Kesinlikle katılmıyorum bence yeterli durumu olan herkes estetik yaptırır, aksini iddia edenler de pek inandırıcı gelmiyor bana açıkçası. Tabii ki insan kendini hangi haliyle daha iyi hissediyorsa onu yapmalıdır ama bazıları da estetik işini abartmıyor değil. Estetiği seviyorum ama fazla fazla göze çarptığında biraz itici durmuyor da diyemem.
İşin ironik kısmı bizim toplumda çok yaygın bu algı, kadınları kıskançlıktan erkekleri ukalalıktan yapar. Estetik güzeli derler ama estetiklilerin dibine düşerler, kişinin estetik yaptırma gereksinimi duyan ruhsal durumu ve mali şartları göz önüne alındığında ne demiş şair " herkesin hayatına kimse garışamaz 😀." İmkanı olan ve kendini o şekilde iyi hissedecek, yaptırdığı estetikleri kendisine yakıştıran herkes hastalık seviyene gelmeyecek kadar beğenmediği uzuvları değiştirebilir.
Danla bilic estetik yaptırmadan önce gayet alımlı ve güzeldi estetik yaptırdıkca Afet-i Devran oluverdi. Bu sayılır her türlü ama birde o kadar estetik yaptırıp leş gibi olanlar var dersin ki "Bu estetik yaptırmış hali mi?" işte vahh onların haline...
çok çeşitli estetik var kalitelisi pahalı olanı uygun fiyatlısı başka yeni metodları. yüzünün her yerini şişirip dolgu yaptırmak estetik değil bence. çok güzel olanlar var
fark etmez benim için , estetği bana değil kendine kendini daha güzel olmak daha güzel görmek için yapıyor sonuçta estetik yapınca güzel oluyor mu oluyor bu bi gerçek , çok sevdiğim bi söz var böyle durumlar için, bir insan çok eleştiri yapıyorsa aynı imkanlara sahip olmadığı içindir unutmayın , fazla eleştiri gizli hayranlıktır :)
ya yaptırmış veya yaptırmamış güzel işte bu kadar sorgulamaya gerek yok yaptırdığı estetik bizi ilgilendirmiyor, estetik yaptıran birisi hakkında güzel denilince ama estetik var vb. diyenleri de anlamış değilim henüz
Maske takıp dolaşalım, kendimize güzel diyelim madem. Nesi saçma lan bunun? Kendisine ait olmayan güzellikle, güzel olduğunu iddia etmek şizofrenliktir..
Eski görüntü yok oluyorsa sayılmaz. Hiçbir işlem görmemiş yüz, vücut güzelliği ile işlem görmüş olanı bir tutamayız ki... Zaten bu yüzden "estetik güzeli" denir.
Bence güzel değil Allah ın verdiği güzel surati oralarını buralarını şişiriyo botoks falan filan hiç güzel bulmuyorum ben doğal kişileri güzel buluyorum
Estetik yapanlar hep birbirine benziyor ve ondan olan çocuk önceki haline benziyor ben koca burunlu bir çocuk istemiyorum belki velhasıl estetik dolandırıcılık ile aynı benim gözümde
Yok, Allah korusun kaza sonucu olursa tabii ki sağlık için estetik de olsun, ne gerekliyse yapılsın😪 Çevremde yaptıranlar var onlar güzel olduğunu düşünüp rahat hissetseler de şimdi de ben rahat hissedemiyorum, aklıma eski halleri geliyor🤣ve gerçekten Allah'ın verdiği güzellik olmadığı için her kim olursa olsun yapay duruyor😬
Benim çevremde pek yok ama bir arkadaşım çenesini geri aldırdı çok yakışıklı olduğunu düşünüyor ben morali bozulmasın diye yakıştığını söyledim ama inan kafası yuvarlak gözüküyor
Estetik yaptıranlar güzel sayılabilir. Fakat abartılıp hiç estetiği olmayan doğal güzellerin önüne geçmeye çalışırlarsa kusura bakmasınlar ama eski hallerini tokat gibi çıkartıp vururuz yüzlerine. Bakınız Hande Erçel örneği...
Herkes özgür. Herkes kendini nasıl güzel hissedecekse imkanlar dahilinde öyle olsun. Benim imkanım elverdiği şekilde işlem yaptırdım. Daha çok imkanım olsa keşke :)
@kirpikkız1 ona çok doğal olmuş çoğunluğa yakışmıyor birde bazı kişiler öyle bir abartıyorki burun domuz burnu gibi ağız eşek ağzı gibi oluyor riskli bir iş geri dönüşü yok