Herkes çok güzel görünüyor gerçekten dışarıda denk gelemediğimize çok şaşırıyorum. Bunun sırrı ne?

Herkes çok güzel görünüyor gerçekten dışarıda denk gelemediğimize çok şaşırıyorum. Bunun sırrı ne?
Efektler çok etkiliyor, normalde çok çirkin bir kadın ama sosyal medyasına bakanlar aşırı güzel görüyor. Tabi buluşunca tam bir hayal kırıklığı.
Görüş
11Görüş
Efekti aşıp Faceappe geçtiler. Yine de isteyen istediğini yapsın bizim için sorun değil yani en azından benim için😃
Estetik filtreler efektler
Tabii ki de efektler
Aslında filtrelerden ziyade poz vermeyi bilmekten kaynaklanıyor bir de kendisinin hangi açıdan daha güzel çıktığını bilen birisi sosyal medyada normalden çok daha iyi görünür. Fotoğraf makinesinin kalitesi etkili faktörlerden birisi aynı şekilde photoshop ile kusurları gizleyebilme seçeneğiniz de var tüm bunlar birleşince tabiki gerçekte olduğundan çok farklı kişiler görüyoruz. İnternetten tanıştığım bir kız arkadaşımla buluştuğumda hiçbir şekilde tanıyamamıştım gerçekle uzaktan yakından bir alakası olmayan profile sahipti üstelik sadece görünüş değil mesajlaşırken muhabbet etttiği birçok konuya aslında ilgi duymuyordu yani gerçek kişiliği ile sosyal medya profili taban tabana zıttı.
meraba evet heç efektler hemde makyaj ki ben bunu saçma buluyorum efekt ekşediğimde sanli kendimi begenmiyorum ama baskaları begensin diye uğraşıyor gibiyim
Cevabı sorunun içinde gizli. Teknolojinin hemen ardından da makyaj geliyor zaten diğer bir sebep olarak
ben efekte karşıyım sahtekarlık gibi geliyor kulağa, estetik en iyisidir. kalıcı efekt işte.
Yani bir ara Instagram iptal etmişti efektleri çoğu insan o gün story bile atmıyordu😃😱
Makyaj ve fitre olmasa bu kızlar ne yapar bilemem sjjsjs :D
Evet ya artık instagrama baktıkça moralim bozuluyor. Naısl insanlar bu kadar kusursuz ve sivilcesi ve umursamaz mutlu olabilir. Bana da öğretin ya
Evet. Bir de özellikle kadınlar 500 fotoğraf çekip 4-5'ni seçip atıyorlar. Öyle ben de güzel görünürüm. Yiyorsa anlık foto atılsın efektsiz
Zaten ünlülerin işte manken oyuncu spiker hepsinde estetik var
Bende instagramda çok güzelim 5k takipçim var sırrı söyleyim Bol makyaj efect shop ha bide dudak dolgusu var bende yani ordaki kızları görüp neden çirkinim demeyin
Hayır be öyle ağır makyajlar yapmıyorum gözlerimi daha güzel gösterecek nude renkler kullanıyorum ve kontür çok önemli yüz hatlarını öne çıkarıyor ve çekici duruyor
Yo yo çıkarsın profildeki sensen giyim tarzın güzele benziyor alımlı bi genç kızsın neden gğzel çıkmıycakmışsın
İnternette daha doğal fotolar çekmek için taktikler var birsürü abartılı durmayan shop uygulaması var "faceApptan bahsetmiyorum" sizde kullanmaya başlayın hep erkekler mı dolandıracak ayol :)
Efektler tabi ki
Bir haltada benzemiyorlar
Tabikide öyle herkes güzel görünme derdinde
Tabii ki efekler tatlım
Evet efektlerin çok katkısı var
Sırrı; güzel olanın her daim güzel olması
Efektler
En İyi Görüş