Saç, diş, banyo ve kuaför masrafları yıllık 800 TL tutuyor bende. Aylık 66 TL'ye tekabül ediyor. Tabii bu 2022 yılında geçerliydi. Bu yıl aylık 100 lirayı geçebilir benim masraf.
Sizin aylık bakım gideriniz ne kadar?

Saç, diş, banyo ve kuaför masrafları yıllık 800 TL tutuyor bende. Aylık 66 TL'ye tekabül ediyor. Tabii bu 2022 yılında geçerliydi. Bu yıl aylık 100 lirayı geçebilir benim masraf.
Sizin aylık bakım gideriniz ne kadar?

Şu sıralarda bakım ürünlerinin üç yüzü beş yüzü bini bulduğu bir zamanda tabi en iyi markalardan bahsediyorum en iyi fiyatlarıyla eğer bunları almış olsam her alımda bin giderdi benim ama almıyorum o kadar veremem o yüzden şu an minimum 300 falan sanırım
Kafamı kendim 3e vuruyorum liseden beri. Sakal traşı evde. Diş macunu, fırçası fark etmiyor. En ucuzunu alırım. Şampuanlar da hikaye. Soğukta dış gece nöbetleri için nemlendiriciler de hikaye. Bebek vazelini en iyisi.
Cevap
8Cevap
Hiç hesaplamadım ama en fazla 300 gibidir. oda şampuan saç kremi deodorant gibi şeyler
Bu ay istediğim her şeyi ikişer ikişer aldım. Toplamda hepsine 4 bin rahat ödemişimdir. Uzun bir süre bir şey almam.
4 bin nedir yahu benim 26 yıllık bakım harcamam o kadar tutmaz
Ama uzun süreli aldım dedim ya 🙄
2 bin krem, serum vs.
500 küsür Gratis harcaması
300 lira su bazlı göz makyajı temizleyici. 3 adet aldım, biri yeğenimin.
800 lira şampuan, e vitamini ve saç serumu.
Geriye kalan 400 lirayla ne aldım, o da ıvır zıvır galiba bakmam lâzım fişlere
Dogdugumda yüzümü havluyla silmiş ebem bir dahada gerek kalmadı arada bir yağmur degiyor yine ne yalan söyleyeyim şemsiye kullanmayı sevmiyorum 😂🤣
Sen bedava yaşıyorsun. Değerini bil 😀 ayda 1 banyo yapıyorsun demek.
Yok o kadar sık yapmıyorum knk 6 ayda 1
Hiç hesaplamadim. Hesaplamaya değecek kadar harcamam olduğunu hiç sanmıyorum. Senden azdır. 😅
Bakımdan önce yemek geliyo onu şu an hiç düşünmem chjcjcjcjcj
Ben biraz önce onu hallettim ckfmkffk
Bayaa tutar. Cilt biraz sorunlu
Çok cidden çok el ayak manikürü bile var 🙄
Çok bilmiyorum hesaplayınca moralim bozuluyo
Bakim yapmiyorum. Bakim benim neyime😏
Geçen ay 250ydi, bu ay 900 olur muhtemelen
Şu aralar çok az
Bu aylık sadece 3500 TL
Sabun yetiyor :D
350 benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?