Cilt Bakım Güzel ve pürüzsüz bir cildin meslek sırrı nedir? BaharEkin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence süt ve süt ürünleridir. Yağlı süt, peynir, yoğurt vb. tüketmek gerekiyor. Çünkü kremlerin çoğunun içeriği sütten oluşuyor. Güzel ve pürüzsüz bir cildin meslek sırrı nedir? Cevapla Meslek Soruları Nedir Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sağlıklı beslenmek ve genler. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok su içmek ve sağlıklı beslenmek. Çok su içerim kendimi bildim bileli ve ergenlik sivilcem bile olmadı 1 1 Yorumla BaharEkin +1 yıl İyi o zaman🌟👌👏 Yorumla
nazhegoat Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Su içmek diyorlar ama benim cisim geliyor sadece ama aburcubur yememek olabilir 2 1 Yorumla BaharEkin +1 yıl Olabilir. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı beslenmek, bol yeşillik ve su tüketmek, cildin yapısına uygun temiz içerikli ürünler kullanmak 0 0 Yorumla
Yeşilbiryer Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güneş kremi önemli. Bu yıl ilk defa düzenli kullandim faydasını gördüm. Sürekli nemlendirici bakimi ve arada kil maskesi cildi güzel yapiyor 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Düzenli bakım Sağlıklı beslenmek 1 2 Yorumla BaharEkin +1 yıl Tebrik ederim aynen öyle👏👏👏 BaharEkin +1 yıl Baby face👌
Gazeteciyim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Yoğurt. 1 4 Yorumla BaharEkin +1 yıl Aynen cildi besliyor.👌 Yorumla Gazeteciyim +1 yıl Ve birde asıl cildi besleyen şey pirinç nişastası ve patatez Yorumla BaharEkin +1 yıl Baby face👌 Yorumla Gazeteciyim +1 yıl Sakallarım var kesiyorum keosyorum çıkıyor ama yucum bebeksi tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlıklı beslenmek ve genler.
Çok su içmek ve sağlıklı beslenmek. Çok su içerim kendimi bildim bileli ve ergenlik sivilcem bile olmadı
İyi o zaman🌟👌👏
Su içmek diyorlar ama benim cisim geliyor sadece ama aburcubur yememek olabilir
Olabilir.
Sağlıklı beslenmek, bol yeşillik ve su tüketmek, cildin yapısına uygun temiz içerikli ürünler kullanmak
Güneş kremi önemli. Bu yıl ilk defa düzenli kullandim faydasını gördüm. Sürekli nemlendirici bakimi ve arada kil maskesi cildi güzel yapiyor
Düzenli bakım
Sağlıklı beslenmek
Tebrik ederim aynen öyle👏👏👏
Baby face👌
Masaj ve mimik hareketlerı
Yoğurt.
Aynen cildi besliyor.👌
Ve birde asıl cildi besleyen şey pirinç nişastası ve patatez
Baby face👌
Sakallarım var kesiyorum keosyorum çıkıyor ama yucum bebeksi tabi
Bakım