Ben her sabah burnumu yıkıyorum su ile yıllar oldu, yıkamasam hiç rahat duramıyorum, fakat su ile yıkadığım için boğazımda tükürük hissediyorum, sanırım su yüzünden oldu.
Başta bir kaç kez tükürdüm, fakat hala boğazımdan tükürük geliyor, geçmiyor yani tükürsem bile ve yutuyorum artık. Acaba orucum bozulmuşmudur?
Başta bir kaç kez tükürdüm, fakat hala boğazımdan tükürük geliyor, geçmiyor yani tükürsem bile ve yutuyorum artık. Acaba orucum bozulmuşmudur?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Lütfen dikkat et ben abdest alırken bile agzima su almiyorum yoksa tükür tükür dur helak oluyorum içim rahat etmiyor burna su çekme uçdan yikayabildigini yika ama içe su cekme direk mideye gdiiyor çünkü
Bunu ben bilerek yapmadım, bozulmuşmudur?
Yutmadigina eminsen bozulmadi
Ama kaza ara yutarsan bozuluyor.
Oruç olduğunu unutup yuttuysan bozulmadi
Diyelim ki yuttun yine korkma 60 gun tutmayacaksin 1 gun kaza edeceksin 🌸 sevval ayinda bir gun tut bir sey olmaz vesvese etme
Ben baştan tükürdüm bir kaç kez, ama gitmek bilmedi, tükürük sonuçta bence bir şey olmaz dedim sonra yuttum ama hala tam gitmedi. Peki bu sırada ne oluyor? Yinede bozuluyor mu?
Tukurduysen sorun yok
Ağzın ıslandığı için tükürük bezlerin tükürük üretiyor o senin kendin tükürüğün yani bozulmamistir merak etme
Ama dikkat et çekme sen burna su
Çok teşekküler ❤️ Artık bundan sonra dikkat edeceğim 🥰
Rica ederim❤
Sen bilerek yapmadın sonuçta inşallah bozulmamıştır. Ama oruçluyken gusl alınırken bile burna su çekerken dikkat etmek gerekir.
Ben hiç bilmiyordum bile, umarım bozulmamıştır
Bilmediğimiz unuttuğumuz ve uyku halinde yaptıklarımızdan sorumlu değiliz. Kalbini temiz tut Rabbim kabul eder inşallah
İnşallah <3