Nazara geldim resmen :D Dün arkadaşlarımla konuşurken güzelsin müzelsin dediler bugüne böyle uyandım... Size de oluyor mu böyle şeyler?

Nazara geldim resmen :D Dün arkadaşlarımla konuşurken güzelsin müzelsin dediler bugüne böyle uyandım... Size de oluyor mu böyle şeyler?

Arada bir iki tane çıkıp gidiyorlar öyle çok sivilce ile uğraşmadım bu zamana kadar sadece iş dolayısıyla her gün sakal tıraşı olduğum için yüzüm tahriş oluyor.
Aynısı bana da olmuştu. Bi kız demişti güzelsin diye ertesi gün 1 değil 2 uçuk çıkmıştı dudağımda double nazarı değdi kem gözlünün. Çok buluşma onlarla mümkün olduğunca bence.
Cevap
24Cevap
beslenmeniz etkiliyor olabilir
Sivilceden ziyade alerjik döküntü/isiliğimsi duruyor. Sıcak, cildi iyi temizlemeden uyumak, vücutta enfeksiyon olması, ateşli hastalıklar ya da bir şeyin dokunması buna sebep olabilir. Bunlar olmuş olabilir mi
Sivilce için tavsiyem la roche posay effaclar duo bu krem gece gündüz sürün sadece sivilcenin olduğu yere masaj yaparak yedirin 2 günde geçiyor. Bende öyle şahsen ister küçük olsun ister büyük bı sivilce olsun temiz cildine sivilce nin olduğu noktaya sür ise yarıyor. Zaten duyulmuş bı krem illaki sizde duymuşsunuzdur.
Bakımda aksaklık,
Yastık değişimine dikkat etmeme,
Makyajla uyuma,
Regl dönemi,
Beslenmede dengesizlik,
Ve daha birçok neden her şeyi nazara bağlamaya gerek yok. Ihmal : )
Yediğin içtiğin bir şeyden olmuş olabilir ya da dönemsel çıkanlarda
Arkadaşların güzelsin deyince maşallah de kız de zjxkz
Sivilce yağlı çiftlerde daha çok olur, abur cubur, çekirdek gibi yiyecekler, yağlı yiyecekler de sivilceyi tetikler
Cidden öyle benim çatlak kuzenim bebek gibi yanakların var demişti o zamandan sonra sivilceler yüzümde çıkmıştı
Nazar ettiniz hain insanlar yemin billah ederim nazar ettiniz slkflskfld
Komedona benziyor. Aha bha peeling veya tonik ya da niacinamide serum kullanabilirsin
Her güzelin bir kusuru var derler bide böyle düşün :)
Bana da kuzenim yüzüne bir güzellik gelmiş dedi diğer gün sivilce oldu çenem
Bunlar hemen geçer 🥺 suyla yıka ve yağlı yemekler yeme bana hiç bi krem fayda etmiyor
Nazar diye bir şey var gerçekten bu arada 😅
Bu aralar evet sivilce var hava şartları nem cildimi mahvetti bir an önce kış gelsin.
Havalar sıcak belki oda etkilemiş olabilir endişelenmeyin 😊
Her vücutta olabilecek normal bir şey. Ne nazarı ne bu ego tatlım
Ayrıca o kaşlara nazar değdirebileceğimi pek zannetmiyorum. Alsaydın belki...
Kime olmuyor ki, burnumu öyle bir övmüşlerdi ki ertesi gün basket topu çarpmıştı. Yüzün bebek gibi dediler iki yanağımda da sivilce azdı. Güneşte çok güzel bronzlaşıyorsun dediler, bu sene amele yanığı oldum. Daha sayamam moralim bozuluyor.:))
Mevsimseldir yaa sicaklarda cok fazla toza ve kire maruz kaliyoruz ayrica sicakta vucuda daha kolay yapisiyorlar mecbur katlanicaz biraz daha
Bana bıraz diyet ve hormonlarla alakalı gıbı geldi ama yine de siz bilirsinz gecmış olsn
Ben bunu hep yaşıyorum. Okuyoruz geçiyorlar dinleniyorum biraz sonra yine devam
Çok kez oluyor evet bi fotoğraf paylaşıyorum ertesi gün gözümü sinek falan sokuyor
Merhaba sivilce için Gano exelin sabununu öneririm ton esitlemede, sivilce lekelerine ve sivilcelere düzenli kullanımda iyi geliyor almak isterseniz yardımcı olurum.
cildin nazar değecek kdr bebeksi değil ki ztn belki regle yakınsım
Niye herseyi nazara bağlarsınız ki ben anlamıyorum ya tamam nazar diye bise var doğru ama yüzünü biri görse ay nazar değdi bana fazlasi da ego ya artk baska aciklamasi yok
sivilce kötü değil hatta güzel bile bence bu kadar abartmaya gerek yok
Evet ama benimki nazar değil, çok makyaj yapınca. zaten cips falan yemiyorum hepsi makyajdan
Bende de öyle ani sivilcelenmeler oluyor ara sıra the body shop ın çay ağacı yağını kullanıyorum
Güneş kremi kullanmasın içinde olabilir havalar sıcak
Tüh yazık etmişler güzelim kıza
Maşallah demiyorum ondan oluyor böyle
Temiz hava güneş geciriyor
Evet olmaz mii ertesi günü hemen pırtlıyor 😂
kendim diyince bile çıkıyor
Çay ağacı sos sur aninda geciyor
Nazar degince ben de sakarlik basliyor
Ben de hep varda alıştım gjfhfh
Bunlar ne ki geçer ben de daha fazla var.
Nazar mi🤣 yağlı yetmişsin yağlı
Bu sivilceyse bendekiler ne
Banada çok nazar değdiriyolar 😅
Valla benim değil
Mayın tarlası gibi mübarek
Bana hiç demediler yine oluyor 😪
Reglin yaklaşıyordur
Bende hep var olduğu için alışkınım
Ben nazar yaptım galiba ya 🤣
Sağlıklı beslen
Hemen git fito al yüzünde bir tane iz kalmaz
Asla kurtulamadıgım 3 4 tane var