Burnum estetik, dudaklarım dolgu, badem göz estetiği ve bisektomi var aklınıza gelebilecek her estetiğe sahibim ☺️ hep Estetik güzeli itamlarına maruz kalıyorum bıktım 😔Yaşımı merak edenler olur 28 yaşındayım.
Estetiğe karşı değilim ama seninkiler çok başarısız. Ben olsam o doktoru dava ederdim. Burnun çok kötü ve yapay duruyor. Hele burun deliklerin korkun. İnsan baktıkça acıyor. Dudakların normalin çok üstünde ve yapay duruyor çirkin görünüyor. Kaslarında ne işlem var bilmiyorum kaldırttın mı ama çok aşırı kalkık ve itici görünüyor. Takma kirpiklerin de aşırı duruyor. Sonuç olarak ayarı tutturulamayınca dünya para da döksen güzel olmuyor malesef. İnan artık pahalı ve iyi doktorlar az ve öz işlem yapıyor. Estetikğin ideali kimsenin anlanayacağı estetiktir.
çirkin diyenlere bakma abla çirkin değilsin ayrıca estetik olup gizleyen bir sürü kişi var sırf seninki belli diye sana yüklenmişler , ben sadece herkesin fabrikadan çıkmış gibi görünmesine karşıyım. ama zaten öyle de değilsin eğer böyle mutluysan başkalarını boşver
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle şeylerle uğraş dünyada milyonlarca insan var ve hepsi konuşur. Tavsiye niteliğinde diyeceğim tek şey kaşların bana biraz ince ve aşırı kalkık geldi yüz ifadeni sertleştirmiş gibi belki biraz kalınlaştırsan daha hoş durur
Güzel sayılman için güzel olman gerekir. Lakin görünen o ki estetik müdahale dahi güzellik konusunda pek bir katkı sağlamamış. Bu yüzden güzel sayılıp sayılmaman konusunda bir tartışmanın açılması mümkün görünmüyor.
çirkinsin diyemem ama çok yapay gözüküyorsun özellikle burnun doğal gözükmüyor.
estetiğe karşı değilim burnunu yaptırırsın falan tamam ama sen abartmışsın baya.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir şey son safasına gelince dokunma elinde kalır derler ya sizinki de o misal olmuş nerenize bakılsa elle tutulacak bir yani yok. Yaşınızda en az bir 32 görünüyor. Madem sordunuz söyleyim ben itici buluyorum. Son olarak sizin bedeniniz sizin kararlarınız..
E buruna bir destek attırsam bende cillop gibi kadınım aslında jdjd Sonuçta ikimizi kıyaslarken senin bir sürü dokunuş yapılmış halinle benim anamın karnından cıkmış halimi şey yapıyorlar haksızlık yani 🤣
Benim firkim ben estetiğe karşıyım. Estetiklilerin hepsi ayni fabrikadan çıkmış gibi. Burnu eğri, dudağı ince, yüzünde çil olan insan görmeye hasret kaldık ya. Her zaman doğallık en güzeli.
Deforme olmuş kamyon şambiyel lastiği gibi duruyor.
Accayip itici ve sevimsiz.
Kızım olsa evlatlıktan reddederim.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyene bak sen her estetikli yabancı kadını çok güzel iç geçiren birisin. Türk kadınlarına düşman mahlukat. Yabancı kız Estetikli olunca çok güzel Türk kızı Estetikli olunca itici iki yüzlü seni