Güzellik & Bakım Kahkül kestirip ağlayan var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kahkül kestiren kadınlar pişman olur mu? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kahkul Kahkül kestirip ağlayan var mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aklımdan geçiyor ama yapmayacağım 0 0 Yorumla
brandygirl Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl Ben bayılıyorum kakül kullanmaya. Hiçbir zaman ağlatmadı. 😍 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bana yakışıyor. Ben pişman olmadım. Sadece şu an saçlarım incelmiş olduğundan çok ince görünüyor.. O yüzden uzattım. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kahkül değilde birkeresinde saçıma sarı acikrenk röfle attirmistım ilk gördüğümde hoşuma gitmisti ama sonra benimseyemedim rengini evde ağlamıştim 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl pişman olan vardır ama ağlayan var mı bilememsaç kendisinde ne de olsa tekrar uzayacak ya da düzeltilebilinir 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ya kestirdim cok da guzel oldu ama birkac cm uzadiktan sonra hic guzel durmadi o yuzden bir daha kestirmem galiba 0 0 Yorumla
Ñumbness Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Küçükene evde kendim kestim çok travmatik bir an hiç unutmam bir terlik yaklaşmıştı ve uzayana kadar kakalandım :D 0 0 Yorumla
asdfghgagaga Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yani en azından saçları düz değilse kesin pişman olur 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Kahkül herkese yakışır bence, denemek isterim 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Kahkül kızları daha küçük gösteriyor tatlı duruyor 😊 0 0 Yorumla
sddsfsfsa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayıııııır. Ben kendim kesiyorum. Aşırı hoşuma gidiyor ve sadece bir gün kullanıyorum adjhhad 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Yıllardır kahkül kullanırım, çok da severim. Yakıştırırlar da… 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Küçükken hep kahkül kullanıyordum şimdi cesaret edemiyorum dlbfkddk 0 0 Yorumla
Bihterizel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Küçükken vs. kâküllüydüm, ağlama durumunu hiç yaşamadım, tekrar kullanmaya başlayacağım 0 0 Yorumla
Cero67 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Nefret ediyorum bu modelden kestiren herkes canım bağlıyor 0 0 Yorumla
azrayenilmez72 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Saçımı hiç kesmedim küçüklüğümden beri o riske bile girmedim girmem 0 0 Yorumla
esillaçakmakk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl :( yarın kahkül getireceğim belki o zaman ağlarım, şuana kadar memnun kaldım ama. 0 0 Yorumla
Seherr00 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ben bı çok kez kestirdim her defasında da pişman oldum 0 0 Yorumla
user24278272 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl kahkül iyi ama sekil vermek cok zor kullanmasını bilene güzel bence 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok kez şu an bile aynı pişmanlığı yaşıyorum 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen pismanlk Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. vardır muhakkak 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne ağlaması kendime aşık oldum. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hayır ağlamamıştım aksine yakıştırmıştım kendime 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gozumun icine batiyodu 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynenn benim de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok oyuzden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aklımdan geçiyor ama yapmayacağım
Ben bayılıyorum kakül kullanmaya. Hiçbir zaman ağlatmadı. 😍
Bana yakışıyor. Ben pişman olmadım. Sadece şu an saçlarım incelmiş olduğundan çok ince görünüyor.. O yüzden uzattım.
Kahkül değilde birkeresinde saçıma sarı acikrenk röfle attirmistım ilk gördüğümde hoşuma gitmisti ama sonra benimseyemedim rengini evde ağlamıştim
pişman olan vardır ama ağlayan var mı bilemem
saç kendisinde ne de olsa tekrar uzayacak ya da düzeltilebilinir
Ya kestirdim cok da guzel oldu ama birkac cm uzadiktan sonra hic guzel durmadi o yuzden bir daha kestirmem galiba
Küçükene evde kendim kestim çok travmatik bir an hiç unutmam bir terlik yaklaşmıştı ve uzayana kadar kakalandım :D
Yani en azından saçları düz değilse kesin pişman olur
Kahkül herkese yakışır bence, denemek isterim
Kahkül kızları daha küçük gösteriyor tatlı duruyor 😊
Hayıııııır. Ben kendim kesiyorum. Aşırı hoşuma gidiyor ve sadece bir gün kullanıyorum adjhhad
Yıllardır kahkül kullanırım, çok da severim. Yakıştırırlar da…
Küçükken hep kahkül kullanıyordum şimdi cesaret edemiyorum dlbfkddk
Küçükken vs. kâküllüydüm, ağlama durumunu hiç yaşamadım, tekrar kullanmaya başlayacağım
Nefret ediyorum bu modelden kestiren herkes canım bağlıyor
Saçımı hiç kesmedim küçüklüğümden beri o riske bile girmedim girmem
:( yarın kahkül getireceğim belki o zaman ağlarım, şuana kadar memnun kaldım ama.
Ben bı çok kez kestirdim her defasında da pişman oldum
kahkül iyi ama sekil vermek cok zor kullanmasını bilene güzel bence
Çok kez şu an bile aynı pişmanlığı yaşıyorum
Aynen pismanlk
vardır muhakkak
Ne ağlaması kendime aşık oldum.
@Merve282828 ahah sjsjsjs 🙃👉🏻👈🏻
hayır ya ben kahkül seviyorum
Hayır ağlamamıştım aksine yakıştırmıştım kendime
Yazın önermem kış için güzel
2 kere o hataya dustum
Öyle bir dönemin oldu