Sizce ayrilmali miyim, tcvz sayilir mi?

Sevgilimle ciddi dusunuyoruz hatta ablasiyla tanisiyoruz, ailesinin benden haberi var evlenicez diye duyurdu. bana karsi cok nazik davranir (yatak disinda). surekli sevdigini soyler hediyeler alir. normalde de cn sel hayatimiz var. ama 20 gundur hic bir sey yasamiyorduk dun de bi konudan kavga etmeye baslayinca surekli gittigimiz bi otel var oraya gittik.(milletin icinde tartismayalim diye) tatliya bagladik ama sev, smek istemedigimi dile getirdim hazir olmadigimi o an. cok israr etti ustume cikti. ben hatta aglicam bak simdi olmaz falan dedim israr etti. ama haklasik yarim saat kacmaya calistim. bak hazir degilim temiz degilim tam olarak falan dedim. dinlemedi girdi. ondan sonrasina izin verdim artik. bitince de bu yaprigim tacize girer cok ozur dilerimlere basladi ben uyudum. tatsiz ayrildik gece hala da oyle. simdi ozur diliyor falan ama ayrilmayi dusunuyorum. Evlilik dusundugum adam ama bu. babamin bile haberi var annem ceyize baslamisti. bunlari da goz onunde bulundurarak tavsiye verebilir misiniz?

Sizce ayrilmali miyim, tcvz sayilir mi?