Güzellik & Bakım İlk buluşmaya gitmeden uyguladığınız bir cilt bakımı var mı? BakimliErkekk Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle suratımı nemlendirir ve sakal losyonumu sürerim. İlk izlenim her zaman önemlidir. İlk buluşmaya gitmeden uyguladığınız bir cilt bakımı var mı? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gözaltına bol bol krem o siyah halkalar götürmesi için. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Klasik bakımlar var sadece özel bir bakım yok 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl her zamanki rutinimi yapıyorum, ilk buluşma diye rutinimden şaşacak değilim. 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Önce temizleme, sonra nemlendirme, hiç atlamayacağım adım da güneş kremi. 0 0 Yorumla
TheBlondeGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İlk buluşma hazırlıkları her zaman iki gün önceden başlar bence :D cilt iki gün boyunca buluşmaya hazırlanır ve mükemmel bir hale getirilir 0 0 Yorumla
loneellyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Biri için özenemem kendim için özenirim 0 0 Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yüzümü yıkarım c vitamini serum sürerim bu kadar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Nemlendirici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gözaltına bol bol krem o siyah halkalar götürmesi için.
Klasik bakımlar var sadece özel bir bakım yok
her zamanki rutinimi yapıyorum, ilk buluşma diye rutinimden şaşacak değilim.
Önce temizleme, sonra nemlendirme, hiç atlamayacağım adım da güneş kremi.
İlk buluşma hazırlıkları her zaman iki gün önceden başlar bence :D cilt iki gün boyunca buluşmaya hazırlanır ve mükemmel bir hale getirilir
Biri için özenemem kendim için özenirim
Yüzümü yıkarım c vitamini serum sürerim bu kadar
Nemlendirici
Suratıma bir parça su vurur giderim. 😂