Güzel bir cildin sırrı sence nedir? Ku

llanılan ürünler mi yoksa genetik faktörler mi
Genetik faktörler
Ürünler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel bir cildin sırrı sence nedir? Ku

llanılan ürünler mi yoksa genetik faktörler mi
Genetik faktörlerinde etkisi var, bu konuda çok şanslıyım, genlerim güzel, aynı zamanda kullanılan ürünlerinde güzelliğe olumlu yönde etki ettiğini düşünüyorum ama doğru ürünleri kullanmak önemli olan, cilt tipine uygun ve kaliteli, doğal içerikli ürünleri kullanmak faydalı diye düşünüyorum ve sağlıklı beslenmek, spor yapmak, bol su içmek cildi güzelleştirir. İkisi arasında kalıp cevap verecek olursam genetik faktörlerdir güzel bir cildin sırrı, çünkü ağızın, burunun güzelliğine kullanılan ürünler pek etki etmez, estetik sayesinde kişi güzel bir buruna sahip olabilir, hoş yüz hatlarına sahip olabilir ama kullanılan ürünler, serumlar, cilt bakım ürünleri kişinin güzel bir buruna, güzel yüz hatlarına, güzel gözlere ulaşmasını sağlamaz, ha cildi ışıl ışıl parlatır, cilde parlaklık verir cilt bakım ürünleri ama genetik faktörler kadar etkili değildir, genlerden geken güzelliği almak çok önemli. Onun için diyorum ki güzel bir cildin sırrı genetik faktörlerdir
Genetik faktör en önemlisi. Tabii ki kullanılan ürünler ile güzel ve bakımlı bir cilde kavuşmak mümkün ama genetiğiniz iyiyse çok şanslısınız demektir.
Cevap
7Cevap
Genetik faktörler tabii ki etkili ama başarılı bir cilt bakımı ve ürünler de güzelliğin sırrı olabilir.
Bence kullanılan ürünler ve beslenme güzel bir cildin sırrı
Bence cilt bakım ürünleri kullanmak ve sağlıklı beslenmek. spor ve diyet yapmak
genellikle genetik faktörler ve beslenme
cildin aynası karaciğerdir
eğer karaciğer sağlıklı olursa kişinin cildi de sağlıklı ve güzel olur
Genetikte önemli tabiki ama kullandığımız bakım ürünlerinin doğallığı sağlıklı beslenme bol su içme güzel bir cilt için gerekli
aile genleri
sigara içmemiş olmam
cildime iyi bakmam
güneşten korumam
İlk önce genetik etkili daha sonra diğer etkenler.
Genetik ve bakım
Bana göre tamamen genetik
Önce genetik sonra temizlik sonra bakım.
Genetik
Genetik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?