plastiğe güzel diyen de ne bileyim.
Önceden erkek olduğunu bilmesen güzel
kim ki bu önceki hali nasıldı
Mika raun
Allah için değişmesinde napsın eski fotosuna baktım kap aradım kusmak için kendini erkek olarak görmüyor kadın olarak belki mutlu olur
Kisiligi tam bi rospu
sana ne zararı var ki bu kadar takıyorsun herkes kendi hayatını yaşar bir şey diyemeyiz
Ne takcam be benim sitemim bu vasıfsızı fenomen yapanlarda
çokta alakadar olmamak lazım bunun fenomen olduğunu şimdi sen yazınca ögreniyorum
Kaplumbağa ya benziiiyyor
Güzel olmuş.
Bende sevmiyorum
biraz öyle
Kim bu hatun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?