Daha adam açıklayalı 1 gün mü ne olmuş bu anı mı bekliyor millet anlamadım herkes maskesiz. Çıkarmayı düşünmüyorum bi süre ama sanki bi anda 5 sene önceye gitmişiz de maskeli herkes hastaymış gibi bakıyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl@Vanessaa_ ya abi bizim millet kadar kuruntulu bir millet yok hastalananlar olen akrabalarım oluyorsa nasıl oyun oluyor hadi nufüs azaltmak için oldu diyelerim coronaya yakalanab devlet adamları bunlar ne üfff insanlar uzaya çıktı siz sürekli kehanet uyduruyorsunuz grip ilk çıktığında da insanların bünyesi gribe alışık olmadığı için ölüyormuş artık günümüzde aşısı bulunduğu için ve bebekken vurulduğumuz için ölen olmuyor gripten bu da öyle bir şey ve çoğu insan bağışıklık kazandı artık o yüzden maskeyi çıkarın diyorlar biraz araştırın bilimi öğrenin allah askına
04 Yorumla- +1 yıl
ordan burdan duyduklarınızla hacıdan hocadan bir şeyler sallayıp duruyorsunuz
- +1 yıl
Herkes kendi yorumunu kendi bakış açısını ortaya koyuyor ve herkesin hakkı düşünceleri yazmak. evet bir oyundu buda benim bakış açım, hacıdan hocadan duyumuyorum her şey orta zaten sizinle şu an siyaset konuşacak değiliz ki biraz sakince konuşmanı tavsiye ediyorum değmez çünkü sinirlenmek..
- +1 yıl
peki kanka aynen hepimiz 1 milyon sana oyun oynuyoruz
En İyi Cevaplar
+1 yılValla sağlığım süsümden önemli değil maske de taksam ben makyajimi yapıyorum o yetiyor İlk vürüs cıktıgında kat kat maskeler, eldivenler, sperlikler taktigimiz günleri millet ne cabuk unutmuş. Zaten çoktan unutuldu da hepsi köprüden geçene kadarmış tabi ki o günlere geri dönmeyelim de millet nasil gezerse gezsin. Virüs bitse de bence isteyen maske kullanmaya devam etmeli. Hem pis havadan koruyor hem milletin pis kokusundan. Maskeyi ilk takmaya basladigimiz da alismak zor olmustu nefes almakta falan zorlaniyodum ama farkettim ki maske taktigim şu 1 yılda polenlere karsı hassasiyetim azaldı. Hapsirigim ve burun akintim nerdeyse yok oldu. İsteyen taksın istemeyen de takanlara mal gibi bakmasın yeter.
00 Yorumla
Sağlık konusunda 430 cevap paylaştı. Henüz dışarı çıkmadım bende merak ediyorum açıkçası. Ben tam aksine takmayan çok nadir olur herkes yine aynı şekilde takar sanıyordum. Durum sizin orada öyle değil herhalde.
02 Yorumla
Soran+1 yılherhalde semtten semte göre değişiyor aynen, arkadaşım da herkeste maske var demişti
Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben maskeyi covid19 salgını yurt dışı başladığı zaman taktım halen de devam edeceğim takmaya o gün bugündür herkes ben hastaymışim gibi bakıyor bakmaya devam etsinler ben maskeyi artık günlük yaşantımızda kullanmaya devam edeceğim yasak var yok umrumda değil sağlığımi korumak adına iyidir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
63Cevap
Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öncelikle maske takma kaldırılmadı sadece açık alanlarda takma zorunluluğu kalkmıştır denildi ki uzun süredir kimse bunu yapmıyor ve denetlenmiyordu. Kapalı alanlarda da havalandırmanın yeterli olduğu yerlerde maske takma zorunluluğu yok denildi. Peki bizim milletimiz ne anladı? Maskeleri atıyoruz heyooooo dün bilim kurulunda üye doktorun açıklamasında kullandığı güzel bir kelime vardı. "Bakan kurallara uyup aşısını olan maskesini takan insanları cezalandırıp kurallara uymayan toplum sağlığını hiçe sayanları ödüllendirmiştir" ne kadar doğru deği mi? Sen insanlara aldırış etme hastalık devam ediyor maskeni tak mesafeni koru hayatını koru.
