Neredeyse 7/24 ya bilgisayar ya da telefon ekranına baktığım için gün sonunda genel olarak pandaya dönüyorum. :D Bu yüzden göz altı maskeleri en büyük kurtarıcım oluyor, sizin göz altı şişkinliklerine karşı kurtarıcınız ne?

Neredeyse 7/24 ya bilgisayar ya da telefon ekranına baktığım için gün sonunda genel olarak pandaya dönüyorum. :D Bu yüzden göz altı maskeleri en büyük kurtarıcım oluyor, sizin göz altı şişkinliklerine karşı kurtarıcınız ne?

Hiçbir şey yapmıyorum. Peki göz altın şişene kadar vakit geçirdiğin aletler dışarı da yaşayacağın hayatın tadını veriyor mu? Mesela Ayşe teyze ile oturup birer bardak çay içip dedikodunun belini kurabiliyor musun? Oradan kalkıp erkek gibi kahvede Ahmet amca ile tavla oynayıp zar attığında gencuse felan diyebiliyor musun? Annenin ve babanın seni sevmek isteyen elleri ve yürek titremesini hissedebiliyor musun? Arkadaşın ile sohbet etmeye gidince telefonu eline almadan sağlıklı iletişim kurabiliyor musun? Bu samimi gerçeklikle belli bir yaştan sonra çok arıyor olacağız ama bize dört duvar ve elektronik cihazlar kalacak!
Cevap
6Cevap
Kapatıcı ile kurtulabilirsiniz
Güzellik. 😍 Ben bildiğin yemek kaşığı buzluğa atıp soğutuyorum sonra da göz altlarıma soğuk uyguluyorum. Çok iyi geliyor şişliklere.
Kapatıcı ile kurtuluyorum böyle maskeler bana pek yararlıymiş gibi gelmiyor ki gerçekten hiç bir yararı da olmuyor yani ben görmedim
Bazılarına çok yakışıyor aslında. Neslihan Atagül gibi.
Yeşil çay koyuyorum gözlerim şiştiği zaman pamukla siliyorum falan etkisi oluyor.
Buz sürüyorum ve hazır yeşil çayların posası koyuyorum
Goz altim sismez ama morarir ona da yapavak hicbir seyim yok
ben hiç kullanmıyorum doğal ama şimdi kızlar ve erkekler de cidden sosyal medya sıkıntı sürekli tek oldugu için orada vakit geçiriyor evlenınce olmaz umarım
Çok şükür böyle bir problemim yokk buz koyabilirsin veya soğuk tonik
Hangisinden memnunsun
Şişmiyorlar
Benimde çok oluyor ya
Yok ki rehber 🤷🏽
Yokki
kurtulmuyorum
Kurtulmuyorum
Donmuş salatalık
Buz sürün
Salata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?