Okuduğum bir makalede duşta temizleyici ürün ile yüzümüzü yıkamanın sivilceye sebep olduğu yazıyordu. Hiç böyle bir şey gözlemlediniz mi?

Okuduğum bir makalede duşta temizleyici ürün ile yüzümüzü yıkamanın sivilceye sebep olduğu yazıyordu. Hiç böyle bir şey gözlemlediniz mi?

Doğru olamaz. Eğer öyle olsaydı ben sivilceli olurdum, halbuki yüzümde daha hiç sivilce çıkmadı. 😄
Güvenle yıkayabilirsiniz, en güzel arınmaya duşta sahip oluyoruz.
Yanlış ürünler kullanılırsa elbette sivilce oluşumu yaşanabilir ama cilde uygun bir temizleyici ardından peelingin en işe yaradığı yer duş. Ben hiç sivilce problemi yaşamadım.
Cevap
5Cevap
Ben hep yapıyorum bunu duşta genelde yıkama ürünü ile yüzümü yıkıyorum yapıyorsa kötü yapıyormuşum demekki
Ben hep yıkıyorum bundan kaynaklı sivilcem hiç olmadı.
Hayır doğru değil.
yağlı bişi olup cildi kapamadığı sürece sivilce oluşumu olmaz ana mantığını bilirsen neyin sivilce yapıp neyin yapmadığını anlayabilirsin
Bu tür kimyasallar, yüz gibi hassas bölgede alerji yaptığı için çıkarabilir ama kişiden kişiye, ciltten cilde değişir ☺️
Genellikle kil maskesi yüzü çizdiği için sivilce yapar diye biliyorum ama banyo bana mantıklı gelmedi
ben her akşam iş dönüşü duşta cildimi temizlerim hiç de olmadı
alakasız ben hep duşta yıkarım sorun yok ya da ciltle alakalı
Bazı insanlarda etki gösterebilir belki ama ben hiç karşılaşmadım böyle durum ile
Her şey olabilir kişinin cildine akneye meyilli oluşuna bağlı.
Ciltle alakalı olabilir ben sorun yaşamıyorum
Cilt tipinden kaynaklı olabilir
Herkes her seyi biliyo la
Bilmiyorum m
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?