20 YorumlaSen 1-2 TL'lik maskenin seni koruduğunu mu düşünüyorsun?
IQ kaç?
Avrupalı Amerikalı , filtreli gazmaskesi tarzında biyolojik maskeler üretiyor ve onlar gerçekten insanları mikroba virüse karşı koruyor.. güvenli olanı o !
o tür bir maske takmadıkça sen 1-2TL'ye aldığın maske seni koruyor diye düşünüyorsan
gerçekten çok zeki bir insansın ama ERKEKLERDEN zeki olanlar seni seçmemeliler diye düşünüyorum.
Buarada masketi çok iyi tak , yüzün görünmesin böylece çöle gitmene gerek kalmaz.05 Yorumla- +1 yıl
Bu ne geveliyor böyle mk her paragrafta ayrı bi kafa yaşamış, maskeyi çıkarmak sana iyi gelecek beynine oksijen gider.
Soran+1 yılÇip de taktılar mı bana anlatsana dinleyeyim
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀
Mesafesiz ve kalabalık ortamlarda aynen devam ediyorum. Denize, temiz bir rüzgara, ormanda ağaçlara, bomboş yollara maskesiz olabilmek de hasret kaldığımız bir nimet. Az insan, az virüs, çok huzur.. #TubaSueda 🍀00 Yorumla - Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılZaten çoğu insan takmiyordu bakanda söyleyince sanki hastalık bitti gibi davranıyorlar gerçi bizim bakanda 2 ay önce aşı aşı dedi sonra bir şey olmamış gibi hepsini birden kaldırdılar hayır maskeyi anladimda HES uygulamasi neden kaldırıldı onu anlamadım önceden dikkat ediyorduk şimdi daha fazla dikkat etmek lazım
10 Yorumla Sen bakma onlara. Yani sanki virüs bitti de maske takma zorunluluğu kaldırıldı. Vakalar devam ediyor daha, bu neyin rahatlığı? Tamam aşı koruma sağlar ama tamamen koruyacak, yakalanılmayacak diye kesin sonuç yok. Nereden biliyorsunuz ölmeyeceğinizi? Sen Sağlığın Güvenliğin için Takmaya Devam et takma diyen mallara bakma umursama
10 Yorumla
+1 yılSağlık bakanın açıklamasından bağımsız maske bazı kadınların göz rengi çok fazla ön plana çıkarıyor özellikle şuh bakışlı 🥵 kadınlar bazen benim gibi bir erkeğin bile içini titretiyor bu yüzden go girll diyorum gözlerinin rengini ön plana çıkardığı için maskeden adla vazgeçme
00 YorumlaSağlık konusunda 741 cevap paylaştı. 17 kişilik ofiste devamlı maske ile olan sadece 3 kisiyiz, diğerleri ne takiyor ne takmiyor. Ben çift maskeliyim, covid atlattim 2 ay önce, dikkat etmeme rağmen. Çok zordu, ve ağrılı. Bir daha yaşamak istemem. Ağustosta Türkiye'ye geldiğimde, doğru düzgün kimsede maske görmemiştim, Şu an bu yazdiginiza sasirmadim o yüzden
05 Yorumla- +1 yıl
Hemsiremisin?
