Ne zamandır denemek istiyordum öve öve bitiremedikleri ayak maskesini ve aldım sonunda. :D Deneyeniniz var mı?

Ne zamandır denemek istiyordum öve öve bitiremedikleri ayak maskesini ve aldım sonunda. :D Deneyeniniz var mı?

Bu maskeden sonra ayaklarının fazlaca hassaslaştışını söyleyen insanlar o kadar çok ki.. Övenlerin yanı sıra ben ayaklarımızın o minik nasırlara da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Cevap
15Cevap
Ben hiç denemedim
O maske ayak tabanındaki ölmüş derileri yok ediyor mu? benim ayak tabanlarm zımpara gıbı.3 yıldır..6 ay denızden cıkmadım kavruldu
Ay ben de severim böyle şeyleri, denedim çokca.
Bende alacağım bundan. Topuklar taş gibi oldu. İş yerinde terlik ile çalışıyoruz, o yüzden..
Ayaklarımın soyulmasina katlanamam o yüzden almadım
Gerçek olduğunu düşünmemeliyim hayır , hayır
Ayağın derisini soymaktan başka bir işe yaramıyor bunlar 😑
2 ayda 1 kullanırım ben. 1 hafta içinde ne var ne yok döküyor ayakta. çok işe yarıyorlar.
ona gerek duymuyorum. duşta duş jeli ile iyice keseliyorum cıkınca da krem sürüyorum. mis gibi oluyor. 🤩🤩🤩
Kullandım ve soyulduktan sonra ayaklarımın altı hassaslasti her dus sonrası sızladı ayaklarım bir daha tövbe.
Kullanmayın bunları ayaktaki deriyi çok hassaslaştırıyor yara yapıyor önceden giydiğiniz ayakkabılar bile saçma sapan bir şey
Ayy ismi ne hemen yazsanaaa
Düzenli olarak kullanırım
Yıllardır yaparım, kendime aşığım demekki😂
Hayatı şu kadar sevemedik be 😀
Hissiyatı nasıl anlatsana
Boş zamanindan bana da ateşle hacı . dd
Param olsa direkt alacağım ama 🥲🔫
Güzel degilmis öyle duydum
Kendimi şu kadar sevsem yeter
Foto sana mı ait bir şey diyeceğim de
Sonucu da paylaşma bence burada
denedim ve cidden harika bi icat bence 😅