Güzellik & Bakım 1 ay İğneli cilt bakımı yaptırır mısınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Kırışıklık açmak, canlılık kazandırmak adına serum vs kullanmak yerine, iğneli cilt bakımı yaptırır mısınız? İğneli cilt bakımı yaptırır mısınız? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Kırışıklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Bu tür işlemler agresiftir ve yaz ayında yapılmaz. Yaptırdıktan sonra uzun süre evde durman gerekiyor 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Lazer yapılmıyor da bu neden yazın yapılmıyor Yorumla minikkladyy 1 ay Bu tür işlemler sonrası cilt UV ışınlarına daha savunmasız olur. Deriyi tahrip eden bi işlem o yüzden güneş görünce lekelenme yapar. Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Bunu not düşmemiş yapan yer. Bilmemiz iyi oldu. Teşekkür ederim Yorumla minikkladyy 1 ay Normalde bilgilendirme yapılıyor aslında Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Yok yapmamışlar Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Hayır, bu tip işlemlerin faydasının değil zararının olduğunu düşünenlerdenim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Ben de aynı şekilde düşünüyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 508 cevap paylaştı. yaptırmam korkarım canım acır.. ben hasta olunca normal iğne bile zor yaptırıyorum. acile gitsem iğne yapar, sırf bu yüzden sağlık ocağına gidiyorum 🙄 1 0 Yorumla
Tom_and_jerry Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Yakında bunlara gerek kalmadan acısız ağrısız sağlıklı bir ürün geliyor üstelik sağlık bakanlığından onaylı Türkiye'de olmayan bir krem... 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Evet öyle Yorumla Tom_and_jerry 1 ay Gelecek kremi biliyor musun? Evet öyle demişsin Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Geleceğini tüm fütüristler biliyor Yorumla Tom_and_jerry 1 ay Vay arkadaş bizim getireceğimiz kremi demek herkes biliyor, oysa reklam çıkmadık daha Ne mutlu bize o zaman Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 ay Deri altındaki bağlantıları kopartıyor neden yaptırayım ki 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Hiç o açıdan düşünmedim Yorumla Hilmi_Can 1 ay İzlediğim bir videoya göre yorumladım Yorumla
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yaptırmam korkarım ya 😄 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Hayır ihtiyacım yok teşekkür ederim 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Olduğunda yaptırırsın :) Yorumla Gof34 1 ay Olmaz inşallah 🙏 Yorumla
kafkass31 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yaptırmam her şey güzellik değil 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Doğru Yorumla
NiktofilRuhツ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Yaptırmam gerek yok zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Gerek yoksa iyiymiş Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 1 ay Hayır yaptırmam israf hep 😅 1 10 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Kalıcıymış Yorumla Wantutriforooo 1 ay Hee o zaman olur bak Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Evet kremden ucuza geliyor diyorlar Yorumla Wantutriforooo 1 ay Krem kedilere aliyom ona para harcamadigim için bu her türlü pahalı geliyor bana 😅 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Kedilere mi alıyorsun Yorumla Wantutriforooo 1 ay Yani genelde onlara alıyorum harcama yapıyorum Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Onların ürünleri de çok pahalı oldu gerçekten Yorumla Wantutriforooo 1 ay Maalesef herseyleri pahalı da insan sevince gözüne gelmiyor pek Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Ne yapsınlar hayvanlara da her şey paralı oldu. Gariplerimin paraları da yok mecbur Yorumla Wantutriforooo 1 ay 😅 aynen Yorumla
MagarsuS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay hayır ne gere var bide iğneden tırsıyorum ben yaaa 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. hiç yaptırmadım 1 0 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Hayır yaptırmadım 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Demek ki gerek yokmuş Yorumla Gündüzsadece 1 ay Evet Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Yoda Yaş: 72 , eic 53% 1 ay Gerek görürsem evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Bazen gerekli Yorumla
Enes4ee Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 ay Hayır tanikide iğrenç 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Gereklilik diyelim Yorumla
Emre3828 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Güvenilir bir yerse yaparim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay En güzeli Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 ay asla yaptırmam 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Çok etkili diyorlar Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 ay Hayır 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Ben de çekiniyorum Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Yaptırmam 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Güvenmiyor musun Yorumla beyzaondr350 1 ay Hayır Yorumla
frommetoyou77 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Hayır 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Daha etkili diyorlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Çok korkarım iğneden sanırım yapamazdim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay İnsan ürküyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Dolgu düşünüyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Dolgu gerekebilir krem bazen yeterli olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu tür işlemler agresiftir ve yaz ayında yapılmaz. Yaptırdıktan sonra uzun süre evde durman gerekiyor
Lazer yapılmıyor da bu neden yazın yapılmıyor
Bu tür işlemler sonrası cilt UV ışınlarına daha savunmasız olur. Deriyi tahrip eden bi işlem o yüzden güneş görünce lekelenme yapar.
Bunu not düşmemiş yapan yer. Bilmemiz iyi oldu. Teşekkür ederim
Normalde bilgilendirme yapılıyor aslında
Yok yapmamışlar
Hayır, bu tip işlemlerin faydasının değil zararının olduğunu düşünenlerdenim.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum
yaptırmam korkarım canım acır.. ben hasta olunca normal iğne bile zor yaptırıyorum. acile gitsem iğne yapar, sırf bu yüzden sağlık ocağına gidiyorum 🙄
Yakında bunlara gerek kalmadan acısız ağrısız sağlıklı bir ürün geliyor üstelik sağlık bakanlığından onaylı
Türkiye'de olmayan bir krem...
Evet öyle
Gelecek kremi biliyor musun? Evet öyle demişsin
Geleceğini tüm fütüristler biliyor
Vay arkadaş bizim getireceğimiz kremi demek herkes biliyor, oysa reklam çıkmadık daha
Ne mutlu bize o zaman
Deri altındaki bağlantıları kopartıyor neden yaptırayım ki
Hiç o açıdan düşünmedim
İzlediğim bir videoya göre yorumladım
Yaptırmam korkarım ya 😄
Hayır ihtiyacım yok teşekkür ederim
Olduğunda yaptırırsın :)
Olmaz inşallah 🙏
Yaptırmam her şey güzellik değil
Doğru
Yaptırmam gerek yok zaten
Gerek yoksa iyiymiş
Hayır yaptırmam israf hep 😅
Kalıcıymış
Hee o zaman olur bak
Evet kremden ucuza geliyor diyorlar
Krem kedilere aliyom ona para harcamadigim için bu her türlü pahalı geliyor bana 😅
Kedilere mi alıyorsun
Yani genelde onlara alıyorum harcama yapıyorum
Onların ürünleri de çok pahalı oldu gerçekten
Maalesef herseyleri pahalı da insan sevince gözüne gelmiyor pek
Ne yapsınlar hayvanlara da her şey paralı oldu. Gariplerimin paraları da yok mecbur
😅 aynen
hayır ne gere var bide iğneden tırsıyorum ben yaaa
hiç yaptırmadım
Hayır yaptırmadım
Demek ki gerek yokmuş
Evet
Gerek görürsem evet
Bazen gerekli
Hayır tanikide iğrenç
Gereklilik diyelim
Güvenilir bir yerse yaparim
En güzeli