- +1 yıl
Gıda mühendisi yda teknikerede benzettim biraz
- +1 yıl
Hmm beyaz önlük görünce direk aklıma hemşire geldi
Sağlık konusunda 3,8b cevap paylaştı. biz de bir garibiz.. takın derler takmayız.. çıkarın derler takarız :D ama kafamız nasıl güzel milletçe :D
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirine maske takar mısın dedim. Zorunlu değil, sağlık bakanlığı açıkladı dedi. Dedim o kapalı alanlarda değil, açık alanlarda geçerli. Kadın o anda telefonla konuşuyordu ve telefondakine burada maske terörü devam ediyor dedi. Arkasından maske terörü değil sağlık terörü deyince mal gibi kaldı.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı ve havalandırmasız alanda koruyuculuğu aşikar fakat açık havada maske takmakla takmamak arasında bir fark olmadığı gibi belli başlı bazı tehlikeleri de var. Pandemiden önce maskeyi suç işleyecek kişiler yüzünü gizlemek için kullanırdı, maske suçluyu ayırt etmede önemli bir unsurdu. Eğer bir dükkana veya banka şubesine maskeli bir kişi gelince onun soygun yapacağı kolayca anlaşılır, herkes ona göre önlem alır, varsa güvenlik anında aksiyon alırdı veyahut tenha bir yerde arkanızdan maskeli birisi gelince onun muhtemelen gasp veya tecavüz vb. hamlelerde bulunacağını anlayıp ona göre kaçar veya savunma pozisyonuna geçerdiniz. Şimdi herkes maske takıyor, haliyle maske ile suç işleyen art niyetli kişiler de arada kaynıyor. Suçluyu ayırt eden önemli bir unsurun bu şekilde arada kaynayıp gitmesini bende güvenlik endişesine neden oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOy korona korona maske taktık buruna 😂
Şaka bir tarafa doğru olanı yapıyorsun virüs daha bitmiş değil bitse bile ben takarım kimseye de karışamaz
Canımı sokakta bulmadım takmayanlarda kendi bilir her koyun kendi bacağından asılır sonuçta00 Yorumla
+1 yılcahiliz net ondan zaten ilk baştan beri bize bir şey olmaz koronada neymiş aaa sonra ben korona olmuşum nasıl oldu ki ama hafif geçiyor aaa akrabalar öldü takdiri ilahi vs vs bu zeka yoksunlukları garipser çokta şaşırdık mı hayır
10 Yorumla
+1 yılBende çıkarmıyorum bana defalarca maskeni çıkar diyenler oldu hatta bir polis arkadaşım vardı o bile bana abartıyorsun çıkar yüzünü görelim diyordu kendisi ben boşveriyorum ne deselerde sonuçta o maske benim hayatımı kurtarıyormu kurtarıyor kime ne ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılben de boşverdim napalım artık konuşsunlar
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. sabah metroda bir İstanbul beyfendisi beni uyardı. kibar kaskettli bi amca. burnumu tam kapatmamı rica etti. ve mutsuzum moralim bozuldu sabaha güne kotu basladım. uyarılmak hos gelmedi. bende yanından kalktım obur tarafa oturdum.
06 Yorumla- +1 yıl
@Shinea kapalı alanlarda yasak bakanın acıklamasına göre devam ediyor. istisnası yeterli havalandırma ve sosyal mesafenın olması. o yüzden ses cıkartmadım. acık havada kesinlikle uyaramazlar. ama modum düştü keyfim kaçtı. o yani. durduk yere bir insanı üzmüş oldu. ama tabi metropol insanı umrunda değildir.
+1 yılBen de bugün çıkınca dışarı taktım. Ben gibi çok takan vardı, garipsenmedim. Tercih sonuçta. Ayrıca maskeyi takmayınca kendimde artık bir eksiklik hissediyorum nasıl tamamen bırakacağım bilmiyorum 😬
00 YorumlaMaske takmak insanların keyfine kalmış bir durum. Azıcık vaka sayıları takip edilince maske takmanın gerekli olduğu farkına varılacaktır. En azından kapalı alanlar için...
00 Yorumla
+1 yılİlk aşıyı olduğum günden beri yani geçtiğimiz Haziran ayından beri dışarda hiç maske takmıyorum sadece kapalı alanlar market, dolmuş, otobüs vs de maske kullanıyorum...
00 Yorumla- Sağlık konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste maske vardı valla ben olmayan görmedım kimsede garip garip bakmıyor. Çene altında ya da kapalıydı yıne herkeste.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiyor semtten semte göre demek
+1 yılValla bugün bende taktım Kadıköy'de çoğu kişi takıyordu kimse umrumda değil ülke göç alma yeri gibi sağlık açısından güvenmiyorum ne yazık ki...
02 Yorumla
Soran+1 yılKadıköy'de birkaç ay önce 1 kişide maske görmedim şimdi mi takmaya başladılar acaba
- +1 yıl
Bugün herkes takmıştı neredeyse
- Sağlık konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılSen doğrusunu yapıyorsun bakma onlara. Ben de kalabalık veya fazla kıvışık yerlerde takmaya devam edeceğim. Ben birileri tak diyor diye takmıyordum ki çıkar dediler diye çıkarayım.
