Herkesin dönem dönem cildinde problemler olabilir. Cildimizin iyi olduğu zamanlar daha iyi hissederiz. Peki cilde iyi gelen bazı şeyler nelerdir?
Herkesin dönem dönem cildinde problemler olabilir. Cildimizin iyi olduğu zamanlar daha iyi hissederiz. Peki cilde iyi gelen bazı şeyler nelerdir?
1-) Günde en az 3 litre su içmek
2-) Stressiz yaşam
3-) Spor yapmak
4-) Cilt bakımını abartmadan yapmak
5-) Kesinlikle ama kesinlikle güneş kremi kullanmak
6-) Tabiki de sigara, alkol kullanmamak
7-) Son olarak ise sağlıklı ve düzenli beslenmek
Temiz tutmak en güzeli bence bide fazla kimyasal sürmemek ne tür cilde sahipsen ona göre dikkarlk olman lazım mesela çoğu kişi sabun sürünce sivilcelerinin çoğunu azaltıyor bazılarına etki etmiyor benim tanıdığım doktor kontrolünde ilaç kullandı baby face oldu mesela hiçbir sivilce kalmadı leke kalmadı
Okadar bilgim yok ama şu an gayet iyi cildi kendisi de yine bişeyler sürüyor bakım için
Aynenn öyle senin cildinde sorunlar mı var
Hmmm dikkatli ol bari kullan bakm ürünlerin varsa
Hmm ozaman sorun olmaz bence alerjik şeylerin varsa da dikkat et
Hmmm onlara dikkatli ol gerçekten, strese dikkat et cildin dışında da sorunlar yaratıyor bende stresli olabiliyorum bazen özellikle sınav zamanı ve araba kullanırken
Okadar mı ya ozaman sakinleştirici kullan bence önemli anlarda benim arkadaşım da öyle çarpıntı oluyo o derece ya da kendi kendini kontrol edecen etmeye çalışcan
Hmm sakibleştirici almanı öneririm rahatlarsın
Ben lisede imam hatip okudum namaz kıldırıken çok heyecanlı olurdum sakinleştirici almadığına pişman oldum, boştan yere ecel teri döktük kdkkdkd
Görüş
4Görüş
Bence az kimyasal kullanımlı, her zaman temiz tutma ve makyajı güzel temizleme.
buz kalıpları
maske
Doğal yaglar
bıttım kükürt sabunu
kese
Stresi azaltmak karaciğer den oluyor Hep
Bu elitede ki kapalı kadın mı la?
Düzenli egzersiz, meyve ve sebze tüketimi
arap sabunu
En İyi Görüş