Benim o ay biten ya da denemek istediğim ürünlere göre ayırdığım bütçe değişiyor. Siz ne kadar ayırıyorsunuz?

Benim o ay biten ya da denemek istediğim ürünlere göre ayırdığım bütçe değişiyor. Siz ne kadar ayırıyorsunuz?

Aylık olmuyor yani bir aydan fazla gidiyor fazla bir şey yapmıyorum zaten sadece tıraş köpüğü, jilet ve yüz sabunu kullanıyorum ve cildimde sivilce falan da yok zaten o yüzden dolayı bakım ürünleri pek kullanmıyorum çünkü doğal halimden memnunum.
Aldığım ürünlerin fiyatları ekonomi yüzünden her mağazaya gittiğimde değişiyorken ben sana şimdi nasıl bir fiyat vereyim 🤣🤣 sadece geçtiğimiz ay bir tonik ve 2 kreme 800 tl verdim 🥺
mesela bakım ürünlerim bitti
dermoskin'in standart kullandığım ürünlerine ki 4 parça 700 civarı ödedim.
bu beni 3 ay kadar götürecek. bence makul aylık 150 gibi
Cildime iyi gelen ürünler keşfedip düzenli olarak kullanıyorum bu yüzden her ay çok para harcamama gerek kalmıyor. Kullandığım ürünler ve markalar pek değişmiyor.
Cevap
18Cevap
Değişiyor 300 ayırırım
Hazır urunlere para harcamıyorum. Maskeleri kendim hazırlamayı seviyorum. Şurdaki maskeleri yapıyorum. 💜💜💜🌻🌻🌻
ben de seviyorum ama çok uğraştırıcı değil mi ya
Zaten en fazla 2 ya da 3 malzemeli. Kimyasal hiç yok o hoşuma gidiyor 💜🌻🌻
Fazla harcamam bunun yerine doğal maskeler tercih ederim. Ama nemlendirici, ağda, siyah nokta bandı vs gibi ürünlere aylık belli bir miktar harcıyorum elbette.
doğal maskeler biraz uğraştırıcı geliyo bana
Ayırdığım bir bütçe yok. Aylık olarak almıyorum. Daha çok yılda bir kere güzel bir concealer birde ruj alırım ki bunları bir yılda anca tüketiyorum. Her ay para harcayacak bir cilt bakım rutinim yok.
Değişiyor, bazen hiç harcamıyorum çünkü kullandığım ürünler bitmiyor. Mesela Bioderma'nın temizleyici jeli çok büyük, uzun süre gidiyor.
Bu hafta 270 manat harcadım, tüm yazın yorgunluğunu ölü derimi falan temizlettim cildim bebek poposu gibi şu an 😂😂
Hangi islem
Her ay cildimin ihtiyacına göre değişiyor. Bazen daha fazla harcıyorum bazı aylar daha az
ben de öyle
Görseldeki hatunun yanakları çocuk gibi çok tatlı değil mi ya iki makas atıp sıkıştırasım geldi çok sevimli 😅
Güneş bedava, nemlendirici krem 50 lira, çeşmeden suyu akıtıyorum su faturası 5 tl desek 55 Samsun :Dd
0 ₺... karnımızı zor doyuruyoz. Bi de yüzümüze hıyar mı doğrayacaz
İşte aradığım yorum HAHSGQHDGQJDGWKDHOW
İşte yüzümü yıkadığım suyun faturası ne kadarsa artık
1,500 TL'lik cilt bakımı ürünü seti alıyorum ve her setin bitmesi de yaklaşık 2 ay alıyor.
Aylık olarak aldığım ürün yok 3 4 ayda bir alıyorum.
Değişiyor. Bazı aylar ürünlerim bitiyor ve 600 TL civarında harcıyorum.
Düzenli bi harcamam yok. Ürünlerim bittikçe alıyorum ve bi aldığım aylarca gidiyor.
Çok ayırmıyorum kullandığım ürünler sabit alınca zaten iki ay filan gidiyor belki daha fazla
Buradaki çoğu kız daha bakım nedir onu bile bilmiyor.
Her ay almiyorum 3 4 ay yetiyor aldklarim her gün oturup bakım yapacak olsam yüzüm isyan ederdi beni bi sal diye
2 ayda bir düzenli olarak alıyorum, 2k 3k arası değişiyor maalesef
200 - 300 tl arasında değişiyor.
bazı aylar benim de öyle oluyor
200 civarı bir şey
neler alıyosun
Niveanın yüz bakım kremini, garnierin parlaklık veren ve aydınlatan serumu u loreal parisin siyah nokta peelingini birde fırsat buldukça kağıt maske, gül suyu ve keçi sütü sabunu, kullanıyorum beş aydan fazla gidiyor bunlar ay olarak hesaplarsak 200 civarı bir şey düşüyor
Kocaman sıfır. 😁
yılda falan anca :d
Cilt bakimina ihtiyacım yok 😊
Böyle sevgilim olsun ben bakarım ona shfg
500 civarı
neler alıyosun mesela
10 ila 20 tl arası😇
nE :D
150 tlllllll
50 tl
Fısır 🙂
0 tlcik