00 Yorumla
+1 yılasıl bakanlar cahil insanlar olduklarından hasta görmüş gibi bakmaları normal... şahsen ben kronşk hastayım ölsem yine maskesiz çıkmam amaçları herkes olsun bağışıklık kaanılsın ingiltere taktiği peşindeler. hes kodu bile kalktı covid olup evden elini kolunu sallayarak çıkanlarla aynı ortamda olacağız ve ruhumuz duymayacak maalesef. bizler en doğrusunu yapıyoruz şu an inan.
00 Yorumla
+1 yılinsanlar ahmak ve sorumsuz durumun ciddiyetinin farkinda degiller henuz virus ortadan kaybolmus degil ki kaybolmayacak da artik virusle beraber yasamak gerekecek ama insanlar hala anlamis degil aptalca ve sorumsuzca davraniyorlar baskalarinin sagligini tehlikeye atarak kabul edilemez bir durum maske takmakta fayda var ozellikle insanlarin yogun oldugu yerlerde
00 Yorumla
+1 yılSen Zeki, elit, akıllı, bilinçli ve duyarlı bir vatandaşsın bravo 👏 Seni garipseyenler de yukarıda yazdığım meziyetlerin tam tersi kişilikler! Tedbir her zaman iyidir ben de Hâlâ N95 ile geziyorum!…
00 Yorumlakesinlikle takılmalı bitmiş değil covid sadece üç beş ahmakı rahatlamak için verilen sorumsuzca bi karar
10 Yorumla
+1 yılAçık havada takmak kesinlikle aptallık, takıntı, ruhsal bozukluk 😅😅
03 Yorumla
Soran+1 yılTakmayıver ablam sen
- +1 yıl
Takmıyorum zaten. Korkma rüzgarla yapışmaz öyle
Soran+1 yılYa gerçekten mi çoookkkk teşekkür ederimmmmmmm 🙏🙏🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende takmayı düşünüyorum valla hastalığı nasıl zor geçirdiğimi ben bilirim vakalar baya baya artacak göreceksiniz ölen ölsün kalan kalsın diyolar amaç bu şekilde serbest bırakıp herkesin hastalık geçirip bağışıklık kazanmasını amaçlıyorlar zaten
00 Yorumla
+1 yılBurada bir iki kişi harici dışarıda hala maske takıyorlar. Bugün bir dışarı çıktım. Herkeste (bir, ikisi dışında) maske vardı.
00 Yorumla
+1 yılKim nasıl bakarsa baksın nasıl düşünürse düşünsün kimse benle mezara girmiyecek herkes kendi işine baksın.
00 Yorumla
+1 yılEvet burada da öyle.
Coğu insan maskesizdi.
Covid yine fena gelicek diye endişeliyim.
Ben hala maskeliyim.00 YorumlaTrampüs dışında hiç bir yerde maske takmıyorum. Pandemi bitti çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılKorona bitti mi?
+1 yıl2 hafta sonra vize 4 hafta sonra MSÜ var maske takmaktan başka çarem yok ama zorunlu hissetmiyorum kendimi.
00 YorumlaSakın ol hatun
O maske hiçbir işe yaramıyor
Hastalık diye bir şey yok
Hepimizi keklediler
BELKİ DE...04 Yorumla- +1 yıl
@kimbilirkimimmlar gerçeği söylemek gerekirse bir yandan bakarsak evet bir oyundu insan insan nüfusunu azaltmak için evet hastalanan oldu aşı yaptırmak zorunda kaldı bir sürü insan insanların bağışıklık sistemini yok etmek için pek etkili bir yöntem olmadığı için maskeyi çıkarın virüs bitti diyorlar şimdi ise sıra savaş var beyfendi @asabiokuz doğru söyler ama hastalık var mıydı vardı.
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm her boku siz biliyorsunuz zaten kuş beyinli kibir budalalari... En küçük farklı bir sese bile tahammülünüz yok. Hemen cahil apt*l etiketi... kaybol şimdi yorumumdan...
- Sağlık konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılBen takmıyorum hiç bir zamanda takmadım ama hala takanlar var çoğunlukta kimsede tuhaf karşılaşamıyoruz neresi burası hangi şehir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç takmadım ve takmayacağım. aşı olmadım korona olmadım test yaptırmaya ihtiyaç duyacak bi grip bile yaşamadım. bunlar amerikanın oyunu arkadaşlar inanmayın :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılhıhı
neresiymiş orası?
bizim burada değişen bir şey yok... hatta yasağın kalktığını bile anlamak mümkün değil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuhaf bir durum. Fakat maskeler serbest olmadan önce de sanki hiç hastalık yokmuş gibi yaşayanlar maske takanları yargılıyordu. Aslında bir günde çıkarılması, maskesiz dolaşılması bence de doğru değil😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni niye garipsiyorlar, esas sen onları garipsemelisin daha hastalık geçmedi ne bu rahatlık elimden gelse esas simdi 2 maske takma zamanı geldi
12 Yorumla
Soran+1 yılBaksana yorumlara gelmiş yine bu bi oyundu aslında hastalık yokçular
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok etrafımda kaç kişi öldü coronadan onlardan birinin canı acımadıkça anlamazlar maalesef...
- Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGaripseyen kendi bilir ama kapalı ve kalabalık ortamda takmak daha mantıklı benim için.
10 Yorumla
+1 yılBen de maskemi takmaya devam edeceğim. 3 doz Biontech aşımı da oldum, sağlığımı sokakta bulmadım.
10 Yorumla
+1 yılBende de normalde dışarı çıksam maskeli kimse olmaz açıklama yapılınca herkes maskeliydi anlamadım
00 Yorumla- Sağlık konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılMaske takıp ya da takmamak herkesin kendi kararı yıl 2022 takıldığımız konulara bakın.
00 Yorumla Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla ben cikarmiyom zaten yatağa bile maskeyle girecem nerdeyse
00 Yorumla
+1 yılKendi sağlığın için takmaya devam etmelisin onları umursaman gerekmez.
00 Yorumla
+1 yılayni seyi bende yasadim, maske takmayi surdurecem ben kedni sagligim icin kim isterse cikarsin
00 YorumlaBizim burada herkes maskeli garipsenicek bir durum da yok haliyle
00 Yorumla
+1 yılHep takıyorum tamamen virüs bitene kadarda takmaya devam edeceğim
00 YorumlaBir yıldır maske takan yok zaten. Hergün garipseniyorum.
00 YorumlaSağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maske takıyorum. Garipseyen olmadı. Olacağını sanmıyorum. Dışarıda herkes maskeliydi.
00 Yorumla
+1 yılben de maskeyi çıkarmama dan yanayım devam et yoksa tahmin ediyorsundur...
00 Yorumla
+1 yılBende takıyorum ve uzun süre çıkarmayı düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılBende daha uzun süre çıkarmayı düşünmüyorum herkes kendi bilir benim canım kıymetli
03 Yorumla- +1 yıl
Ablan sana kurban 👌🏻
+1 yılÇok güldüm Allah seni napmasın ben takıcam ya alıştım bir kere kopamam😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben takmaya devam edicem
Hem tanımıyolar maskeyle, hem de kendimi daha güvenli hissediyorum onunlaMaske taktigimizdan beri doğru düzgün grip bile olmadım ben00 YorumlaSağlık konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sen doğrusunu yapıyorsun, millette zke sürülecek kadar akıl yok.
00 Yorumla
+1 yılBen takıyorum kendimi ve sevdiklerimi korumak içinde kullanmaya devam edicem
00 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ankara 'da herkes takiyo. benim. gordugum. Bence güvensizlik ve korku var hala insanlarda
00 YorumlaSaçmalık. Bende hala takma taraftarıyım. Takan da gördüm garipsenmiyor belki de sana öyle gelmistir
00 Yorumla
+1 yılTakmaya devam. Zaten artık maskeyi garipseyen pek yok gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤣 ya ne güzel iste bitmis gitmis Maske neyin davasi bu simd?
04 Yorumla
Soran+1 yılkorona bitti mi ki maske bitecek anlamadım
Cevap sahibi+1 yılMaske bitmis iste
Soran+1 yılbitmedi, zorunluluk kalktı. 1 aya yine ölü sayısını tavan gördüğünüzde ayaklarınız dötünüz vura vura dönersiniz maskeye
Cevap sahibi+1 yılAgzini hayran aç. Inşallah öyle olmaz. Olumlu düşünün biraz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkarmam doğrusu. Sende çok takma onları hasta oldukları zaman görürüz. Kaldı ki benim takıntımı herkes biliyor bir şey diyemezler.
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem